IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Paypal beidzot Latvijā!

tikko uzprasiju. pagajusas tikai divas dienas. vel nav.
bet kapec vispar rodas tads jautajums. kapec gan nevaretu sanemt?

"kaut kas kaut kur" teica ka nevarot saņemt un pp saitā teikts ka joprojām nevar saņemt, tāpēc arī gribu lai kāds pasaka ka ir reāli saņēmis, man pašam uz pp nav tādas summas ienākušas lai pārbaudītu!

skrachs teica:
Tagad arī latviešu var saņemt naudu uz paypal.
Pats jau atvēru kontu un naudu saņemt varēju un arī saņēmu, bet vēl karti neesmu pievienojis, bet jāvar arī ar karti izņemt naudu.

Reģistrēties šeit: https://www.paypal.com/lv/mrb/pal=L5FBRTURSD28S

Pastaasti siikaak....es agraak tirgojos...atveeru etrade kontu un naudinja naaca iekshaa, bet taa arii liidz shim nebiju ticis vinjai klaat. Kaa es tagad lai no taa sava paypal (epasts) konta dabuuju aaraa? Kas man jaasajuudz kopaa?

visa classic der.

p.s sodien draugs sanema naudu konta. 3 dienas pagaja

skrachs teica:
visa classic der.

p.s sodien draugs sanema naudu konta. 3 dienas pagaja

Kaadas komisijas? Buutu labi ja kaads gudrinieks uzrakstiitu manuaali kaa lietot paypal latviski..savaadaak paaraak daudz mulljjaajam sho teemu

2euro par iznemsnu ir jamaksa.

kadu vel manuali?
kas tad te ko nesaprast

Kaa arii aktuaals jautaajums, kas notiek kad kartei beidzas lietoshanas terminjsh :)

es ta izdariju nebija nekadu problemu, uztaisiju latvijas kontu, parsutiju no austrijas kontu, izdzesu austrijas kontu un pievienoju latvijas kontam visus emailus kas bij austrijas kontam

man bij divi Latvijas konti ar to pashu adresi, vienu aizklapeeja ciet

pievieno karti vai kontu un kad veiksi pirkumu vai paarskaitiijumu , tas automaatiski atvilks no kartes vai konta cik vajadzees!

Lieta tāda, man ir karte unibankā ar LVL valūtu.

Lai saņemtu naudu no PayPal man obligāti ir jātaisa USD vai Eur karte manā bankā?

Atpakaļ
Tops