IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme Mans blogs pazuda no googles rezultātiem

kokons

New member
Pievienojies
10. Jūlijs 2010
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Uztaisīju blogu ar populāru keywordu. Vairākus mēnešus biju googles 1. vai 2. lapā. Tad nu tagad nēsmu vairs pat desmitniekā.
Kāpēc tā?

Protams, ka esmu skatījies ko citi raksta, bet neko kopējis neesmu. kādas versijas?

ko es varētu darīt, lai google blogu atkal atrod ? izdzēst saturu un rakstīt vēlreiz visu pa jaunu?

Paldies, izlasīju.
Bans man nav, bet rankā esmu atsviests pamatīgi. Apmeklētāju skaits ir samazinājies uz pusi.
Domāju, ka mana vaina bija tā, ka nesen gribēju uzlabot savu ranku un piemēsloju blogu ar keywordiem, googles atbilde - zibenīga.
Visu izlaboju, šo to izdzēsu, ceru, ka kļūdu varēšu labot.

Pēc manas pieredzes pats savai lapai zaudēju no PR4 uz PR1 tikai tāpēc, ka linki/norādes biju uzlicis uz citām lapām, kas beigās izrādījās google ir ar ļoti zemu PR :(

Šodien jau google blogu atrod. Ir atpakaļ 2. lpp.
....fantastika...

Pienāca šāds ziņojums un Google ads vairs manā blogā nerāda, naudiņa arī vairs nenāk...

Hello, While reviewing your account, we noticed that you are currently displaying Google ads in a manner that is not compliant with our policies. Please note that this URL is an example and that the same violations may exist on other pages of your website. As stated in our program policies, AdSense publishers are not permitted to place Google ads on sites involved in the distribution of copyrighted materials. This includes hosting copyrighted files on your site, as well as providing links for or driving traffic to sites that contain copyrighted material. As a result, we have disabled ad serving to the site. Your AdSense account remains active. However, we strongly suggest that you take the time to review our program policies.

nebija bilžu un video, bija tikai linki uz saitiem kur to visu var atrast..

Nu gan jau ka bija, Google tak tev nemelos :) priecājies, ka viņi tev vispār atbildēja kaut ko :)

Atpakaļ
Tops