IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Mans blogs

Hybrid

New member
Pievienojies
6. Augusts 2012
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki!

Kādu laiku atpakaļ nolēmu pamēģināt nopelnīt kādu papildus naudiņu ar bloga palīdzību pārdodot PC/MAC datorspēles ar Affiliate mārketinga palīdzību. Mans blogs: http://hybrid.spelupasaule.lv/

Varbūt šeit ir kāds cilvēks, kas ar to nodarbojas nopietnāk un varētu man palīdzēt kko ieteikt kā uzlabot apmeklējumu utt. Katrā ziņā gribētos dzirdēt ko vajag uzlabot utt jo šis viss priekš manis ir kkas jauns.. :)

Paldies!

Kā pagaidām veicas? Vidējais apmeklējums dienā? Cik dienā pārdod?

Gille teica:
Kā pagaidām veicas? Vidējais apmeklējums dienā? Cik dienā pārdod?

nu tur jau tā lieta, ka nekas īpaš nav, sen tur neko nebīju darījis. Šobrīd ir brīvāks laiks vēlos atsākt tāpēc arī prasu kādus padomus utt..

Centies viņu padarīt mazliet acīm skatāmāku.. Pameklē gūglē kādu traffika saitu, pareklamē pašu blogu dažādās citās lapās, forumos..

Noteikti nopērc .com domēnu, ja tava lapa ir angļu valodā!!! spelupasaule.lv - pats pirktu kautko no tādas adreses?

piemeklē atbilstošas reklāmas, adsense manliekas nav īsti vietā.

labajaa malaa ir liela reklāma, tur noteikti vajag POSTS sadaļu, kas ir zemāk.

nekautrējies šāda veida lapai izmantot kādu stilīgāku tēmu un bildes, jo tu taču pārdod spēlēs nevis grāmatas!!!

Atpakaļ
Tops