IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Jautājums par NeoBux

ihack

New member
Pievienojies
23. Jūnijs 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki!
Jautājums par referāļiem...
Tātad Standart lietotājam ir pieejami max 100 referāļu īrešanai (1reiz nedēļā).
Cik es sapratu tie pazūd pēc 30 dienām... pareizi?
Vienkārši tad jau sanāk, ka kopumā maksimāli lietotājs var dabūt 400 referāļus (Ja katru nedēļu pērk pa 100)... Bet jau 5ktajā nedēļā 100 referāļi pazudīs no konta, būs 300, tad atkal nopērc 100 ref būs kopā - 400, tad nākošajā nedēļā 100 pazūd (jo paiet jau 30 dienas pēc pirmajiem referāļu īrēm...
Es pareizi sapratu? Vienkārši esu redzējis status, kur čaļiem ir pie 2600 referāļu...
Jautājums - Nopērkot Golden Membership - cik referāļus max var izīrēt nedēļā? Arī tikai 100?
Un vai ir kāda iespēja paturēt referāļus uz visiem laikiem? Vienkārši esu izlasījis par iespēju - AutoPay, bet īsti neizprotu to...
Cik sapratu katru dienu aktīviem referāļiem tiek atskaitīs no mana main balance kkāda summa, kas pēc tam ļauj tos paturēt ... kāds varētu paskaidrot kā tas darbojas? Liels paldies jau iepriekš!

Es tev ieteiktu aimirsti par neobux.com
man pašam bija 450 refi notērēju 28$x4+14$=126$
bet atpakaļ no tās notērētās naudas dabūju atpakaļ labi ja 90$ tākā domā pats,ja gribi pakāst savu naudu tad tik uz priekšu :lol:
goldeniem vel trakāk tās lietas grozās.pus gads paies kamēr tos 80$ dabūsi atpakaļ.
vopšim tas vis galīgi garām....................

Piemirsu pateikt,tagad refi itkā esot aizgājuši otpuskā/atvaļinājumā tā saka admins :D
lai nemūld tik pats taisa muhļas,goldeniem saliek tos refus kuri vispār neienāk saitā un neklikšķina,jo padomā pats,no pāris reklāmām kuras apgrozās dienas garumā,vai ar tām saits var noturēties virs ūdens?taču nē :lol: scam tomēr ir,tikai ne visi to redz un saprot.................. :lol:

karlito19 teica:
Piemirsu pateikt,tagad refi itkā esot aizgājuši otpuskā/atvaļinājumā tā saka admins :D
lai nemūld tik pats taisa muhļas,goldeniem saliek tos refus kuri vispār neienāk saitā un neklikšķina,jo padomā pats,no pāris reklāmām kuras apgrozās dienas garumā,vai ar tām saits var noturēties virs ūdens?taču nē :lol: scam tomēr ir,tikai ne visi to redz un saprot.................. :lol:
Tu te esi galigi garaam... esmu dabujis no TrekPay 10$ (neko neiguldot)
Tos ieliku neobux (30 ref par 7.50) 29 no tiem ir aktiivi. Es rauju ap 0.50$ pa dienu tagad 0.50 x 30 = 15$ tas nozime ka dabuju naudu dubulta atpakal. Tapec vnk jautaju vai ir iespeja paturet refus? Es jau nejautaaju darboties man vai nedarboties...
Tava gadijuma vnk izskatas ka tu esi , ''izredzeetais'' ja tev ta neveicaas

ihack teica:
karlito19 teica:
Tos ieliku neobux (30 ref par 7.50) 29 no tiem ir aktiivi. Es rauju ap 0.50$ pa dienu tagad 0.50 x 30 = 15$ tas nozime ka dabuju naudu dubulta atpakal. Tapec vnk jautaju vai ir iespeja paturet refus? Es jau nejautaaju darboties man vai nedarboties...

sākumā jā!ir vis ok ar refu aktivitāti,bet pēctam jau redzēsi :lol:
nebūs vairs tavi 0.5$ dienā :D
nopērc goldenu un tad tik vis sāksies,palasi taču neo forumu,tur ir daudz vairāk info kā šeit.
un neko aplami es neēsu sarakstījis,info nākusi no golden lietotājiem!

jā refus var paturēt,noīrē vel tos uz 30 60 vai 90 dienām.

ps!pats tu esi šeit galīgi garām
:lol:

karlito19 teica:
ihack teica:
karlito19 teica:

sākumā jā!ir vis ok ar refu aktivitāti,bet pēctam jau redzēsi :lol:
nebūs vairs tavi 0.5$ dienā :D
nopērc goldenu un tad tik vis sāksies,palasi taču neo forumu,tur ir daudz vairāk info kā šeit.
un neko aplami es neēsu sarakstījis,info nākusi no golden lietotājiem!

jā refus var paturēt,noīrē vel tos uz 30 60 vai 90 dienām.

ps!pats tu esi šeit galīgi garām
:lol:

Neesu neko lidzigu ne no viena dzirdejis... Kur ir taada iespeja noiret uz 90 dienaam?
Par galigi garam, es domaju ka tavs stasts ir galigi garam un nemaz nelidzinaas... nez kapec simtiem weblapu publice paymentus pa 1000$ katru...
Nenjem tik tuvu sirdij :D

Izradas kad tomer var ari standarta members pagarinat referali uz 3 , 60 , 90 dienam :) . 90 dienam tas izmaksas Total amount to pay: $0.67
You do not have enough funds in your Rental Balance

Janz teica:
Izradas kad tomer var ari standarta members pagarinat referali uz 3 , 60 , 90 dienam :) . 90 dienam tas izmaksas Total amount to pay: $0.67
0.67 vienam referalim?

Nu ja :) . Cik es saprotu , tad ja kads no referaliem tev loti patik un vins ir aktivs , tad samaksajot so summu tu vari vel pagarinat par 90 dienam

Nospied Rented: + Referalim pasas beigas kvadrata ieliec ķeksi + tev atversies logs kur tu varesi to visu redzet

Samaksajot 0,08 $ vari nomainit sev nevelamu referali pret citu

ihack teica:
Janz teica:
0.67 vienam referalim?
ja tā cena vienam refam.
ja nu kādam interesē vis par neobux raxtat un jautājaiet man,man ir vairāki zināmi cilvēki kam ir golden un ultimate statusi.
varu tew teikt uzreiz,ja tev ir golden status tad reālu naudu nopelnīsi ar saviem uzaicinātajiem refiem,to max skaits 200. :wink:

karlito19 teica:
ihack teica:
Janz teica:
0.67 vienam referalim?
ja tā cena vienam refam.
ja nu kādam interesē vis par neobux raxtat un jautājaiet man,man ir vairāki zināmi cilvēki kam ir golden un ultimate statusi.
varu tew teikt uzreiz,ja tev ir golden status tad reālu naudu nopelnīsi ar saviem uzaicinātajiem refiem,to max skaits 200. :wink:
nu nez nez... tik neapvainojies bet ja prasit par neobux es butu tas kursh tevi neiteiktu...

ihack teica:
karlito19 teica:
ihack teica:
Janz teica:
0.67 vienam referalim?
ja tā cena vienam refam.
nu nez nez... tik neapvainojies bet ja prasit par neobux es butu tas kursh tevi neiteiktu...
nu neiesaki manis pēc,bet ir tā kamēr pirksi refus tikmēr avg būs ap 2 kliki,tiko vairs nepirksi kritīsies un kā vel kritīsies tas avg līmenis,jo zinu neobux scripta darbību,admins var regulēt katra membera dienas nedēļas avg līmeni,tas nekas ja tavi refi kliko visas 4 reklamas tev ieskaitis labi ja 2 klikus,tač parunā ar golden lietotājiem.
kā redzi šeit neviens neko nezin izņemot mani,tikai to zin kā skatīties šo topicu :lol:

karlito19 teica:
ihack teica:
karlito19 teica:
ihack teica:
Janz teica:
0.67 vienam referalim?
ja tā cena vienam refam.
nu neiesaki manis pēc,bet ir tā kamēr pirksi refus tikmēr avg būs ap 2 kliki,tiko vairs nepirksi kritīsies un kā vel kritīsies tas avg līmenis,jo zinu neobux scripta darbību,admins var regulēt katra membera dienas nedēļas avg līmeni,tas nekas ja tavi refi kliko visas 4 reklamas tev ieskaitis labi ja 2 klikus,tač parunā ar golden lietotājiem.
kā redzi šeit neviens neko nezin izņemot mani,tikai to zin kā skatīties šo topicu :lol:
LOL chali, sheit vienkarshi tads pusmiris forums, tapec neviens neko neatbild... un neizskataas ka tu labi zini skriptu jo runaa mulkibas... palasiju forumu parunaju chata ar goldeniem, pastijos statistics parejiem forumaa, chaliem izcili sanaak. Dazhiem pat pari 100$ pa dienu un vairak (ultimate). Mans merkis ir 20$ dienaa un man pietiks... paldies par uzmanibu

saki gribi 10ls dienā :D vēlu veiksmi,tad nu pasteidzies uņ ņem tik ciet to goldenu :lol:
vakar izņēmu pēdējos 19.68$ nafig vairs tur neklikošu.ieliec topiku pēctam kā veicās ar golden statusu :lol:

Kurtad pazudis šā topika autors? :lol: kā ar biznesu klājās tajā neobux.com?
ieliec izmaksu bildes lai redz visi kā tev biznes kruķijās :D

ihack :!:
nu padalies ar pieredzi kā klājās/iet pa neobux vai ceineris jau dienā sanāk :?: :D

Ko jus te cepaties , Neobuxs jau otro dienu nez kur pazudis :lol:

Atpakaļ
Tops