IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Kas ir PayPal ?

PDSurf teica:
greenrun teica:
a paypall var piereģistrēt caur Visa debetkarti nevis kredīt karti?

Man PayPal ir piereģistrēta Visa Electron karte un esmu to arī izmantojis, lai apmaksātu ebay pirkumu - tā kā viss darbojas :)

izstāsti kurā bankā tev ir reģistrēta Visa Electron, mans sūda Parexa Visa neizgāja cauri, paipals saka ka nekādu problēmu nav ar Visa debetkartēm , viņi to akceptē, bet Parex , maita , neļauj to 1 dolāru noņemt!

greenrun teica:
izstāsti kurā bankā tev ir reģistrēta Visa Electron, mans sūda Parexa Visa neizgāja cauri, paipals saka ka nekādu problēmu nav ar Visa debetkartēm , viņi to akceptē, bet Parex , maita , neļauj to 1 dolāru noņemt!

Man ir Krājbankas Visa Electron.

Kāds zin ar ko atšķiras personal, premier un business konti paypalā?

Saņēmu pirmo kredītkartes maksājumu uz savu kontu un man paypal raksta, ka ja pa gadu saņem vairāk par 2 maksājumiem no kredītkartēm tad vajag premier kontu vai business.

Kā tad tur īsti ir un vai tas ko maksā?

es ari biju spiests upgreidoties uz premiere. jo ar personal var tikai divus maksajumus ar kreditkarti pienemt un peksni vairs nevareju sanemt un bija jaupgredidojas.
vienigais pluss ka var sanemt maksajumus, bet sliktuma ir vairak - komisijas lielas sanemot naudu
https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees-outside&countries=EU

man bija tas pats.. tas ir psc ja ka katriem 100$ atskaita vairaak par 5 $ :(

Plz palidziet ! Es kr4 pievienoju karti, bet kur es varu atrast tadu (Expand Use fee) ? Man vin6 bija jaievada tad kad es pievienoju karti ... Thank you. :oops:

taas bankas konta izdrukaa kur piesaistiita tava karte kuru pievienoji :)

hanza net paraadaa pieejamaa suma un rezerveetaa, tad klikshkini uz to ciparu un vinjsh tev paraadiis kam tas ir rezerveec tur arii buus ieraksts 1234payoal tad tie 4 cipari pirms payal ir tavejie :)

nu tad tur skaties.
ja tikko pievienoji tad ta summa vel ir rezerveta un varesi izrakstu redzet pirmaja lapa uzspiezot uz rezervetas summas

Atpakaļ
Tops