IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate KONKURSI_Kaa ieguut lielaaku pelnju no partnerprogrammaam

bums

New member
Pievienojies
16. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
KONKURSI_labs liidzeklis kaa ieguut lielaaku pelnju no partnerprogrammaam? Es avaa automatizeetaa pelniishanas sisteemaa kaa elementu plashi izmantoju konkursus. Vieniigais priekshnosaciijums jaabuut lai buutu iespeejams sponsora statistikaa izsekot partneru aktivitaateem un buutu iespeeja sisteemu ietvaros tos apbalvot. pat ja nav labas statistikas un ieksheejaas noreekjinu sisteemas es vienalga apsekoju labaakos un apbalvoju Labaako refu par gadu u.t.t. taadaa veidaa es it kaa samaksaaju algu labaakiem. Konkurss neliek man visiem maksaat bet tikai labaakiem...tas ir eerti jo pelnjas liimenis internetaa svaarstaas un ne vienmeer var visus apbalvot. Ja saakumaa man likaas ka konkursi kaa elements sisteemaa ir kautkur 10-15 vietai tad tagad tas ienjem godpilno 3-o vietu peec taadiem elementiem kaa virtuaalaas bankas un automatizeetie veestulju izsuutiishanas servisi...
Regulaaras izmaksas konkursu uzvareetaajiem pieraada ka es reaali pelnu internetaa, jo dalos pelnjaa balvaam ir vairaak psihologjiska noziime nekaa materiaala, bet iesaaceejiem kas dazhkaart ir jau cietushi no bleezhiem vai riksantiem projektiem tas ir svariigi lai noticeetu saviem speekiem. Dazhkaart balvas ljauj pameegjinaat speekus maksas projektos papeetiit tos..taa esmu kaa balvu izmantojis daavinot partneriem EN101 pusgada apmaksaatu daliibu. rezumeejot var teikt ja veido savu automatizeeto pelniishanas sisteemu un gribi aktivizeet partnerus, kas iesaistiiti partnerprogrammaas tad KONKURSU riikoshana ir obligaats sisteemas elements. Un arii man pasham patiik pasniegt balvas juutos kaa uznjeemeejs kas samaksaa ...lai kaa teicu es tikai dalos pelnjaa...

byumps.....

pa lielam tas ko aprakstiiji sauc par 'incentives', jeb taa saciit stimulaaciju:)

ja runaajam kaa ieguut lielaaku %, ir vienkarshi taads, kad briidi, kad tu sasniedz kaut kadu konstantu sales skaitu, teiksim, 200-300 pardoshanas menesii, vari droshi rakstiit aff. programas menegerim par iespeju dabut lielaaku % vai naudinju par pardoshanaam. Citas programmas tas ir automatiski, piem.

1- 10 x
11-50 x+2
51-100 x+5 naudinjas
un ja virss 101, tad tur jau iipashs VIP status un bonusi nak;)

Es domaaju te plashaak, jaa ir taads viens veids kur preemee par paardoshanaam...bet es apbalvoju aktiivaakos pie tam censhos visur kur ir laba statistika daliit 3-s grupaas A-iesaaceeji, B-uzvareetaaji un C-profi (Jetswap, aktiivaakais chatotaajs draugiemlv Pelniishana WWW).
A-uzvareetaajs sanjemtaadu pat balvu kaa B grupaa, bet paariet naakamaa tuuree uz B grupu...tie kas ienjem 2,3...vietas saglabaa savaakto punktu skaitu.
B- grupaa apbalvoju tikai 1-3 vietu. 2,3 vietaa taadas balvas kaa saniegushie A-grupaa. C grupaa iedalu tos kas negaidiiti saturiigi darbojas un nes man uzreiz lielu pelnju piesaistot citos ienesiigos projektos vai citaadi....Biezhi partneri sacenshas savaa starpaa ne deelj balvaam bet saliidzinot savstarpeejos rezultaatus...Protams ka konkursi ir viens nos timuleeshanas paveidiem. Un pasham ir patiikami apbalvot...Protams es balvaas izlietoju ne vairaak par 30% no nopelniita (pateicoties partneriem)...

bet kopumaa interesanta metodfika, varetu but ka pozitivi iedarbojas uz tada tipa projektiem

Galvenais ka taadeejaadi es aktiivaakiem dodu arii papildus resursus, dazham labam tas ir starta kapitaals virtuaalaa biznesa uzsaakshanai...Dazhi mani refi taa ir diezgan taalu attiistiijushi savas aktivitaates virtuaalajaa biznesaa... :P

Tā kā es pats vadu affiliate programmu savam produktam, tad man ir izstrādāta sekojoša bonusu sistēma:

1-14 sales, commision 30 GBP per sale
15-29 sales, commision 40 GBP per sale
30-44 sales, commision 50 GBP per sale
45+ sales, commision 60 GBP per sale

Tādejādi es motivēju savus affiliate censties sasniegt pēc iespējas labākus rezultātus, jo piekritīsiet 30 GBP vai 60 GBP ir milzīga atšķirība. Turklāt ar šo sistēmu es savā ziņā pateicos tiem cilvēkiem, kuri patiešām iegulda darbu mana produkta reklamēšanā.

Andy teica:
Tā kā es pats vadu affiliate programmu savam produktam, tad man ir izstrādāta sekojoša bonusu sistēma:

1-14 sales, commision 30 GBP per sale
15-29 sales, commision 40 GBP per sale
30-44 sales, commision 50 GBP per sale
45+ sales, commision 60 GBP per sale

Tādejādi es motivēju savus affiliate censties sasniegt pēc iespējas labākus rezultātus, jo piekritīsiet 30 GBP vai 60 GBP ir milzīga atšķirība. Turklāt ar šo sistēmu es savā ziņā pateicos tiem cilvēkiem, kuri patiešām iegulda darbu mana produkta reklamēšanā.

A ko tu reklamee Andy? Kas ir tavs produkts?

p.s. jaa, starpiiba ir liela - es pat teiktu taa, ka shii motivaacija ir diezgan strateegiska, ne tikai labaak relkameet, bet izvietot Review saitos augstaaka poziicijaas nekaa lidziigus produktus :)

Ja tas buutu tik vienkaarshi tad man buutu miljons refu EN101 un intway...jo piemeeram ja piesaista daliibnieku pie EN101...var uzreiz dabuut no 20-50$ atkariibaa kaaadu paketi partneris izveelas + peec kaada laika var sanjemt komandas bonusus veel 10...20$ un direktora bonusus ja partneriibas liimenis izpildiits 50$...un plus es aktiivaako partneri pa gada rezultaatiem apbalvoju ar pusgada apmaksaatu daliibu EN101 kas maksaa 79$...
iisumaa sakot es specializeejos apmaacot iesaaceejus...man tas patiik, bet iesaaceejiem raksturiigi ir nemaaceet piesaistiit partneru, vinjiem nemeedz buut starta kapitaala u.t.t.Luuk vinjus es stimuleeju ar konkursu veidu dazhaadiibu...Piemeeram projektos kur ir slikta statistika nevar saprast katra ieguldiijumu es taadus apkopoju un aktiivaako refu Gunaaru 12.07 apbalvoju ar 3$ ieskaitot vinja EN101 kontaa (vinjsh sanjeema par 2006 gadu pusgada apmaksaatu daliibu shajaa projektaa)....
Taa ir plasha sisteema kas neaprobezhojas ar vienu projektu...Veiksmi!!!
Skati siikaak http://bums.myintway.com/page_1127581405897.html

Sorry Bruno, visu cieņu tavam darbam, bet mēs te runājam par divām dažādām lietām.

Varbuut, es gan domaaju ka runa ir par partneru stimuleeshanas sisteemu...Atkariibaa no taa kaadi ir partneri un kaads ir to ieguldiijums veids to stimuleeshanai var buut atskjiriigs...

tIKKO KAA PABEIDZAAS xv TUURE KONKURSAM MANIEM REFIEM JETSWAPAA..BALVAS IZDALIITAS UN NAAKAMAA TUURE BEIGSIES PEEC 3-M MEENESHIEM...SHEIT MAN JAU IR 472 REFERAALJI...DRAUGIEMLV CHATAA PELNIISHANAWWW IR PAARI PAR 800 DALIIBNIEKIEM UN IK MEENESI TIE SANJEM BALVAS-AKTIIVAAKIE KAS KATRAA GRUPAA IERINDOJAS 1-3 VIETAI...kONKURSU IDEJA STRAADAA...Webjuanj atradu kur redzeet refu statistiku, tur jau 15 refi diemzheel no Latvijas daliibnieki nav 1-ajaa vietas...

Atpakaļ
Tops