IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

laikam gatava mana lapa

sintija

New member
Pievienojies
13. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
http://beauty-care.freehostia.com/

drīz varētu parādīties...vel 10 minūtes esot jāpagaida...

man pašai arī vel nerāda...vel itkā esot 10 min jāgaida...no pirmajiem maniem garadarbiem zinu,ka pēc kāda laika tā lapa parādīsies.

a kas tur var parādīties? nekā tev tur nebūs. tev nemaz nav index faila.

ak tā... škiet aiziešu uz veikalu labāk kamēr tā lapa parādīsies.

šis ir man pirmais meistardarbs!!! iemācījos kautko nedaudz... bet sekos varßut nakamie mani meistardarbi!!!...ja gribēsies sēdēt pie datora un stresot.

nuu man liekas ka tur vajag stttiiipprrrii papildinat :D

man slinkums pielietot manu angļu val prasmi... produktus vairs netaisot kopēt,tad būs par traku. kautko pierakstīšu vakarā vel klāt...pašlaik citas rūpes man ir...

sintija teica:
tagad ir labi?vai vel kautko pierakstīt?

es teiktu taa: nevis veel kaut ko bet daudz ko tev japieraxta! Piemeram es neiegadatos nevienu produktu no tavas majaslapas, jo man vina izskatas neuzticama un tur nav nekadas informacijas :(

Atpakaļ
Tops