IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Kadam ir saraksts ar latvijas affiliate programmaam?

heh musejie latviju balelinji tadas affiliate progas nepazist :D vari nemaz nemeklet :D

dvdnoma ir so,so tur rakstiits Nedrīkst ievietot reklāmu forumos Draugos, TVnet, Delfi, Apollo, Fails kuros tieshi vareetu apgroziities attieciigaa meerkauditoriju sho dvd iznomaashanais jo es neticu ka kaads pusaudzi no kaada cita foruma iznomaas dvd ja tie ir briivi piejami p2p tiiklaa!

kknd teica:
dvdnoma ir so,so tur rakstiits Nedrīkst ievietot reklāmu forumos Draugos, TVnet, Delfi, Apollo, Fails kuros tieshi vareetu apgroziities attieciigaa meerkauditoriju sho dvd iznomaashanais jo es neticu ka kaads pusaudzi no kaada cita foruma iznomaas dvd ja tie ir briivi piejami p2p tiiklaa!

nu vinji grib tikt valja ano vidusmeera sapratiigaa latvieshu affiliate kas grib tikai spamot :D

bet nu ok, ir risinaajums, panjem domainu www.dvddiski.lv un reklamee to, tajha lapa ieliec info par dvd nomu un krutaakajaam filmaam, un bizsnies ies no rokas ;)

nu jaa bet pareekini cik apmekleetaaji jaapiesaista katru dienu lai meenesha beigaas buutu normaala pelna, jo komisijas maksa ir tikai 3ls!

Tik cītīgi reklamēt citu firmu par grašiem? Tad labāk uzreiz pacel savu DVD nomu, ja tik radikāla reklāmas kampaņa.

nu vinji tik pat labi var nemaksaat neko un tu vinjus reklameetu jo domaatu ka taa ir laba fishka un ieteiktu draugiem;)

protams, viegaalk ir tad kad tu es forumcinema.lv vai kaut kaadu filmas.lv ipashnieks kur jau ir pareizais trafiks; bet nu tas netraucee pieveersties un pacelt to visu:P

un 3ls ir grashi? nu jaa, tad 15 centi par nedeljas darbu ir daudz :D

Par tiem 15 centiem tāds neloģisks salīdzinājums tev, laikam domāji baneru klikšķināšanu, par ko šeit vispār runa neiet.
Nedomāju ka ir vērs plēsties šinī konkrētā gadijumā, Latvijas tirgus ir pārāk sīks, nu piesaistīsi pāris cilvēkus, saņemsi piemēram 50x3 būs 150ls, vai tas būs iegrūstā laika vērts? saitu izstrādāt, apmeklētājus piesaistīt, vel iemānīt produktu.
Tad jau labāk pieturēties pie pasaules tirgus.
Vienīgie ieguvēji ir pati Noma un tā vieņiem ir tiešām apsveicama un gudra stratēģija. Nesalīdzināsi kādas būtu izmaksas reklamējotuies avīzēs, netā, tv. A te cilvēki gandrīz pa velti tevi reklamē.

Papildināts;
Manīgie letiņi labāk novilks tās filmas no neta un tas ir tikai pašsaprotami, Latvijā valda kautkāds apsurds. Algu līmenis zem katras kritikas, domā ko pusdienās ēdīsi, kur nu vēl iesi legālu softu pirkt, filmas rirkt/nomāt. Un kautko apkarot valstij ir idiotisms, ja vēlas ko mainīt, lai padomā par cilvēkiem, kā viņi dzīvo. Nevis uzliek fantastiksu izgudrojumu, kā antipirātisma nodoklis tukšajiem diskiem. Atkal jau domā kā noslaukt, nevis kā līdzēt tautai.
Valdība viens liels lohu bars.

Es pērku oriģinālo mūziku, filmas un softu. Laikam esmu Lunis.... :D :D :D

Nu taa vuinjsh ir bet no otras puses,

bet ja maaki tikai latviski, kas cits tev atliek ;)

nu ja goodiigi, latvija ir 2,4 miljoni, un kadi 5000 varetu but tavi klienti mieriigi:)

Atpakaļ
Tops