IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Pārdodu bux.to un adbux..org autoklikerus

skrachs

New member
Pievienojies
10. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
Sutiet zinu man kuri grib iegadaties sis programmas.
pardotu abas kopa.
cena 3$
maksat var ar egold, paypal, moneybookers, hanzanet
ja ar hanzanet tad par latu abas pardosu.

pirmais pircejs iegus papildus bonusu - vina reflinki tiks ievietoti readme faila.

hmm gribeju zinat, vai tiesham tie ads kas ur cip tie news, vai vinji tiesham ir, jo zombie, neatrod biezhi vien tos ads. Man domat ka tie new ads ir bullshit, un pa dienu ieliek 5 ads

Piedod varbuut par stulbu jautaajumu, bet ko iisti paardod? Pashas lapas? Vai autoklikshkjus shajaas programmaas, vai kontus tajaas? Ja klikshjus, tad raksti cik klikshkji par 3$ vai kaa...

es pardodu programas kuras automatiski kliko uz adiem tajas lapas. programma visu laiku ieslegta un ka paradas jauns ads ta nokliko. vispar pats nelietoju vinas jo ar sam lapam nedarbojos

Atpakaļ
Tops