IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Nevaru no Paypal naudu dabut ara ar WITHDRAW

naudina

New member
Pievienojies
1. Augusts 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Labprāt dzirdeetu akadu viedu padomu kaa es vareetu dabuut savu naudinju no Paypal aaraa! Respektiivi man ir paars simti dolaaru sasuutiitu uz manu paypal kontu, ko atveeru jau paars gadus atpakalj noraadot amerikas adresi. Tagad Paypal nedod iespeeju man sho adresi paarmainiit uz Latvijas. meegjnaaju suutiit naudu savam korisham amerikaa...nauda negaaja jo raadiija ka limits ir 500 dolji. Meegjinaaju arii 100 dolaarus suutiit, negaaja vienalga.

Jautaajums:

Ko man dariit? Kaa lai es dabuju naudu aaraa no konta?

Jau ieprieksh liels paldies par paliidziibu kura ceru sekos!

naudina teica:
Labprāt dzirdeetu akadu viedu padomu kaa es vareetu dabuut savu naudinju no Paypal aaraa! Respektiivi man ir paars simti dolaaru sasuutiitu uz manu paypal kontu, ko atveeru jau paars gadus atpakalj noraadot amerikas adresi. Tagad Paypal nedod iespeeju man sho adresi paarmainiit uz Latvijas. meegjnaaju suutiit naudu savam korisham amerikaa...nauda negaaja jo raadiija ka limits ir 500 dolji. Meegjinaaju arii 100 dolaarus suutiit, negaaja vienalga.

Jautaajums:

Ko man dariit? Kaa lai es dabuju naudu aaraa no konta?

Jau ieprieksh liels paldies par paliidziibu kura ceru sekos!

Kaa var palielinaat Limitu?

Tiko meegjinaaju veel....nekaa...velti...izmeta logu

Authorization Failed

The amount of this transaction exceeds your remaining sending limit and cannot be processed at this time.

* You will need to confirm your bank account. Once your bank account has been confirmed, you can continue this payment.

This payment cannot be processed at this time. Please try again later.

uztaisi vel vienu kontu ar latvijas adresi un no veca parsuti uz to. pec tam pievieno karti un iznem ara

skrachs teica:
uztaisi vel vienu kontu ar latvijas adresi un no veca parsuti uz to. pec tam pievieno karti un iznem ara

no paypal uz paypal ir komisijas un es taapat tikai liidz 500 doljiem vareetu suutiit..WITHDRAW ir nolieshana kontaa bezmaksas, bet tie peertikji no shtatiem grib lai es veel divus droshiibas pasaakumus veicu! Kautkaads murgs

es dēļ šitiem drošības pasākumiem PayPal zaudēju Ls 40 tīri uz valūtas konvertāciju. Viņi manu maksājumu atmeta atpakaļ uz karti, man nācās atkal veikt tos maksājumus, karoči uz valūtas kursu starpību pazaudēju to piķi. Lamājos kā negudrs, šie man vēsi atbild, ka tas ir Jūsu pašu labā un, ja gribiet, variet sūdzēties FIB...

Aigars555 teica:
es dēļ šitiem drošības pasākumiem PayPal zaudēju Ls 40 tīri uz valūtas konvertāciju. Viņi manu maksājumu atmeta atpakaļ uz karti, man nācās atkal veikt tos maksājumus, karoči uz valūtas kursu starpību pazaudēju to piķi. Lamājos kā negudrs, šie man vēsi atbild, ka tas ir Jūsu pašu labā un, ja gribiet, variet sūdzēties FIB...

Cik tad lielas naudinjas konverteeji?

Tos Peertikjus no shtatiem vajag ausii vaaleet

bija divi maksājumi pa 300 Ls. Gadījumā, ja Jums tādus divus maksājumus atmetīs atpakaļ drošības pasākumu dēļ, tad 40 Ls būsiet zaudējuši... tas man radīja riebumu pret to PayPal, bet nu jācer, ka tie drošības pasākumi vairs neatkārtosies :)

kaadi veel drossiibas pasaakumi? konvertee uz latiem un tikai zaudeesi kaadus 2-3 sant. uz katru dolaaru atsskkiriibaa no LV banku kursiem.

egritis teica:
kaadi veel drossiibas pasaakumi? konvertee uz latiem un tikai zaudeesi kaadus 2-3 sant. uz katru dolaaru atsskkiriibaa no LV banku kursiem.

Saproti, tas bija sākumā, kad tikko atvēru PayPal kontu. Kartes konts man ir LVL, PayPal maksājumi tika veikti GBP, kontā stāv LVL. Loģiski domājot, ir skaidrs, ka tie nav 4-5 santīmi. Protams, dzēkiem radās aizdomas, ka caur tikko atvērtu kontu sāka birt maksājumi 300 Ls apmērā. Viņi manus samaksātos maksājumus pārdevējiem atvilka atpakaļ, atmeta man uz kontu un bilancē tas parādījās kā "Reversed payment". Saistības ta man palika, maksāju vēlreiz, taču kursi pērkot un pārdodot valūtu, kā visi zina, ta stipri atšķiras. Nu vot uz to starpību arī pazaudēju naudiņu.

Atpakaļ
Tops