IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Par citu rakstu izmantošanu.

Arhitekts

New member
Pievienojies
8. Marts 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki!

Es te visu laiku plānoju ko un kā ucept un bliezt augšā, bet saprotu ka obligāti ir kaut kas jādrukā un tas aizņem mazliet laika. Bet man tāda ir maz ( pagaidām) jo mācos. Vasarā drukāšu, bet tagad es nevaru vienkārši izmantot svešus rakstus? Nu vai drīkst vienkārši iepeistot svešu rakstu savā blogā un apakšā ierakstīt avotu (adresi no kurienes) ?

ES NEESMU SLINKS :D vienkārši laika trūkums.

Vienīgi es tagad rakstot šito postu iedomājos ka google redzees ka kopeets raksts (nebuus origināls ) - taa ir ? Kā vinji var redzēt to ka raksts nau origjināls? - peec datuma, kad palaists online ?

sorry ja stulds jautaajums :D buushu pateiciigs ja paliidzeesiet man izprast ;)

man ar tiem rakstiem arī problēma, es saprotu ka manas angļu valodas prasmes neļauj uzrakstīt labu rakstu labā angļu valodā , un tas ņemot vērā ka es normāli lasu sev nepieciešamo specifisko literatūru un arī sarunāties varu bez īpašām problēmām, tāpēc es taisu kopīpeist un apakšā norādu resursu , lai kādu dienu kad es sākšu pelnīt ar Adsense 10 štukas mēnesī , man nepiesietu autortiesību pārkāpšanu.

Nu pilnībā pārkopēt nevajag, googlei "nepatīk" double content. Vari paņemt kāda citu rakstu, un pārveidot viņu nedaudz. Ja ņemi kādas citas personas rasktu, tad vis kulturālāk būtu parpasīt atļauju. Jo es pats esmu redzējis savus rakstus citās vietās, bez manas atļaujas, nedaudz abidna paliek, kad pats es rakstīju, a šmurgulis ir nedaudz pārveidojis, un pielicis sevi kā autoru klāt.

copy paste, nekad neieteiktu! Kā Trenz pieminēja panjemt rakstuu vari un parveidot to , orgināls raksts vienmer bus vilabaakais risinajums!

Bet ja aizrausies ar copy, paste daūsi penalty no googles ;) , un nekad pie labiem rankiem , netiksi, vai arii izmetiis tevi vispār arā no googles searcha !

nu tiiri copy paste es nemaz negrbu piekopt :D
Bet pasham laika rakstiit arii pagaidam nau. Nu bet mazliet pārveidot buus laik ;)

Nu es nezinu vai kāds americano ies tagad sūdzēt tiesā, ka viņa article ir pārbublicēts un mēģinās no tevis piedzīt kādas $100K, nu visādi jau gadās, bet nu....maniem visiem pārdesmit rakstiem kuri ir publicēti ar copy+paste neskaitāmās direktorijās stāv paraksts: Aigars Pelikan :D Tākā ja kādam labam rakstam redzat šo autoru, tad zinat, ka tur ir uzdarbojies.... 8)

Kā tur īsti bija ar to svešu bilžu izmantošanu? Drīkst izmantot citu bildes nenorādot avotu. Lielie ziņu portāli taču maksā fotogrāfiem par tām bildēm.. :roll:

Bildes nedrikst publicet bez autora atlaujas. Lai gan interneta sis ir relativs jedziens. So fotografiju es varu nofotografet no monitora un faktiski taa skaitisies mana. Atgriezoties pie temas, piemeram flickr.com ir sada funkcija, kad vari izmantot bildes komercialam vajadzibam. Ir vel kaudzem portalu, kur atrodamas bildes vari izmantot pec saviem ieskatiem.

Atpakaļ
Tops