Sekojiet līdzi zemāk esošajam video, lai redzētu, kā instalēt mūsu vietni kā tīmekļa lietotni savā sākumekrānā.
Piezīme: Šī funkcija pašlaik var nebūt pieejama dažos pārlūkos.
ADMINS teica:diezgan interesanti bija paskatiities, pat nezinaaju par taadu statistikuhmm tik kads sakars te ar sho teemu?
ADMINS teica:tas digitalpoint riktig labs un noteikyi ari noderigsa tur ir ari vieta kur var mekleet kopsumma, pec kategorijaam utt, nevis tik izdomaajot keywordu? es taa uz atro skatijos...
Un cik aptverosha taa statistika ir? pilnigi viss internets ari tas ko es mekleeju tur ieskaitaas? kaa taa sistema darbojas?
sandis teica:ADMINS teica:tas digitalpoint riktig labs un noteikyi ari noderigsa tur ir ari vieta kur var mekleet kopsumma, pec kategorijaam utt, nevis tik izdomaajot keywordu? es taa uz atro skatijos...
Un cik aptverosha taa statistika ir? pilnigi viss internets ari tas ko es mekleeju tur ieskaitaas? kaa taa sistema darbojas?
Overture ir Yahoo, jeb it kaa aptuveni 1/3 no interneta. Bet nu ir taa ka Google meklee vairaak dzjeki un gudriishi, yahoo vairaak sievieskji, MSN penisonaari, taa kaa dazhaadaas teemasvaretu atskjirties faktiskais. Bet nu joporjaam, tas dod diezgan preciizu ieskatu apjomos. Ja naak uz 30+ tukstoshiem dienaa, tad tas noziimee miljons mekleejumus menesii. Tiec uz ta atsleegas vaarda 1. lapaa un pirmais, un tev bus 1'000'000 apmekleetaaji
kaa to izdariit - kaa jau teicu, vai nu spelee PPC vai nu maacies SEO.
Tā gotiņa nav šejienieteADMINS teica:eeeeeeeeeeeeeeeee Niggy kur tu izraavi tadu COW animacijas prieku???? :shock: kaukaa neatceros ka ko tadu butu uzinstelejis shamajam forumam :?:
Niggy teica:sandis teica:ADMINS teica:tas digitalpoint riktig labs un noteikyi ari noderigsa tur ir ari vieta kur var mekleet kopsumma, pec kategorijaam utt, nevis tik izdomaajot keywordu? es taa uz atro skatijos...
Overture ir Yahoo, jeb it kaa aptuveni 1/3 no interneta. Bet nu ir taa ka Google meklee vairaak dzjeki un gudriishi, yahoo vairaak sievieskji, MSN penisonaari, taa kaa dazhaadaas teemasvaretu atskjirties faktiskais. Bet nu joporjaam, tas dod diezgan preciizu ieskatu apjomos. Ja naak uz 30+ tukstoshiem dienaa, tad tas noziimee miljons mekleejumus menesii. Tiec uz ta atsleegas vaarda 1. lapaa un pirmais, un tev bus 1'000'000 apmekleetaaji
kaa to izdariit - kaa jau teicu, vai nu spelee PPC vai nu maacies SEO.hahahahahaahaaaaa![]()
Es tikai Googlā visu meklēju... Bet, ja godīgi, tad neesmu ne gudrīte ne džeksNu neko, vismaz pasmējos - arī paldies![]()
:lol:
Mēs izmantojam nepieciešamos sīkfailus, lai nodrošinātu šīs vietnes darbību, un izvēles sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi.