IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Pecuniat e-valūtas maiņas: OP, LR, LVL, PM, WMZ, EUR

Alex250

New member
Pievienojies
21. Oktobris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
[align=center]E-valūtas mainītājs Pecuniat maina Okpay $, Liberty Reserve $, WMZ, EUR un LVL. Īpaši izdevīgi nosacījumi DNB bankas klientiem.

Jūs varat skaitīt naudu no Swedbank Latvija uz manu Swedbank, bet tad komisija 2 $.

Apskatīt valūtas kursus un komisijas, un pieteikt maiņu varat šeit:

Pecunia T e-valūtas maiņas
[/align]

Tika samainīts dažu minūšu laikā no Swedbank latiem uz Liberty Reserve dolāriem! Paldies!

Alex250 teica:
andris teica:
Cik % liela ir komisija mainai no LR uz LV banku?

Tu uzdevi šo jautājumu, lai visai pasaulei parādītu savu parakstu? Vēl stulbāku jautājumu nevarēji izdomāt?
Es parasti mainu caur ecardone.com
Vinu servis ir profesionaals un uzticams, un komisija prieksh lielaakaam summaam loti izdeviiga - tikai 1.4%.
Bet viniem minimaalaa komisija ir ~$5.2 taatad mainot mazaak kaa $400 sanaak ne tik izdeviigi.

Man pashlaik ir lieki ~$170 un tos veeleejos saamainiit, taadeel prasiiju kaada ir tava komisija.

Tava atbilde paarliecinaaja ka pecuniat.com pakalpojumus neveelos lietot.

andris teica:
Alex250 teica:
andris teica:
Cik % liela ir komisija mainai no LR uz LV banku?

Tu uzdevi šo jautājumu, lai visai pasaulei parādītu savu parakstu? Vēl stulbāku jautājumu nevarēji izdomāt?
Es parasti mainu caur ecardone.com
Vinu servis ir profesionaals un uzticams, un komisija prieksh lielaakaam summaam loti izdeviiga - tikai 1.4%.
Bet viniem minimaalaa komisija ir ~$5.2 taatad mainot mazaak kaa $400 sanaak ne tik izdeviigi.

Man pashlaik ir lieki ~$170 un tos veeleejos saamainiit, taadeel prasiiju kaada ir tava komisija.

Tava atbilde paarliecinaaja ka pecuniat.com pakalpojumus neveelos lietot.

Priekškam tad es rakstīju šeit savu saitu? Man nav vajadzīgi klienti, kuri neprot apskatīties vajadzīgo info mainītāja saitā, pietam ka lieliem burtiem uzrakstīts, kur var apskatīt kursus un komisijas!

Es izmantoju Swedbank, pašu populārāko banku Latvijā, es ņemu vienādas komisijas(mazas komisijas) gan no lieliem, gan no maziem klientiem, es piedāvāju ātras maiņas - 10 min laikā samainu naudu, nevajag gaidīt dažas dienas kā citos mainītājos!

Andri, ja tev ļoti vajadzēs tu atnāksi pie manis. Un nevajag apvainoties uz manis, jo šajā gadījumā tu esi vainīgs, ka neproti lasīt!

nopirku OkPay. 5 min laikā. Pirmo reizi kaut ko pērku šādā veidā, esmu gandarīts :)

Investējiet savus līdzekļus un sāciet pelnīt šodien http://invest.pecuniat.com/?ref=ziguri1966
Droša vieta, nauda nav pakļauta riskam, uzticīga, atsaucīga administrācija.
Investīcijas ar garantēto pelņu līdz 12 % mēnesī. Minimālais noguldījums ir $5.00. Jūs varat noguldīt vairākas reizes. Visi darījumi notiek caur maksājuma sistēmu Liberty Reserve.
Investējat jau šodien, lai rīt jau saņemtu peļņu http://invest.pecuniat.com/?ref=ziguri1966
Izveidojiet Liberty Reserve kontu, lai noguldītu latus, lūdzu izmantojiet PecuniaT.com kontaktu sadaļu.

Patīkami strādāt ar godīgu, atsaucīgu un gudru cilvēku. Iesaku visiem izmantot šo investīcijas vietu un es pats turpmāk arī izmantošu. Šodien es ieguldīju šajā investīcijas saitā 20,00$

Pārdodu 33.05 Alertpay $.

Pērkot līdz 10 $ - kurss 0.68 Ls, 11 - 20 $ - kurss 0.65 Ls, 21 - 33.05 $ - kurss 0.62 Ls.

Nopirkšu dažus tūkstošus Liberty Reserve un Okpay $. Liberty $ pērku par 0.5117 Ls, no Swedbank klientiem par 0.5223 Ls. Okpay $ pērku par 0.5170 Ls, no Swedbank klientiem par 0.5277 Ls. Skaipā būšu pēc 21:00, līdz tam laikam rakstiet uz epastu vai draugiem.

No šodienas Pecuniat pieņem starptautiskos bankas pārskaitījumus. WMZ ar mainu, bet nelielas summas.

Nopirkšu 950 Okpay $ par neticami augstu kursu 0.5390 Ls. Tik labus piedāvājumus neatradīsiet nekur!

[align=center]Šodien Pecunia T mainītājs kļuva par Okpay partneri!
https://www.okpay.com/ru/catalog/exchangers

Rezerves: Okpay 1064 $, Liberty Reserve 40 $,
Swedbank Latvia 573 LVL, Swedbank Latvia 400 EUR.
[/align]

Akcija līdz 3. aprīlim:

WMZ -> Liberty Reserve $, Okpay $ tikai 1 % komisija!

Atpakaļ
Tops