IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Kādu mūziku LV i -biznesmeņi klausās ?

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
A

Anonymous

Viesis
Gribēju tīras intereses pēc uzzināt kādu mūziku tad klausamies ?

Es personiski, klausos gandrīz visu, atkarība kur es atrodos. Kad mājas esmu, tad pa gaisu iet roks un 90'to gadu hīti. Kā piemēram Liquido - Narcotic

ja nedēļas nogalē gadās iekāpt kādā klubā, tad jau loģiski, ka electro, house iet pa gaisu :)

Kādu mūziku jūs klausaties ?

Es ari klausos visadas, tikai ne kautkadu pop un hip hop. Daudzs dziesmas no saundtrakiem un ari kiniesu dziesmas :D un ari ir kadi 90 gadu un uz augsu. Ja godigi tik atskirigas dziesmas klausos. Tikai isteniba latviesu nesanak klausities.

50% Trance - ATB, Darude, Armin van buren, Scooter un lidzigie...

30% Alternative - Prodigy, Linkin Park, Nightwish, Rammstein u.c. ....

10% leenie - Enigma, Era, Deep Forest, Gregorian...

5% Industrial - Combichrist, Panzer AG...

5% Piespiedu kaartaa to ko dabunu dzirdeet tusos kur neskan augstaak mineetais :D

Ausi'j tīkami protams ir R.E.M. , Coldplay, U2, , Protams arī kādreiz var aizvilkt uz esīti pakratīties, ir apmeklēts Loveparade Berlīnē (kas vēl nav bijis-tad noteikti iesaku, spilgtas atmiņas) kā arī kādā ballē pie šlāgerīša kādu deju nogriez. Attiecībā uz to pēdējo variantu-bez alkohola klātbūtnes organismā nedaudz kājas pinās :D Katrā ziņā nav nekādu aizspriedumu pret kādu noteiktu mūzikas novirzienu-mana auss ir atvērta visam, protams ja saglabā mērenību. Radio; SWH, Star FM, Skonto

Es lielākoties klausos Hip Hopu un R&B, bet tas ir , kad es esmu ārpus saviem apartamentiem :D
Kad esmu pie kompja tad skan viss .. pēdējā laikā oldskūlais ir iepaticies arī :)

Atpakaļ
Tops