IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Ir jauna mājaslapa ? Gribi ar to nopelnīt ? Lūkojies šeit !

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
A

Anonymous

Viesis
Sveicināti visi !

Visi esam bijuši vienā bedrē kopā - finansu ierobežojums. Atceros, kad es uzcepu pirmo mājeni, tas bija pirms pusotra gada, PayPal kontā bija $19.34, knapi sanāca hostgator hostings un domeins. Protams, hostings tikai sanāca priekš viena menēša. Un vienmēr lūdzu dievu, lai es pa to mēnesi varētu nopelnīt vismaz $10, lai varētu vismaz par hostingu nomaksāt, un nepakāstu visu pie kā es biju strādājis.

90% no reklāmu networkiem nemaz negrib redzēt deguna galā mājaslapas, kas ir jaunākas par 3 mēnešiem, vai nav vismaz entie apmeklētāji mēnesī. Protams, tas priekš jaunas mājaslapas ir ļoti liels lēciens, un tur ir jāiegulda darbs lai to izdarītu, lai tiktu pieņemts šajos reklāmu networkos. Bet, kamēr mēs cenšamies sasniegt vajadzīgo PageRank, apmeklētāju daudzumu un Alexa Rank, tikmēr laiks iet uz priekšu un kārtējais datums kad vajag nomaksāt hostinga īri jau elpo pakausī, un līdz vienam brīdim, kad mājene jau ir pazudusi, kopā visu smago ieguldīto darbu tajā.

Un ir protams cilvēki kas hostē mājaslapas uz blogger blogiem, wordpress, squidoo u.c., bet kuri arī grib kautko nopelnīt.

Kā mēs to varam izdarīt ? Protams, laba alternatīva ir AdSense, bet priekš jaunas mājaslapas AdSense ir pa "smagu", jo vismaz vajag sasniegt $100 dolārus, lai izsniegtu čeku, un patiesība ir tāda, ka pa vairāk kā 70% jaunās mājaslapas nemaz nesasniedz to limitu. Un zinot Latvijā, cik ilgi vajag lai čeks atnāktu līdz mums (ja vispār atnāk), un vēl banka patērē labu daudzumu laika. Un tikmēr mūsu mājaslapu var nokļūt tīmekļa svalkā.

Kā no tā izvairīties ?

Es personīgi, izmantoju 2 labus ad networkus. Nauda kuru nopelna nav liela, bet pietiekoši liela lai varētu nosegt domeina izmaksas, hostinga izmaksas un vēl kādu 5dienu alu kopā ar draugiem iedzert.

Kā jau minēju, es personīgi arī lietoju šos ad networkus, protams es lielāko daļu peļņas nopelnu ar affiliate marketingu un mājaslapas pārdošanu/pirkšanu, bet sauciet mani pa vecmodīgu, idiotu vai vēl kā nē, bet man patīk, ka man ir vairāki ienākumu avoti, citi sīki, citi lieli, bet nauda paliek nauda, un ja es ar to mazumiņu varu nosegt savas mājaslapas uzturēšanas izmaksas + alu , tad kāpēc gan ne ?

Ok, beigšu te vārīties un ķeršos uzreiz pie lietas.

1 Ad network's, kuru izmantoju ir Freebies4Webmasters . Šis ad networks pieņems jūsu mājaslapu neatkarīgi cik jauna ir, cik veca, vai cik daudz apmeklētāji ir. Jums iedos baneru, kuru vajadzēs izvietot uz 3 lapām (3 lapas priekš 1 domeina), un kad tas tiks veiksmīgi izdarīts, tad jūs katru mēnesi saņemsiet 10mārciņas, jeb ~ $20. Nav daudz, bet lai nosegtu hostinga izmaksas pietiks. Lapas pieņems vienalga kādas - jaunas, vecas un neatkarīgi cik daudz apmklētāju. Tiesa gan nezinu vai pieņems mājaslapu kura nav angļu val. Un tagad šis ad networks arī piedāvā iespēju, ja jūs tagad pieteiksities, un jūs apstiprinās un jūs ieliksiet šos banerus 72h laikā no jūsu apstiprināšanas brīža jūs saņemsiet papildus $10 !. Visas izmaksas tiek veiktas laicīgi, un uz PayPal'u, taka problēmas ar naudas gaidīšanu nebūs problēmas. Par vienu domeinu (uz kura ir 3 lapas ar šo mazo baneri) jūs saņemsiet 10 mārciņas, ja jums ir 2 mājaslapas jūs saņemsiet jau 20 mārciņas, jeb $40. Tomēr tā ir nauda. Taka steidzieties ātri, un piesakieties Freebies4Webmasters !

2 Otrs ad networks kuru izmantoju ir Matched . Šis ad networks ir nedaudz līdzīgs iepriekšējam. Viņiem arī pie kājas ir cik jūsu mājaslapa ir veca vai jauna, cik apmeklētāju un kāds alexa rank, galvenais, ka angliski. Tātad, kad jūs viņiem iesūtat savu pietiekumu, viņi mēģinās dabūt jums tādu reklāmu kuru +/- ir līdziga jūsu mājaslapas saturam.Baneris ir 125x125 izmēros, un dizainā ļoti atgādina AdSense banerus. Uz viena domeinu var pieteikt 5 reklāmas (1 reklāma priekš viena page, jeb lapas), par katru raklāmu jūs dabūnat 3 mārciņas, jeb $6. Par vienu mājaslapu max. var dabūt 15 mārciņas, jeb $30. Izmaksas tiek veiktas uz PayPal katru 15. datumu. Tātad rekomendēju šo network'u - Matched.

Tas arī būtībā ir viss. Kā jau minēju nekas daudz jau nesanāk, bet par mēnesi var nopelnīt $60 no vienas mājaslapas, un šī summa es domāju, ka bez problēmām nosegs hostinga un domeina izmaksas, un pat meitenei saldējumu (tādu kārtīgu) varēsi nopirkt. Nevienas no šīm reklāmām nekonfliktē ar AdSense vai citiet ad networkiem, līdz ar to jūs varat izmantot arī citus ad netowrk'u reklāmas uz jūsu mājenes. Es personīgi arī izmantoju šos ad networkus, man pieder apm. 40 mājaslapas, un gandrīz uz katru ir izvietotas šīs reklāmas, mēneša beigās savācas diezgan smuka summa, ņemot vērā to, ka tā priekš manis ir kā "brīvā nauda".

Tātad ja gribat pieteikties, tad - Matched un Freebies4Webmasters

Veselīgu pelnīšanu !

Ar cieņu,

Kristaps.

Labs info !!
Matched jau esmu, bet Freebies4Webmaster tulīt pievienošos :)

Trenz, paldies, jau otrā labā informācija, kas nāk no tevis.. ;) Paldies.. ;)

1. punkts no FREEBIES4WEBMASTERS

[code:6dffc1bfcf]FREEBIES4WEBMASTERS will only accept sites that have English as their primary language and are either based in the United Kingdom, have a .co.uk domain or focuses on the U.K. as their primary audience.[/code]

Tā, kā FREEBIES4WEBMASTERS derēs tikai mājaslapām, kas ir tēmētas uz UK auditoriju vai ar .co.uk domēnu.. ;) Žēl, bet taisnība.. :/

epro, mhm. Kā tad tā ? Mans blogs piemēram - http://www.themoneyac.com , nu galīgi nav ar .co.uk domeinu. Un lielākā daļa apmeklētāju ir no ASV. Man diži neliekas, ka viņi to punktu pilda.

Kāds cilvēks kurš pierakstijās tagad, tika pieņemts ?

Trenz, nu var jau būt, ka nepilda, bet domājams, ka ja būs blogs latviešu valodā diez vai maksās.. :/ Bet varētu jau pamēģināt.. :/

Brikson, par cik no jums daži "mistiskā" veidā piereģistrējaties caur manu affiliate linku, tad es skatos, ka vismaz 3 cilvēki networkā ir pieņemti, un network's gaida, kamēr jūs savus banerus ieliksiet savā mājaslapā. Ja viss notiek normāli, tad viņi jums uz meilu atsūta HTML kodu, kuru jums vajag ielikt savā lapā. Taka pārbaudiet epastus, gan junk/spam folderus.

Njā, es ar piereģistrējos caur tavu reff linku, man atnāca tā pirmā vēstula, ka otrā būs 2 dienu laikā, bet otrā nav saņemta ne uz inbox ne uz spam folderi.. :/

ieteiktu reģistrēt epastu gmail.com, jo paši zinat, kas ir inbox.lv- Latvijas epastu sistēma, tāpēc ļoti liela iespēja, ka epasts nemaz neies uz inboxu

Sorry par dubultpostu.

Trenz, a kā es īsti nesapratu tu domāji tos pages. Tas ir domāts, kā atsevišķa mājas lapa, jeb kā majas lapas peigi. piem.
www.mansdomēns.com/parmani.html, .../index.html

?

Jau sen no inbox uz gmail esmu pārgājis.. :P
Domāju, tieši tā pat, kā lielākā daļa mūs.. :D

Mjā, inbox manās acīs ir vienk. izsmiekls, nesaprotu kā tik populārs viņš ir ? varbūt ja nu vienīgi dēļ tā, ka kādreiz lai pieregoties draugiem.lv derēja tikai inbox meils.

Arī man ir pienācis pēdējais laiks pāriet uz ko citu - man faktiski nekad uz inbox neatnāk nekā no visādiem bezmaksas bonusiem, kur epasts jāievada.

Iesaku lietot gmail. Vienkāršs, ērts un izfiltrē diezgan labu daudzumu spama. Kā arī pietiekoši daudz vietas, lai pat izmantotu kā mazu "serverīti".

Paldies par atbildi, jau piereģistrējos un viss, cik sapratu no tā pirmā apstiprinājums atnāks pēc ~2 dienām, a kā ir ar to otro?

Atpakaļ
Tops