IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana Kuru affiliate operatoru izvēlēties?

raivisp

New member
Pievienojies
14. Maijs 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Labdien visiem. Ir doma pamēģināt patirgot pašu (tipa ar diviem draugiem uzrakstījām) radītu ēbuku. Galīgi nav nekāda plaša patēriņa prece tā tēma, bet tas nu tā. Īsti tagad nevaru saprast kuru programmu izmantot. Pagaidām ir divas izvēles - clickbank un paydotcom.com . It kā no vienas puses clickbank liekas labāks, bet paydotcom.com var ielikt vienu produktu vispār bez maksas, kaut gan tie daži desmiti zaļie jau tāpat nekādu būtisko lomu nespēlē. Pat īsti nezinu vai ir vērts ļaut (pats saprotu, ka neviens rindā pēc mana produkta nestāv :D ) affiliate mārketeriem viņu tirgot, tā kā varbūt arī ir pavisam citādākas sistēmas? Esmu dzirdējis, ka amazonē arī varot tirgot savus ebook'us, bet tur kaut kāds čakars laikam ir, ka jādabū tas ISDN vai kā tur to grāmatu reģistrāciju numuru sauc. Varbūt ir vēl kāds veids? Vārdu sakot, gribētu dzirdēt Jūsu domas.

P.S. Neliela mājas lapa jau arī top un ir gandrīz gatava.

P.P.S. viss tas, protams, angļu valodā.

Vienkaarshi ieliekot savu produktu tirgoshanaa, diezavi sanaks normali nopelnit, vienalga kur ieliksi. Iesaku pamekleet kursus internetaa par to kaa izveidot labu produktu, labu landing page, kaa vinju reklameet, kaa piesaistiit affiliates kas tirgo tavaa vietaa utt. Ir vairaaki ljoti labi iznaakushi pedejos gados, tik neatceros kaa sauca. Vinji maksaa smuku naudinju, bet ja pacenshas var atrast ari pa velti :D

Nu nav jau tā, ka neesmu domājis par reklamēšanu un tas landing page arī nebūs vienkārši pļapļap. Par to, kur reklamēt, esmu jau padomājis. Doma sākt ir ar attiecīgās tēmas forumiem. Kā jau teicu, galīgi nav plaša patēriņa prece un cilvēkiem, kam interesē konkrētā joma, domāju ka varētu būt interesējoši.

Bet nu, protams, priecātos, par jebkuru noderīgu eBook'u par šo tēmu.

Tad iesaki tomēr caur kādu affiliate programmu mēģināt?

Man jau liekas, ka, ja šī ir ļoti šauram pulkam paredzēta lieta, tad vari mēģināts pats ieinteresēt un iztirgot, bet, ja ir pārliecība, ka varēsi atļauties izmaksāt pietiekami lielas prēmijas saviem partneriem, lai viņi būtu ieinteresēti, tad kāpēc gan, lai to nedarītu. Varbūt no sākuma iegūsti kādas reālas atsauksmes par produktu, lai būtu apskatīts no malas!

Bet nu sākt tik un tā tirgot caur kaut kādu clickbank vai ko tamlīdzīgu, vienkārši pašam reklamēt (ar to jau arī reķinos, ka pašam būs jāreklamē) un vēlāk uztaisīt kaut kādu komisiju, ko var nopelnīt affiliate mārketers, jeb tomēr sākumā mēģināt savādākā veidā (kaut caur to pašu amazon) un pēc tam pāriet uz affiliate?

Tad jau iesaku clickbank, jo tas ir zināms kā dažādu netaustāmu lietu pārdošanas kantoris. Amazon varētu noplēst lielu daļu no cenas sev.

OK. Liels paldies par info.

Nebija ienācis prātā googlē meklēt tādu frāzi, noteikti palasīšos.

es arī šodien patiesībā tik piereģistrējos. Izskatās jau ļoti vienkārši. Bet es biju to visu iedomājies savādāk. Respektīvi, domāju, ka kad pircējs samaksā, tad pats paydotcom vai clickbank ļauj kačāt preci, bet izrādās, ka manā lapā ir jāuztaisa vienkārši thankyou peidžs un tur var to nokačāt. Vārdu sakot, var paņemt to linku, kas ir aiz paydotcom un tikt viņam klāt jebkurā brīdī kamēr vien lapa griežās uz servera. Esmu zaļš šajās lietās, tādēļ man tas tāds pārsteigums bija. Un sapratu, ka ar clickbank arī ir tas pats.

Tagad esmu nonācis pie secinājuma, ka tik vienkāršu un nedrošu to sistēmu gan negribu. Un tā kā lapa ir uz Joomla's bāzes, tad tur ir pieejami extentioni, kas to lietu sajūdz kopā ar paypalu un kačāšanu atļauj tikai pēc apmaksas saņemšanas. Sistēma, cik saprotu, pavisam elementāri nokonfigurējama un pie tā arī laikam palikšu.

P.S. produkts vēl nav pa 100% gatavs, ir šis tas vēl ir jāpieslīpē. Gribas lai viss būtu smuki. Tā kā pagaidām vēl nekas palaists nav.

Atpakaļ
Tops