un tātad. interneta pelnīšanā esmu iesācējs. darbojos kkur 5 mēnešus tikai. pirmais bija surfjunky - izskatiijaas tik jauki un labi, tad sāku lasīt forumos un protams sapatu ka tas viss ir blefs. pēc tam sāku nodarboties ar paid2click, vēstulēm utt. šadi sakrāju pirmo dolāru, sāku ieguldiit autosurfos. tagad atkal lasot visas šitās diskusijas nvaru neko saprast. mana fiška ir tāda, pieņemsim ka esmu sakrājis ar autosurfiem 50-60ls. tos ieguldu kādos 5-6 projektos. tas ir vidēji 10 dienās +30%. parēķinot mēnesī 30*3=90%. tātad mana peļna ir kkur 40-50ls mēnesii. teikšu ka man ar to pietiktu. ok, tas ir ja neuzķeros uz scamiem. bet īsteniibā pa šiem mēnešiem esmu kko zaudējis tikai 2 surfos, jo ja seko līdz to attīstiibai visados forumos tad ir diezgan vienkārši saprast kuros ieguldīt un kuros nē..
tagad lūdzu apskaidrojiet kur ir mana kļūda, ka es šādi domāju, ja ja autosurfos patiešām nevar nopelnīt..
tagad lūdzu apskaidrojiet kur ir mana kļūda, ka es šādi domāju, ja ja autosurfos patiešām nevar nopelnīt..