IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

SEO Ko tad meklee latvieshi sietaa?

sandis

New member
Pievienojies
18. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
Rekur bus adrese kur var redzeet sho un to:

http://www.siets.lv/siets.php?a=5&d=www&l=LV&op=10&s=42c5d111d1e89bb6ae03&an=y&cnf=lv

ADMINS teica:
diezgan interesanti bija paskatiities, pat nezinaaju par taadu statistiku :) hmm tik kads sakars te ar sho teemu?

izpeeti ko latvieshi meklee, un straadaa uz to :)

tas ir tas kaa tu atrodi tirgu un pieprasiijumu, protams, latvijaa tas ir smiekliigi neko neizsakosh.

pamegini shiten un bus citi numuri:

http://www.digitalpoint.com/tools/suggestion/

iedavi, piemeram, sex, dating, ringtones, insurance, da jebko :)

tas digitalpoint riktig labs un noteikyi ari noderigs :) a tur ir ari vieta kur var mekleet kopsumma, pec kategorijaam utt, nevis tik izdomaajot keywordu? es taa uz atro skatijos...
Un cik aptverosha taa statistika ir? pilnigi viss internets ari tas ko es mekleeju tur ieskaitaas? kaa taa sistema darbojas?

ADMINS teica:
tas digitalpoint riktig labs un noteikyi ari noderigs :) a tur ir ari vieta kur var mekleet kopsumma, pec kategorijaam utt, nevis tik izdomaajot keywordu? es taa uz atro skatijos...
Un cik aptverosha taa statistika ir? pilnigi viss internets ari tas ko es mekleeju tur ieskaitaas? kaa taa sistema darbojas?

Overture ir Yahoo, jeb it kaa aptuveni 1/3 no interneta. Bet nu ir taa ka Google meklee vairaak dzjeki un gudriishi, yahoo vairaak sievieskji, MSN penisonaari, taa kaa dazhaadaas teemasvaretu atskjirties faktiskais. Bet nu joporjaam, tas dod diezgan preciizu ieskatu apjomos. Ja naak uz 30+ tukstoshiem dienaa, tad tas noziimee miljons mekleejumus menesii. Tiec uz ta atsleegas vaarda 1. lapaa un pirmais, un tev bus 1'000'000 apmekleetaaji:P

kaa to izdariit - kaa jau teicu, vai nu spelee PPC vai nu maacies SEO.

sandis teica:
ADMINS teica:

Overture ir Yahoo, jeb it kaa aptuveni 1/3 no interneta. Bet nu ir taa ka Google meklee vairaak dzjeki un gudriishi, yahoo vairaak sievieskji, MSN penisonaari, taa kaa dazhaadaas teemasvaretu atskjirties faktiskais. Bet nu joporjaam, tas dod diezgan preciizu ieskatu apjomos. Ja naak uz 30+ tukstoshiem dienaa, tad tas noziimee miljons mekleejumus menesii. Tiec uz ta atsleegas vaarda 1. lapaa un pirmais, un tev bus 1'000'000 apmekleetaaji:P

572e0882.gif
hahahahahaahaaaaa
Es tikai Googlā visu meklēju... Bet, ja godīgi, tad neesmu ne gudrīte ne džeks
tongue.gif
Nu neko, vismaz pasmējos - arī paldies :D :lol:

ADMINS teica:
eeeeeeeeeeeeeeeee Niggy kur tu izraavi tadu COW animacijas prieku???? :shock: kaukaa neatceros ka ko tadu butu uzinstelejis shamajam forumam :?:
Tā gotiņa nav šejieniete ;) :lol: Bet baigi fifīgā, vai ne? ;)

Niggy teica:
sandis teica:
ADMINS teica:

572e0882.gif
hahahahahaahaaaaa
Es tikai Googlā visu meklēju... Bet, ja godīgi, tad neesmu ne gudrīte ne džeks
tongue.gif
Nu neko, vismaz pasmējos - arī paldies :D :lol:

Nu ir jaasaprot ka AOL un MSN teiksim ir defaultais piesleegums vairumam ASV maajsaimnieciibu:)
Jaatceras ka Yahoo ir internet portals, lidziigi kaa delfi/tvnet ;) taa kaa tur daudzi iet izklaideeties;
Google ir sauss mekleetaajs :P

bet nu tas taa.. tiiri tendneces

Atpakaļ
Tops