IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Investīcijas - pelni 30% gadā

Kristaps307

New member
Pievienojies
9. Janvāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Tiek piedāvāta iespēja investēt savas finanses un saņemt 30% peļņu gadā (ik 4 mēnešus 10%). Piem. - iegūldi 3 000$ - ik 4 mēnešus tu saņem 300$. Visi līdekļi tiek pilnībā apdrošināti.
Viens no lielākajiem pasaules finansu balstiem bija un būs investīcijas. Šodien tiek piedāvāta unikāla iespēja investēt savus līdzekļus ar kompānijā EAPTC palīdzību.
Lūdzu atsaukties visus interesentus. (Vislabākais nosūtot privātu vēstuli kristaps_a@inbox.lv). Centīšos visiem atbildēt

Kristaps307 teica:
Tiek piedāvāta iespēja investēt savas finanses un saņemt 30% peļņu gadā (ik 4 mēnešus 10%). Piem. - iegūldi 3 000$ - ik 4 mēnešus tu saņem 300$. Visi līdekļi tiek pilnībā apdrošināti.
Viens no lielākajiem pasaules finansu balstiem bija un būs investīcijas. Šodien tiek piedāvāta unikāla iespēja investēt savus līdzekļus ar kompānijā EAPTC palīdzību.
Lūdzu atsaukties visus interesentus. (Vislabākais nosūtot privātu vēstuli kristaps_a@inbox.lv). Centīšos visiem atbildēt

Par unikālo iespēju.........cik ilgi pats ieguldi šajā uzņēmumā?

Es varu piedavat to pashu kompaaniju un shos pashus produktus, ka jau mineeju, man ir pieredze ar vinjiem vairak ka 3 gadus :) un es piedavaju labakus noteikumus:)

Visi līdekļi tiek pilnībā apdrošināti.
==============
vai var precizēt , kas īsti tiek apdrošināts?

es nedomāju pareizrakstību, mans jautājums ir pret kādiem gadījumiem šie līdzekļi tiek apdrošināti, kas ir redzējis apdrošināšanas polisi, kurš ir atlīdzības saņēmējs - EPC vai konkrētais ieguldītājs, kura nauda īsti tiek apdrošināta, vai tā kas atrodas EPC bankas kontā vai tā kas atrodas EPC brokera kontā?

un ja varētu , tad gribētu redzēt precīzu redakciju no EPC līguma

Varu tev parādīt visus līgumus un papīrus. Parādīšu līgumus, kuri noslēgti uz 3 gadiem - viens par 30 000$, otrs par 20 000$. VArbūt tad radīsies ticība. Ļaušu uzdot jautājumus. Iepazīstināšu ar pārstāvjiem Latvijā. Ko saki Latino? Esi ieinteresēts un gribi uzzināt vairāk?

piem:
ja es ielieku 100$ tad gada beigās saņemu tos 100 $ atpakaļ un pluss vēl 30$ (30%)?

janiss teica:
piem:
ja es ielieku 100$ tad gada beigās saņemu tos 100 $ atpakaļ un pluss vēl 30$ (30%)?

Sakas ar 3000$, bet nu 10'000$ ir vispatikamaaka summa ar ko saakt.

Parapdroshinataajs bija Vacijas kompanija, bet uz sitiena nepateikshu :) bet pa RTL savlaik taa banka reklameejas :)

Sandim taisnība. Apdrošinātājs ir Vācu firma. Tiek apdrošināta tava ieguldītā summa, lai kādu negadījumu dēļ tu to nezaudētu.
Bet vienīgi lieta tāda, ka var iesākt ar 1 000$ uz 1 gadu. Rezultātā saņemsi apmēram 1 350$ pēc gada. Kopumā ir 3 ieguldījumu plāni.
Gribat vairāk uzzināt?

Kristaps307 teica:
Sandim taisnība. Apdrošinātājs ir Vācu firma. Tiek apdrošināta tava ieguldītā summa, lai kādu negadījumu dēļ tu to nezaudētu.
Bet vienīgi lieta tāda, ka var iesākt ar 1 000$ uz 1 gadu. Rezultātā saņemsi apmēram 1 350$ pēc gada. Kopumā ir 3 ieguldījumu plāni.
Gribat vairāk uzzināt?

Kristaps, dalam vinju uz puseem :)

ieguldīto naudu saņem atpakaļ pēc gada, vai izmaksas notiek ik pēc 4 mēnešiem?

============
es uzdevu precīzus jautājumus, vai var saņemt precīzas atbildes? nav arī skaidrs par kādiem negadījumiem tieši iet runa, bet apdrošināšanas polisē tas noteikti ir atrunāts precīzi, ja , protams, to kāds vispār ir redzējis savām acīm.!

..30% gadā nav slikts rādītājs, taču esmu radis pie vidējās peļņas 10-15% mēnesī, ar iespēju peļņu ņemt ārā katru mēnesi vai izmantot compound interest, jeb, vienkārši un latviski runājot - procenti uz procentiem (reinvestējam peļņu, palielinot apgrozāmos līdzekļus).. minimālās summas no 250USD sākas, plus izdevumi par offshore konta atvēršanu un debitkartes izgatavošanu ap 100USD.. taču garās diskusijās ielaisties te forumā netaisos, tam man laika nav.. ja patiesi kādam interesē, raksti - ogi@human.lv , tikai lūdzu netraucēt tos, kam vienkārši parunāt par to gribās..

Kristaps307 teica:
Gribat vairāk uzzināt?
Šis jau izklausās kaut cik reāli...gan noderēs...atsūti Kristap info vairāk

Aciim redzot cilveeki ne liidz galam ir iepaziistinaati ko noziimee Forex - pasaulee ienesiigaakais tirgus sobriid ir uz valuutu. Man ieraugot juusu 30% goda vaards smiekli panesaas... Diezgan labs variants, kaa apcakareet leetticiigus cilveekus. Forex sisteemaa straadaajosi klubi, kas nodrosina gandriiz 100% garantiju (100% nav arii bankaam, ja kas) veido pelnu pat ne pie paaraak labas pasaules finansu situaacijas vismaz 9% MEENESII, kas nodrosina naudai saliktajos procentos 190% nevis 30% gadaa! Un tas ir pie sliktas situaacijas... Nezinaaju gan, ka tie kas ar nopietnaam naudas investiicijaam nodarbojas veel vispaar ir ieintereseeti 30% pelnaa... Sobriid par Parex banka piedaavaa 64% gadaa pelnu...

Ja kaads grib paturpinaat so teemu - luudzu - ilys@inbox.lv...

ilys teica:
Aciim redzot cilveeki ne liidz galam ir iepaziistinaati ko noziimee Forex - pasaulee ienesiigaakais tirgus sobriid ir uz valuutu. Man ieraugot juusu 30% goda vaards smiekli panesaas... Diezgan labs variants, kaa apcakareet leetticiigus cilveekus. Forex sisteemaa straadaajosi klubi, kas nodrosina gandriiz 100% garantiju (100% nav arii bankaam, ja kas) veido pelnu pat ne pie paaraak labas pasaules finansu situaacijas vismaz 9% MEENESII, kas nodrosina naudai saliktajos procentos 190% nevis 30% gadaa! Un tas ir pie sliktas situaacijas... Nezinaaju gan, ka tie kas ar nopietnaam naudas investiicijaam nodarbojas veel vispaar ir ieintereseeti 30% pelnaa... Sobriid par Parex banka piedaavaa 64% gadaa pelnu...

Ja kaads grib paturpinaat so teemu - luudzu - ilys@inbox.lv...

=========
ko tieši tu piedāvā?

Atpakaļ
Tops