IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme Pārdomas par peļņu internetā

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
A

Anonymous

Viesis
Šovakar pabeidzot rakstīt kārtējo rakstu, es sāku domāt, par to, kā cilvēki cer kādu naudas summu nopelnīt ar interneta marketinga palīdzību.

Bieži vien esmu dzirdējis frāzes:" Būtu laimīgs ja varētu nopelnīt ~400Ls, jeb 1000$ mēnesī", priekš Latvijas (pie mūsu algām) tas ir tīri OK, un tas varētu dot diezgan lielu iespaidu uz jūsu dzīves veidu, bet priekš Interneta Marketinga tas ir diezgan zemi (salīdzinoši).

Tad es iesaku visiem cilvēkiem kuriem ir kāds mērķis nopelnīt internetā, man ir šāds padoms. Ja piemēram jūsu mērķis ir nopelnīt tos $1000/mēnesī, no sākuma tas izklausās diezgan augsts mērķis. Bet es izmantoju šādu tehniku, ok $1000 izklausās augsti. bet ja tā padomā tas ir tikai aptuveni ~$35 dienā, skan jau labāk, vai ne ? Un ņemot vērā (pēc ClickBank) tad vidējā komisija ir ~$40. Tas nozīmē tikai, to, ka vajag dienā uztaisīt vienu "sale", kas skan jau labāk, vai ne ? Ja ņemam vērā (kā piemēru), kautkādu normālu money making produktu, tad vidējais conversion rate ~55:1, respektīvi 55 no "targeted traffic" šo produktu varētu iegādāties. Nu dienā nosūtīt 55 cilvēkus ar vienu vidēji labu rakstu, kam ir viduējs SEO to var mierīgi izdarīt.

Beigās tad sanāk šie $1000 mēnesī. Vienkārši šādu tehniku es izmantoju, un tā ļoti labi palīdz. Vajag to lielo mērķi sadalīt vairākos mazākos. Man vismaz liekas, ka 1 sale dienā izklausās daudz labāk nekā $1000 mēnesī, līdz ar to tu nedomā pat to $1000 mēnesī, bet gan tikai par to lai dabūtu tikai 1 sale dienā. Vienkārši tā motivācija un uztvere mainās, un līdz ar to, mērķi ir vieglāk sasniegt, lai kāds viņs būtu.

Tas tā tikai, viela pārdomām, ceru, ka kādām palīdzēju :)

Vajag to lielo mērķi sadalīt vairākos mazākos. Man vismaz liekas, ka 1 sale dienā izklausās daudz labāk nekā $1000 mēnesī
Yup es arī vados pēc zināma mērķa, jo 1 sales dienā un pat tie paši 10$ ir nauda , un ja tā naudiņa nāk nu tā kas pašam patīk, tad nu lielāks gandarijums nevar būt! Bez tam es uzskatu ka normalam mirstīgajam , kas ir dziļi iekš affiliate mārketinga tie paši 1000-2000 $ būtu vairāk kā gana :)

vēl vien lieta - vieglāk "pārdosies" produkti kuriem mazāka cena, tamdēļ labāk 3 x $10 nekā 1 x $30 -- pirmo sasniegt parasti vieglāk.

Un ja jums vairāk mazu sales tad arī svārstības mazākas būs, nekā ja retāki lieli sales...

Atpakaļ
Tops