IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Ka visatrak nopelnit 1000$?

simonr

New member
Pievienojies
15. Oktobris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Iesakiet veidu ka lai kados 3 menesos nopelnu 1000$? Jo man loti vajadzes to naudu un tad es metisu vispar interneta biznessu malaa.
Itka jau saka iet ar tiem logo un citam lietam, bet visu naudu notriecu un to visu darit apriebas. Paslaik naudas nav, bet pelnit gribas.
Varbut kadam ir kadas darba vakances vienalga kada joma? Stradatu labi.

Ja esi spēcīgs MLM biznesā, tad iesaku Gorilla Millions.
Dabū 25 refus, kuri iegulda pa 40 $, tad tu nopelnīsi 1000 $ pēc mēneša.
Vai arī 50 refus, kuri iegulda pa 20 $ = 1000 $

Ja nevienu neiesaisti, tad tūkstošus sāksi pelnīt tikai pēc pusgada.

Pats darbojos kopš paša sākuma - 4 mēnešus.

P.S. Šeit nav jāizplata preces :wink:

Ko tad izplati? Pliku piramīdu tikai? Un kad cilvēki beigs reģistrēties, tad būs kirdikc visiem :)

Briksons teica:
Ko tad izplati? Pliku piramīdu tikai? Un kad cilvēki beigs reģistrēties, tad būs kirdikc visiem :)
Firma vēl nav uzņēmusi apgriezienus! Un kaut kad cilvēki beigs reģistrēties, bet tad mēs jau būsim nopelnījuši labu naudiņu.

Un tu Brikson, kāpēc čakarē tautu ar klikošanu?! Tā taču vēl lielāka piramīda nekā Gorilla Millions!

Brikson, tev nelabi paliek, ka kāds pelna savādāk nekā tu! Visos pasaules forumos savus reflinkus sapostojis. Tagad jūties baigi varenais? Tu izgāzies kā veca sēta! :D Tu baidies, ka cilvēki pelnīs manā biznesā nevis tavos PTC! Tā tu pazaudēsi dažus refus. :D

Brikson, kāpēc neatbild uz manu jautājumu?

Labi kas te par offtopiku aiziet!
Saubos vai ar piramidam nemsos, jo esmu jau mejginajis. Un kur vel atrast cilvekus kuri ir gatavi maksat tik lielu naudu. Es saprotu 5 cilveki, bet vaira? bezcerigi.
Tas ir tapec ka piramidas ir jau iznemtas visos caurumos, ka ari piespamotas, ka cilvekiem jau riebjas skatities.
Ja tu jau esi savacis to cilvekus tad varu tevi apsveikt :)

Daži cilvēki man ir :) Jo lielākas izmaksas es saņemšu, jo vairāk cilvēku reģistrēsies.

Atpakaļ
Tops