IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Kaadam ir pieredze ar Joomla web lapaam??Un kaada?

www.dreamhost.com

ievadi promo code: HOLYFAK
un saņemsi atlaidi 50$ L1 hostingam uz gadu

thanks a lot Scratch ''pirmo rezi dzirdu'' par Godaddy :D
wnk savu reff. linku iedevi :D

tawa laba parakstaa tur pirkta?? lapa ir ok ! :D bet esmu lasiijis ka godaddy reaali sucks :?
ir citi varianti??

Ja piķa pietiek ņem manis ieteikto.

148Gb diska vietas
1,48 terabaiti bandwidth
neierobežots skaits domēnu, datubāžu, emailu
un citu labu huiņu

individual ar promo codu tipa atlaiz>Setup Fee: $49.95?
Paldis par sito vareetu padomaat daudz features izskataas labi:D

nope, ņemot uz gadu tāpat nav setup fee, šitais iet vēl papildu nost no gada cenas ;)

69.4$ laikam sanak
mēnesī tas būtu ~5,7$, bet jāmaksā tāpat pa visu gadu uzreiz

sendlerad teica:
thanks a lot Scratch ''pirmo rezi dzirdu'' par Godaddy :D
wnk savu reff. linku iedevi :D

tawa laba parakstaa tur pirkta?? lapa ir ok ! :D bet esmu lasiijis ka godaddy reaali sucks :?
ir citi varianti??

aha :)

ja mana lapa gan domens gan hosts ir uz godaddy. forsi ka tev patik ;)

skrachs --> tev gadiijumaa agraak taa lapa nebija uz www.webmarketingtools.com?

bija un tiesi to domenu biju pircis ar egold un tapec esmu zaudejis vinu. itka vins jau vel ir mans (whois radas mani dato) bet nekadam kontrolpanelim klat netieku (nevaru nomainit nameserverus vai trasferot domenu)
Kadam ir kada ideja ka vinu varetu dabut atpakal? sutiju emailu ieprieksejam domenu registrantam bet atbildes nav.

taja laika bija tads http://www.inverthost.com/

tikko iegaju un skatos grand opening :D cerams ka tad dabusu savu domenu atpakal, ja viniem vispar useru datubaze ir saglabata.

Atpakaļ
Tops