IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

ludzu, izsakiet viedokli!

kapoc

New member
Pievienojies
5. Jūlijs 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
esmu nedauz iekrājis naudu un.. vai būtu iespējams nopelnīt ar savu serveri? esmu galiigs iesācējs

Ja nu vienīgi Tu to serveri nepārdod kādam tālāk pa dārgāku naudu :)

Nu serveris. Ko tu gribi darīt ? Esi nopircis Dedicated Serveri ? Vai pats mājās esi izviedojos serveri ? Kurā vietā atrodas serveris (valsts) ?

domaju, taa ka es iegadajos datoru-serveri un sniegt pakalpojumus kaadai firmai, izvietojot uz tā kādu informāciju, datus..

nē ne, draudziņ, šitajā lauciņā pa vēlu līst iekšā.
turklāt tas tavs dators neko viens pats nedod, tev vēl jāīrē vieta datu centrā, protams ja vien tas uber serveris negriežas uz MDSL :D

Tieši tā, nekas nesanāks, kāpēc uzticēties kādam (nepilngadīgam?), kurš savu serveri tur uz lēna i-neta pieslēguma (ja tev ir 100Mbs līnija, es atvainojos), un vēl uz tā paša datora (servera?) ik pa laikam uzrubā kontru, vai ko līdzīgu, ja var uzticēties firmām, kurām serveri glabājas datu centros ar līdz pat 2Gbs pieslēgumu utt. Turklāt, vai ierēķināji pie izmaksām cPanel iegādi un citus administrācijas paneļus? Uj nē, tev ir Windows, tad laikam tev jāpērk Plesk.. :/

sevi galiigi par nepilngadiigo neuzskatu un kontru esmu spelejis tik paris reizes..
bet nu paldies par apskaidroshanu
, bez uberkruta pieslēguma tur nebutu ko dariit.
vienīgi varētu iesaistīties kāda jau izveidotā projektā ar savu daļu kapitāla..

Atpakaļ
Tops