IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Labi maksājoša Dating Affiliate programma

ssamriga

New member
Pievienojies
7. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Iesaku, labu dating affiliate programmu.
Viņiem ir vairāk nekā 6 miljoni jūzeru, un tiešām labi izstrādātas lapas un visi vajadzīgie resursi.
Vislabāk man patīk, ka piedāvā arī bezmaksas gatavu mājaslapu un neierobežotu hostingu.

Neesmu vēl ļoti nopietni pieķēries, bet mani Septembra dati pagaidām ir:

125 unikālie apmeklētāji | 6 Free signups | 2 Paid signups

Viens paid signups no viņiem ir 35$, var arī ienākumu dalīšanu izvēlēties, tad nāk 70% no klienta iztērētā, kā arī līdz 1$ par katru profilu.

ejiet uz manu lapu www.AdultDatingCity.com un labajā pusē augšā izvēlieties "webmasters $$$"

Lai Jums veicas! Novēlu sapelnīt daudz naudas ;)

Jauns Promo!
105$ par signup!
10$ par profilu
1$ par kliku
Kopš Septembra jau ir 4 signup man :)

tā kā nekavējieties: www.AdultDatingCity.com ejiet uz linku "webmasters" un reģistrējieties!

Nu jau ir 2 mēneši apkārt kopš tu darbojies ar šo programmu - kā ar izmaksām? Esi saņēmis?

Hi!
Biju aizmirsis par šo postu, darīju arī citas lietas, to lapu nemaz nereklamēju...

BET, tā kā biju izvēlējies revenue sharing, tad kā izrādās vairākus mēnešus biju saņēmis ikmēneša %, par ko atsūtīja čeku.

Ņemot vērā, ka tas sanāca bez manas aktīvas līdzdalības, tātad var nopelnīt, it īpaši, ja pareklamē un dabū normālu trafiku.

Pirms pāris dienām Hansabanka ieskaitīja kārtējo naudiņu no čeka... Vakar dabūju jaunu signupu :)
Karoče strādā pasākums, nesen nomainījās viņiem īpašnieki, teica, ka ar vērienu attīstīšot visu..

Atpakaļ
Tops