Sekojiet līdzi zemāk esošajam video, lai redzētu, kā instalēt mūsu vietni kā tīmekļa lietotni savā sākumekrānā.
Piezīme: Šī funkcija pašlaik var nebūt pieejama dažos pārlūkos.
ADMINS teica:nav majaslapas, no trafika nekadas jeegastu jau ar pie vardiem pieseejies :mrgreen:
ADMINS teica:es vairs nesurfoju un neklikoju , man tas liimenis jau sen ir paari![]()
ADMINS teica:es jau teicu, lai tak izveelaas kaa pelniit, uz neko konkreetu es nemudinaashu. briiva izveele. pats kad nupat atklaaju ka netaa var dabuut kaukadus dolaarus, tad bija par klikiem un vestuleem, karoch aatri apnikanu bet alinjam saklikshkinaju
pectam jau 12dp un tie laiki - i celjojumaa aizlaidu, gan partijus sponsoreju. karoch izniekoju visu. cik viegli naaca, tik viegli aizgaaja
![]()
ADMINS teica:tas gan :lol: nu bet zin ar gadiem jau praatinjsh arii paraadaas :mrgreen:
ADMINS teica:tas gan :lol: nu bet zin ar gadiem jau praatinjsh arii paraadaas :mrgreen:
loud teica:maxas e-boookus jau netaa var dabuut ka pilns, tikai kaa sanaak ar likumu. Man kadreiz bija viens iveikals, rezutlata soms atsutija ka atslegshot netu ja nevershot ciet (jo piratiska produkcija) un aizsutija hostam vestuli, beigas nefiga nedabuju tik minusos iebraucu![]()
Pasham raxtiit - tas nav mana gara![]()
sandis teica:loud teica:maxas e-boookus jau netaa var dabuut ka pilns, tikai kaa sanaak ar likumu. Man kadreiz bija viens iveikals, rezutlata soms atsutija ka atslegshot netu ja nevershot ciet (jo piratiska produkcija) un aizsutija hostam vestuli, beigas nefiga nedabuju tik minusos iebraucu![]()
Pasham raxtiit - tas nav mana gara![]()
Vecit, sac beidzot ar pratu draudzeeties. Taa kaa lunji kaut kaadi - pa kreiso, ljevo, kaut kaa, nahjuj, zahuj.
AR GALVU SAAC DOMAAT. Paprasi lai salavecis kadu sakariigu gramatu shogad atsuuta tev.
Vot izurbies cauri AdSensam, uzcep pirmos 100 dolaarus, vot i uzraksti ebooku latieshu valodaa, kaa un ko dariiji. Gan jau ka paaris pirceeji buus.
loud teica:nav nav, es vienk netaa gribu paplidus piepelnities, taa jau es shanceju pa adminu dazhas lapas, kopaa menesi kadi 100lskabatas naudai pietiek, bet bish pa maz
![]()
Mēs izmantojam nepieciešamos sīkfailus, lai nodrošinātu šīs vietnes darbību, un izvēles sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi.