IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme PayPal

Low_TM

New member
Pievienojies
3. Maijs 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
atradu vienu labu lietu ,,
PayPal Latvijas pilsoniem naudu neizsniedz,, nu ti mes newaram iznemt no winiem naudu ,,,
Bet ja registrejas ka piem Austrijas pilsonis ,, wiss aiziet ,,

es ne ,,
bet draugs sanema ,,
wnk winsh tur shkrobiigs bija ka ieraudzija ka uz Latviju newar un uzlika sev Kiinu ka valsti ,, :D
un taa ari vinam parskaitiija !
Wnk ,, man pashlaik nav newiena projekta kas maksatu uz PayPal tapec neko no sevis paradiit newaru ,, ! :(

Ludzu ,,
Iesakiet visus labakos projektus ( PTC, PTS, utt ) kas maksa uz PayPal , jo parasti tie kas maksa uz PayPal maksa wislabak ( nu wairak war sapelnit ) , cik redzeti wsm ,, !

Low_tm vai tad ar totobanku nepelniisi? kas i ko ? nauda gaida tevi! vajag tik dariit kko, tici man, ar paid to jau buus vel lielaka dirsaa (tas n omanas pieredzes) ;)

skrachs

Uz kādu valsti reģistrēji un kādus brīnumus sarakstiji adreses lauciņos?

Jāgaida kad Latvija tiks beidzot atdzīta un paaugstināta no statusa "Banana republic", drīz tak tam jānotiek. (tuvākajos 10 gados cerams).

ari austriju laikam un vel anglija ir bijis man, nu adrese tik kaut ko saraksta, ja saka ka tads neeksiste ieraksti kaut kadu adresi google samekle :D

loud :arrow:

ar TOTO sakshu pec pirmas darba nedelas ,, ( nopelnishu starta kapitalu un tad sakshu = statrts bus 100Ls )

skrachs :arrow:

tas wisiem sen jau zinams, bet wisi pa sho forumu tik nemas un rada bedigas sejinas ka mes newaram dabut naudu nekadigi no PayPal ,,, tad kapec tas agrak sheit nebi paradiijies ?! :)

Tas ka var reģistrēt uz citu valsti jau nu gan šeit forumā ir sen apspriests.
Iesaku izmantot meklēšanas opciju.

galvenais ir nelikt karti klaaat, jo pec kartes var noteikt kas par valsti:)

tb, vari Australiju nosimuleet, bet ja pieliksi LV izdotu karti, atkodiis ka nav iisti labi.

Nu jau kādu laiku ar PayPal var saņemt naudu arī uz LV, EST, LT un vēl vairākām valstīm.

Atpakaļ
Tops