IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana Mans restarts.

Gille

New member
Pievienojies
27. Oktobris 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Tātad, varbūt kāds atceras mani pāris gadu atpakaļ atnācu kā mazais PTC klikotājs. Nekas man nesanāca, metu mieru, tomēr, krīze piemeklējusi arī mani. :O
Tagad pieeja būs nedaudz nopietnāka.
Nedaudz investīciju nauda ir.
Domāju mēģināt pelnīt ar blogiem. Jautājums.
Vai vēl reālu naudu ir iespējams nopelnīt ar blogiem.
Ko ieteiktu, lai pirmajos mēnešos atpelnītu kaut vai vien domain un hostu.?

Un kā ir ar konkurenci? Kā ir jaunajiem? Nenobradā?

Protams ka var noplenit. interneta lietotaji pasaulee strauji pieaug katru dienu. kamer internets nepazudiis, vienmer buus iespeja nopelniit :D Jaunas nishas rodas katru dienu, var ieiet iekshaa pilnigi bez konkurences dazhreiz. Blogu galvenais taisiit par konkreetu nishu, jo shauraak jo labaak.

atceros kādreiz lasīju par noteiktām summām ko samaksā par noteiktu skaitu reklāmu turēšanu.
bija konkrēta mēneša maksa. domāju tādā veidā varētu domain un hostingu atmaksāt. bet tās lapas laikam jau nozudušas. vari ko ieteikt? :)

Ar blogu jau var nopelnīt, bet uz rezultātu būs jāgaida.

Es meklējot papildus peļņas iespējas internetā, tādus atradu.

Mani galvenie nosacījumi interneta projektiem bija - maksimāli lielāki procenti, ātra peļņas gūšana un bez riska.

Teiksi, tādu nav! Nē, ir gan! Un labu labais - peļņu jau saņēmu otrā dienā. Galvenais, ka droši, ātri un bez riska!

Sīkāk e-pastā: vintavi9@gmail.com

Atpakaļ
Tops