IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Kā tad var nopelniit?

sandis

New member
Pievienojies
18. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
Ak mani mazuliishi un beerni :)))

nepelna jau ar majas lapaam - pelna ar trafiku :) ir trafs ir pikjis! :) nav trafa - iet kuukot vai nu maciities pamat metodes trafa iegushanai un sakt var ar ppc vai seo.

ADMINS teica:
nav majaslapas, no trafika nekadas jeegas :D tu jau ar pie vardiem pieseejies :mrgreen:

a ja dziivoklja lapa ir? ko tad?

bet nu tu saprati, traffiks ir pamataa...

bet ja nav majas lapa, tad droshvien ir jasutia direktais traffiks ne? uz aff programmam? cj, clickbank, etc? :)

p.s. cik daudz esi admin shitaa sapelniijis surfojot un clickojot?

ADMINS teica:
es vairs nesurfoju un neklikoju , man tas liimenis jau sen ir paari :D

tas ir jauki, aspveicu :)

tomer, cik tad sapelniiji?

un varbut nevajag siikiem maaciit mulkjiibas ar surfingiem visaadiem. tici vai nee, bet ja saksi vinjiem maaciit reaalas lietas, i naudinja naaks aatraak i smaidiis plataak bernelji:)

gan jau ka ar adsensei vinji nopelnitu vairaak atverto wordpressaa blogu, un attiet.

es jau teicu, lai tak izveelaas kaa pelniit, uz neko konkreetu es nemudinaashu. briiva izveele. pats kad nupat atklaaju ka netaa var dabuut kaukadus dolaarus, tad bija par klikiem un vestuleem, karoch aatri apnika :D nu bet alinjam saklikshkinaju :D pectam jau 12dp un tie laiki - i celjojumaa aizlaidu, gan partijus sponsoreju. karoch izniekoju visu. cik viegli naaca, tik viegli aizgaaja :D

ADMINS teica:
es jau teicu, lai tak izveelaas kaa pelniit, uz neko konkreetu es nemudinaashu. briiva izveele. pats kad nupat atklaaju ka netaa var dabuut kaukadus dolaarus, tad bija par klikiem un vestuleem, karoch aatri apnika :D nu bet alinjam saklikshkinaju :D pectam jau 12dp un tie laiki - i celjojumaa aizlaidu, gan partijus sponsoreju. karoch izniekoju visu. cik viegli naaca, tik viegli aizgaaja :D

vot tas ir slikti, kaut kas liidziigs kaa bernam ljaut izveleeties starp konfekteem un normaalu partiku.

p.s. jaa, ar inetaa pelniitu naudu ir jaiemacas apieties, :) nepietiek izrekjinat, cik ls tramvajam un cik lati pajkai;)

ADMINS teica:
tas gan :lol: nu bet zin ar gadiem jau praatinjsh arii paraadaas :mrgreen:

bet zini, laiks ir nauda.

atceros '98 kad saakaam njemties, ar shitajiem sudiem, banneriem, registracijam, utml. reaali 2 gadus noveistoju. arii sekojo lidzigiem 'veidojumiem' internetaa. un par cik angliski nemaaceej, ilgu laiku nekur talak nesanaaca tikt. un tad jau sakas pirmasi darbs un nebij laika mazhoties;)

taa kaa padomaa par citiem :) neesi sautiigs, mok pat varetu nopelniit
uzdrukaa ebooku un palaid, lai perk ljautinji mazie pa 5ls:P

maxas e-boookus jau netaa var dabuut ka pilns, tikai kaa sanaak ar likumu. Man kadreiz bija viens iveikals, rezutlata soms atsutija ka atslegshot netu ja nevershot ciet (jo piratiska produkcija) un aizsutija hostam vestuli, beigas nefiga nedabuju tik minusos iebraucu :D

Pasham raxtiit - tas nav mana gara :D

ADMINS teica:
tas gan :lol: nu bet zin ar gadiem jau praatinjsh arii paraadaas :mrgreen:

Ja un ari pieredze. Ja jau daudz gadus ar to nodarbojies kapec gan nedalities pieredze? Izmest no foruma visus sudus (atvainojos) atstajot tikai sadalas kur apspriest patiesam istaas iespejas nopelnit un macit ka tiesam pelnit. Lai cilveki macas, attistas nevis iznieko laiku spaidot uz baneriem.
Tapat ja visi pieverstos kautvai tam pasam adsensam. Ieguvums butu daudz lielaks, gan sagrabinatu kadas kapeikas, gan valodu, rakstisanas spejas attistitu u.c.

loud teica:
maxas e-boookus jau netaa var dabuut ka pilns, tikai kaa sanaak ar likumu. Man kadreiz bija viens iveikals, rezutlata soms atsutija ka atslegshot netu ja nevershot ciet (jo piratiska produkcija) un aizsutija hostam vestuli, beigas nefiga nedabuju tik minusos iebraucu :D

Vecit, sac beidzot ar pratu draudzeeties. Taa kaa lunji kaut kaadi - pa kreiso, ljevo, kaut kaa, nahjuj, zahuj.

AR GALVU SAAC DOMAAT. Paprasi lai salavecis kadu sakariigu gramatu shogad atsuuta tev.

Vot izurbies cauri AdSensam, uzcep pirmos 100 dolaarus, vot i uzraksti ebooku latieshu valodaa, kaa un ko dariiji. Gan jau ka paaris pirceeji buus.

sandis teica:
loud teica:

Vecit, sac beidzot ar pratu draudzeeties. Taa kaa lunji kaut kaadi - pa kreiso, ljevo, kaut kaa, nahjuj, zahuj.

AR GALVU SAAC DOMAAT. Paprasi lai salavecis kadu sakariigu gramatu shogad atsuuta tev.

Vot izurbies cauri AdSensam, uzcep pirmos 100 dolaarus, vot i uzraksti ebooku latieshu valodaa, kaa un ko dariiji. Gan jau ka paaris pirceeji buus.

:D, nav iedvesma

Tad internet makretings nav prieksh tevis, bus vien jaiet strojkaa stradat shoziem tev:)

nav nav, es vienk netaa gribu paplidus piepelnities, taa jau es shanceju pa adminu dazhas lapas, kopaa menesi kadi 100ls :) kabatas naudai pietiek, bet bish pa maz :D

loud teica:
nav nav, es vienk netaa gribu paplidus piepelnities, taa jau es shanceju pa adminu dazhas lapas, kopaa menesi kadi 100ls :) kabatas naudai pietiek, bet bish pa maz :D

nu malacis, prieksh tava vecuma droshvien ir ok; bet ka butu ja tu pelnitu 1000ls/meen? butu bishku labak? ne :)

aga :D, tapee jau megjinu neta kko izchakaret pagaidam minus 15ls :DD

Atpakaļ
Tops