IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

JetSwap

Briksons

New member
Pievienojies
14. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
JetSwap

Krievu monstrs, kas strādā jau daudzus gadus.
Ļoti labs savu lapu reklamēšanai.
Par sērfošanu dod kredītus , kurus pēc tam var pārdot (jābūt reģistrētam sistēmā 30 dienas)
Sistēma uzpērk kredītus par lielāku summu , bet ir birža kurā var pārdot, kad vien ienāk prātā, bet par mazāku summu.
Nekas nav jāiegulda. Izmaksā pāris dienu laikā pēc pieprasījuma uz egold.
Vislabāk man vismaz strādā ar Maxthon browseri (ja kādam ar citiem problēmas)
Pa dienu var sasērfot ap 1000 kredītu un vairāk izmantojot SafeSurf programmu !!!

Ir arī angliskā versija, bet es strādāju ar krievu.

Reģistrējamies te

Nevis monstrs bet megaprojekts... darbojos jau no 2003 gada man te ir vairaak nekaa 460 referaalju un reizi divos gados esmu zaudeejis pa vienam ljoti pelnosham refam...pagaajushaa nedeeljaa sisteema atkal nodzeesa manu labaako 2006 gada refu shajaa sisteemaa sindika65...citaadi ljoti labs projekts...Zheel ka peedeejaa laikaa sisteema maz uzpeerk krediitus...bet caur to es labi reklameeju savus banerus un saitus, kas dod labu atdevi...Saakot darboties vajag saakumaa pirkt daliibas liimenjus servisus u.t.t. TAd buus efektiivaaka darbiiba...ne visas saistiibas sisteema pilda bet ja esmu pieprasiijis izmaksas taas ir notikushas bez kaveejumiem...

Te man jau iekškontā sakrājies 5.36$, bet ārā neņemšu, jo izmantošu konta apgreidošanai, lai varāku vairāk pelnīt no referāļiem.

Jau tresho reizi nedeeljas laikaa iznjeemu no projekta uz e-gold viss straadaa...Shomeeness izdevaas divas reizes sisteemai paardot pa 15000 krediitu pa paaugstinaatu cenu...man jau te ir gandriiz 600 refu...vislabaak straadaa no Latvijas shii chata daliibnieki...

Man te neliela problema ar to jetswap! Esmu registrejies tur vairak kaa vienu menesi! Esmu iegadajies statusu Best(8). Man kontaa ir 3182 krediiti! Pardot man vinus neizdotasjau kadu nedelu! Videjais paradito saitu skaits 173 vispar paradits 6749 saitu. :( Meginu pardot: ieeju Счет/Выкуп кредитов/ atstaju visu kaa ir, vai pamainu skaitlus, tas neko nemaina abos gadijumos raxta sadi : Вы запросили обмен 1000 кредитов на деньги
Ваш запрос на выкуп кредитов отклонен: Введенное количество кредитов больше, чем система может выкупить у Вас в данный момент.. Вы можете повторить попытку.

un taa katru reizi! Kas var but, kapec man vins ta dara?

Tieši tā - uzliec automātisko pārdošanu ik pēc 1 minūtes un gan jau pa druskai pārdosi

Labaak ir paardot lielaakaa skaitaa jo tad mazaak zaudee uz komisijas reekjina. Var arii pareekjinaat un 01. meenesha datumaa nopirkt iespeeju par 40000 paardot uzreiz 15000 krediitus sisteemai kad taa uzpeerk par 0.07 videeji tie pashi 0.05 sanaaks par 1000 savukaart buusi uz sitienu vienaa reizee nopelniijis virs 1$ paardodot krediitus 1-ajaa datumaa sisteemai, iespeejams ka sisteema meenesha laikaa veel 2-4 reizes veiks iepirkumus un pa meenesi diezgan izdeviigs paardevums sanaaks.

šis nav megaprojekts tikai viena iemesla dēļ, tas neatbalsta FireFox brauzeri, es lasu tos mailus ko atsūta, par katru ap 10 kredītiem ievadot kontroles ciparus, bet es pat neapstos tās reklmetās saites, jo tās nemaz neuzladējās. ES Chitor :D

Tikai taapeec, ka tev nestraadaa nostaadnes datoraa nevar teikt ka nav mega projekts. Es caur firefox neseerfojo taapeec ka projekts ir pielaagots seerfoshanai WINEXP....Megaprojekts ir taapeec, ka piedaavaa veselu bukjeti servisu=
seerfoshana,
ieksheejaa noreekjinu sisteema,
bonusu sisteema ar iespeeju tirgoties ar referaaljiem,
Lieliska statistika,
hosta tirdznieciiba,
Partnerprogramma,
maajas lapu konstruktors meitas lapas veidoshanaa u.c.

Veiksmi!!!

moneymaker teica:
šis nav megaprojekts tikai viena iemesla dēļ, tas neatbalsta FireFox brauzeri, es lasu tos mailus ko atsūta, par katru ap 10 kredītiem ievadot kontroles ciparus, bet es pat neapstos tās reklmetās saites, jo tās nemaz neuzladējās. ES Chitor :D
Un priekš kam tu gribi apskatīties tās lapas? Tev baigi interesē? :)
Labi vien ir , ka neielādējas, citādi dabūtu veselu varzu ar trojāniem komplektā :)))

Ja kādam te ir iekrājusies kāda naudiņa par pārdotajiem kredītiem, tad ļoti laba iespēja ir pirkt referāļus, lai tie jums pelnītu kredītus.
Ejam uz >>Referali<< un apakšizvēlni >> Kupitj referalof<< un skatāmies tos tabulas augšgalā kas ir tikko reģistrējušies - tos var dabūt nopirkt par $0.15
Tikko viņi sāk sērfot un vākt kredītus tā cenas uzreiz aug !!!

Saņēmu kārtējo izmaksu te.
Šoreiz pieprasīju un saņēmu uz Webmoney !!

Steidzam atkal pārdot kredītus kam ir - tos kā vienmēr pašlaik mēneša sākumā iepērk !!!

Atpakaļ
Tops