KONKURSI_labs liidzeklis kaa ieguut lielaaku pelnju no partnerprogrammaam? Es avaa automatizeetaa pelniishanas sisteemaa kaa elementu plashi izmantoju konkursus. Vieniigais priekshnosaciijums jaabuut lai buutu iespeejams sponsora statistikaa izsekot partneru aktivitaateem un buutu iespeeja sisteemu ietvaros tos apbalvot. pat ja nav labas statistikas un ieksheejaas noreekjinu sisteemas es vienalga apsekoju labaakos un apbalvoju Labaako refu par gadu u.t.t. taadaa veidaa es it kaa samaksaaju algu labaakiem. Konkurss neliek man visiem maksaat bet tikai labaakiem...tas ir eerti jo pelnjas liimenis internetaa svaarstaas un ne vienmeer var visus apbalvot. Ja saakumaa man likaas ka konkursi kaa elements sisteemaa ir kautkur 10-15 vietai tad tagad tas ienjem godpilno 3-o vietu peec taadiem elementiem kaa virtuaalaas bankas un automatizeetie veestulju izsuutiishanas servisi...
Regulaaras izmaksas konkursu uzvareetaajiem pieraada ka es reaali pelnu internetaa, jo dalos pelnjaa balvaam ir vairaak psihologjiska noziime nekaa materiaala, bet iesaaceejiem kas dazhkaart ir jau cietushi no bleezhiem vai riksantiem projektiem tas ir svariigi lai noticeetu saviem speekiem. Dazhkaart balvas ljauj pameegjinaat speekus maksas projektos papeetiit tos..taa esmu kaa balvu izmantojis daavinot partneriem EN101 pusgada apmaksaatu daliibu. rezumeejot var teikt ja veido savu automatizeeto pelniishanas sisteemu un gribi aktivizeet partnerus, kas iesaistiiti partnerprogrammaas tad KONKURSU riikoshana ir obligaats sisteemas elements. Un arii man pasham patiik pasniegt balvas juutos kaa uznjeemeejs kas samaksaa ...lai kaa teicu es tikai dalos pelnjaa...
Regulaaras izmaksas konkursu uzvareetaajiem pieraada ka es reaali pelnu internetaa, jo dalos pelnjaa balvaam ir vairaak psihologjiska noziime nekaa materiaala, bet iesaaceejiem kas dazhkaart ir jau cietushi no bleezhiem vai riksantiem projektiem tas ir svariigi lai noticeetu saviem speekiem. Dazhkaart balvas ljauj pameegjinaat speekus maksas projektos papeetiit tos..taa esmu kaa balvu izmantojis daavinot partneriem EN101 pusgada apmaksaatu daliibu. rezumeejot var teikt ja veido savu automatizeeto pelniishanas sisteemu un gribi aktivizeet partnerus, kas iesaistiiti partnerprogrammaas tad KONKURSU riikoshana ir obligaats sisteemas elements. Un arii man pasham patiik pasniegt balvas juutos kaa uznjeemeejs kas samaksaa ...lai kaa teicu es tikai dalos pelnjaa...