IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Linux vai windows?

jaagris

New member
Pievienojies
16. Decembris 2017
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki!

Kādu OS lietot miningam.

Kādi plusi/mīnusi starp linux un windows.

Es par EthOS Linux

+ Mazāk gļuku, mazāk čakara + nav nepeiciešams TeamViewers, lai sekotu saviem rigiem utt...

- Vajdzēs nelielu naudas summu par EthOSu un ja Linux ir svešs, tad būs jāmācās, kā to visu sabūvēt.

Tātad, man kas redzējis linux tikai fotogrāfijās labāk nopirkt grāmatu par linux pamatprincipiem pirms pērku ethos?

Pagaidām mainošu ar divām kartēm. Kad līdzekļi atļaus ir doma iepirkt detaļas no mineshop un salikt pašam rigu. Iespējams, kā pasūtīšu veselu un ar linux paspēlēšos uz portatīvā. Kur, ko lasīt/ skatīties par linux?

Saskārā ar to, kā ir svētku atvaļinājums. Esmu prom no mājām un sanāca baigā šaize, visi korķi mājās izsisti. Un par mainingu vajadzētu uz 2 nedēļām aizmirst.

Bet, viss tik interesanti, kā nevaru telefonu nolikt nost :)

Atpakaļ
Tops