IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Kas ir E-LS ?

adminsadmins is verified member.

Administrator
Personāla loceklis
Pievienojies
14. Marts 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
www.e-ls.lv - e-Naudas Maksājumu Sistēma - pirmā, kur tev vajadzētu reģistrēties, lai sāktu pelnīt internetā

e-Ls - mūsdienīga internet-orientēta maksājumu sistēma.
e-Ls sistēma ir visdrošākā un ātrākā maksājumu sistēma pircējam draudzīgā vidē. e-Ls ir labākais apmaksas veids e-komercijas projektos.

e-Ls - maksājumu sistēma, kas izmanto elektronisko naudu, kā maksāšanas līdzelki.
ELS International, pirmais Latvijā elektroniskās naudas institūts, kas reģistrēts Latvijas centrālajā bankā un ir tās uzraudzībā, ir e-Ls sistēmas pakalpojumu sniedzējs.

e-Ls - elektroniskā nauda, kas nodrošināta ar īstu naudu.
e-Ls piedāvā vairāk kā 20 elektronikās valūtas, kas nodrošinātas ar atbilstošajām nacionālajām valūtām.

e-Ls - mērojama klientservera arhitektūta.
e-Ls sistēmu ir iespējams izmantot gan ļoti vienkāršām statiskām interneta vietnēm, gan sarežgītās klientservera sistēmās, kas ģenerē dinamiskas satura vietnes.

e-Ls - efektīvi maskājumi pretstatā pastāvošām maksājumu sistēmām.
Transakcjas maksa ir salīdzinoši zema, nav uzstādīšanas komisijas maksas vai mēnša maksas. Galvenais e-Ls princips ir tas, ka pircējam nav jāmaksā par konta papildināšanu un pirkumiem. Lietotājs var pat pelnīt ar e-Ls izmantošanu.

e-Ls konta papildināšana
Pašreiz ir vairāki veidi, kā papildināt jūsu e-Ls kontu:
bankas pārvedums;
personīgais čeks;
maksājumi no citām e-valūtu sistēmām*;

Elektroniskās naudas izņemšana no e-Ls konta
Pašreiz ir vairāki veidi, kā pārvērst elektronisko naudu, kas glabājas e-Ls kontā, reālajā naudā:
bankas pārvedums uz kontu;
bankas pārvedums uz JCard**;
pārvērst uz citām e-valūtām, ko piedāvā trešā sistēma*.

* - vienošanās ar trešo sistēmu piedāvā Vestro Holdings Co. Ltd.
** - JCard piedāva JPAY kompānija

Ieskaitīt kā ari izņemt naudu izmantojot E-LS var ar E-Gold, WebMoney, GoldMoney, personālo čeku, bankas pārskaitījumu
(E-LS atbalsta visas lielākās Latvijas bankas)

Spied ŠEIT lai reģistrētos

EL-s nav obligaati pirmaa ar kuru tev vajadzeetu iepaziities virtuaalo banku viduu. Bet taas galvenais pluss, ka izvietota Latvijaa un taas servisus izmanto diezgan plashi krieviski runaajoshajaa internetaa (runetaa). Esmu sertificeets shiis sisteemas daliibnieks un buutiibaa nav pretenziju pret taas darbiibu. Kaapeec labi ka izvietota Riigaa, ja ir neskaidriibas var aizbraukt uz miitni un atrisinaat visas probleemas ja taadas rodas. Es piemeeram aizbraucu lai dabuutu sertifikaatu un tagad esmu sertificeets EL-s daliibnieks, regulaari fiksee caur manu reflinku partnerus un maksaa komisiju par to aktivitaateem. Miinuss ir tas ka iznjemot naudu uz kaadu no latvijas bankas kontiem jaabuut vismaz 10EL-si...t.i..ar mazaam summaam nevar darboties...bet stabili straadaa kad jaapaarskaita uz WM E-gold...ja to dara darbdienaas un darba laikaa citaadi ir jaagaida paarskaitiijumi vairaakas diennaktis. 8)

Nesaprotu kāda te ir komisija no referāļiem, ja man ir 62 referāļi, bet nevienu santīmu no viņiem savā kontā neesmu redzējis.

Sertificēts lietotājs var pārskaitīt lielākas par 100Ls summas vienā reizē.

Vispirms jebkura sertificeeshanaas jebkuraa projektaa dod papildus iespeejas. ELS-lai sertificeetos man vajadzeeja aizbraukt uniedot pasi lai uztaisa kopiju, pie reises es vizuaali iepazinos ar bankas darbiniekiem un vietu kur taa atrodas. Tas bija bankas pirmais darbiibas gads taapeec varbuut tagad kautkas ir mainiijies. Pirmais secinaajums - ka taa ir reaala ar reaaliem cilveekiem un reaalu atrashanaas vietu. Sertificeeshanaas man deva iespeeju tagad paarskaitiit lielaakas summas pretii manam logo ir baners kas apliecina ka esmu sertificeets taatad reaals...jo citi var pieregjistreeties zem izdomaatiem vaardiem un taapeec mazak droshi bet ja banka ir redzeejusi reaalu cilveeku ar reaalu pasi tas jau ir priekshnosaciijums uzticiibai.
Par refu programmu siikumus nezinu saprotu ka maksaa %-us no paarskaitiijumiem ko veic partneri sen nesmu peetiijis bet no refiem naak iekshaa % varbuut jhaabuut sertificeetam daliibniekam palasiet siikaak lapaa nosaciijumus...Veiksmi!!!

taisniba, aizbraukt ciemos un satikties aci pret aci ir laba darishana;

anivay, man nepatiik galiigi nosaukums

e-ls

nu kas tas ir taads?

elats

butu pavisam labaak

jautājums: kā var papildināt e-ls kontu no mana bankas konta?
jāiet Papildināt kontu>bankas pārskaitījums>jaizvelas banka un kas pec tam?

Aizej uz sadaļu iesācējiem tur ir manuālis, kā aizskaitīt naudu uz e-ls un egold

dandy teica:
jautājums: kā var papildināt e-ls kontu no mana bankas konta?
jāiet Papildināt kontu>bankas pārskaitījums>jaizvelas banka un kas pec tam?
Ja tava banka nav sarakstā, tad atstāj to pirmo un spied tālāk, tad noraksti rekvizītus, uz kurieni tev naudiņa jāsūta. Tad ielogojies savā internetbankā un aidā. Es no Parex Bankas pārskaitīju pāris reizes, darbojas labi :)

Cik ilgi vēl man ir jāgaida līdz pārsūtīsies 10Ls no Hansa bankas uz E-Ls? Gaidu jau vienu ar pusi dienu. :(

Viņi strādā tikai darba dienās un piedevām šodien arī tas saits nedarbojas - droši vien kaut ko uzlabo.

Laba diena,

Pirms kāda laika pamanīju šo forumu - interesanti palasīties, visu cieņu.

Tā kā man ir tas gods strādāt "e-Ls", tad es varētu palīdzēt saprast, kas tas e-Ls tāds ir un ko ar to var izdarīt.
Ja rodas kādi jautājumi vai varbūt arī ieteikumi, droši ;)
Centīšos atbildēt visiem.

Atbildot uz iepriekšējiem postiem:
- jā, mēs strādājam tikai darbdienās. Attiecīgi tie maksājumi, kas jāapstiprina operatoram, netiek izpildīti svētkos un brīvdienās. Līdzīgi taču ir arī bankās.

- par referāļiem - ir darījumi, par kuriem tiek ņemtas komisijas maksas un ir darījumi, par kuriem netiek ņemtas komisijas maksas. Piemēram, konta papildināšana ir bez komisijas maksas. Un referālis savukārt saņem % no šīs komisijas maksas. Ja neviens no referāļiem neveic nekādus darījumus, tad viņi arī nemaksā komisijas maksas un attiecīgi procenti ir 0.

E-Ls sadaļā "Realizēt līdzekļus " ir tikai varianti:
-bakas pārskaitījums:
-WebMoney
Kā dabūt naudiņu uz e-gold?!

tagad tik daudzi nedabu ara un tu gribi dabut ieksa ;) runa ar viniem. abiem bus izdevigi ;)

Taa ,,
ja jau e-ls ir nojuudzies ,,
tad uz shobriidi ,, kaa lai es dabonu naudu ieksha e-gold wai WM ?

Atpakaļ
Tops