IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Kāda jēga ir no enzine articles?

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
A

Anonymous

Viesis
Kamdēļ ir vajadzīgs ievietot savu rakstu enzine artices, ko es esmu iepostojis savā blogā? Saprotu, kad ātri noindeksējās..., kas vēl? Ja man ir populārs blogs, vai ir jēga no tā enzine articles?

epro teica:
Pakāpsies googles meklējumos uz augšu

tieši mans raksts, vai arī mans blogs? un kādā veidā tā pacelšanās notiek? Nebūs tā, kad es uzrakstu rakstu, bet viņš parādās tajā enzine google meklētājā augstāk nekā mans orģinālais raksts, no mana bloga?

Nu to es īsti nezinu, bet sanāk, ka tavam rakstam apakšā ir adrese uz tavu blogu, vai tieši to rakstu, kas tavam blogam/rakstam dod "googles punktus". Jo vairāk šo "punktu", jo biežāk tavs blogs indexēsies, un arī tā kāps uz augšu... Nu kkā tā.. :D

Ieliekot raxtu tu driixti arii ielikt "About the author" (kaut kaa taa) infu apakshaa kuraa tu vari likt linkus uz savu lapu (laikam bija 2 linki) kas dod papildus beklinkus tavai lapai, blogam kas paliidz tavam saitam, blogas celties Googles reitingos. Jo vairaak linku jo labaak.
Veel liekas ka Ezines ir diezgan labs ar to ka tu ar savu raxtu vari nonaakt diezgan augstu mekleejumos (jo pats Ezines augstu koteejas) kur kaads to izlasiis un ja patiks tad apmeklees tavu lapu.

Bez Ezinearticles ir arii citas raxtu direktorijas.

PS Raxtus kas ir tavaa blogaa nekuraa gadiijumaa neliec. Tavaa blogaa jaabuut ir unikaaliem un kvalitatiiviem raxtiem. Savaadaak vari uz sodiem uzrauties.

Kaut kaa taa ;)

Atpakaļ
Tops