IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Mans projekts

krix

New member
Pievienojies
7. Oktobris 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Nu tad sveiki. Līdz šim biju te tāds pasīvais lietotājs, bet nu izdomāju arī pats kaut ko iepostot.

Tā kā postoju te pirmo reizi, tad biš par mani: pieredze interneta mārketingā nedaudz ir. Un arī studijas saistītas tieši ar interneta mārketingu. Milzīgi ieņēmumi nav bijuši un arī šobrīd tas viss ir tāda hobija līmenī, bet mērķi ir krietni lielāki. Tā kā procesā radušies pāris jautājumi tad nu piebiedrojos jums te. kā nekā pieredzes apmaiņa nevienam par ļaunu nav nākusi ;)

Šobrīd ņemos ar vienu projektu, kuru vēlāk arī drošvien parādīšu, kad būs viss daudz/maz gatavs. Pagaidām gatavoju mājas lapu, nopirkts jau hosts un domeins, dizains arī ir, atliek tikai papildināt saturu, preču klāstu un SEO. Par pēdējo runājot - nozare, kurā domāju darboties ir ļoti,ļoti liela. Tieši pēc maniem atslēgvārdiem Google atrod apmēram 500 000 rezultātus, taču liels ir arī pieprasījums un iespējas. Pašam arī par to visu ir pieredze un zināšanas, kā arī interese.

Tad nu arī tie pāris jautājumi:

1) AdWords - vai kādam ir pieredze un vai ir vērts investēt tur ?
2) Article subbmiter - cik saprotu tad šī prgramma nopostē manus rakstus uzreiz vairākās lapās. Tad nu jautājums tāds - kā uz to skatās pašas artiklu lapas un vai rakstiem, kurus izsūtu, jābūt unikāliem, t.i, kaut vai tas ir mans raksts no manas lapas, speciāli jāraksta kas jauns, lai google to netraferētu kā duplicate content?

1) Adwords investeet ir diezgan bistami ja nav pieredzes. ir jaaguust pieredze vai ari kartiigi jaiztudee kaa veiksmigi darboties, jo lielaakaa dalja iesaceju nonaak minusos saakumaa.

2) hmmm .... lai atbild tie kas to saprot labaak :D

1. Adwords - ja investēsi "ar prātu", tad atdeve būs liela, mana pieredze, bet, ja "bez prāta", tad jēgas nebūs nekādas. Ir ļoti daudz faktoru, kas to nosaka - niša, konkurence, klika cena, izveidotais teksts utt. utt. Tā ir gandrīz atsevišķa zinātne.

2. Article Submiters - tas pats, kas šeit forumā - spama tārpi visu izdara paši - reģistrējas, ievieto postus... kā skatās - grūti spriest, bet par pašām programmām gan var teikt, ka to popularitāte krītas, jo laikam tomēr pierādas, ka lielas jēgas no tām nav. Jā, ir backlinki, jā kāds uzduras uz tā raksta, bet nu...

AdWords nav joki. Pašiem lielākajiem AdWords čiekuriem vidēji 1 no 6 kampaņām nes tikai peļņu. Es vēl mācos, un neesmu uber līmenī, bet tā reāli viena no 12 kampaņām nes peļņu. Ar pārējam esmu pa nullēm, vai ar mīnusiem. Tas ir ļoti bīstami, bet ja ir naudu kuru apgrozīt, tad vis lielāko peļņu var dabūt tieši ar Pay Per Click Marketing.

Ja grib sākt ļoti nopietni sākt darboties ar Pay Per Click, tad rekomendēju lai vismaz katru mēnesi būtu kādi 500$ kurus gatavs investēt iekš PPC.

Pašam sākumam rekomendēju izmantot PPC - Coach. Mēnesī maksā $50, bet tās zināšanas kuras iegūsti ir neaprakstāmas, un sanāks daudz lētāk nekā pašam mācīties.

par to adwords jaa, nav tik liela man taa pieredze laikam lai mestos iekshaa. vieniigi BlueHost piedaavaa tos 50$ par briivu, ko izteereet adwordiem.

Shobriid jau saits un viss paareejais +/- gatavs. Atliek saakt SEO un reklameeshanos.

Vispaar metos iekshaa diezgan nopietni iekshaa tieshi vienaa projektaa (gandriiz 3 meeneshu darbs). cerams, ka nesiis augljus :)

Starpcitu, Trenz, paraadiishu saitu, mosh ir kaadi ieteikumi utt :) iecheko PM.

Atpakaļ
Tops