Sekojiet līdzi zemāk esošajam video, lai redzētu, kā instalēt mūsu vietni kā tīmekļa lietotni savā sākumekrānā.
Piezīme: Šī funkcija pašlaik var nebūt pieejama dažos pārlūkos.
Briksons teica:Kur tu rāvi ka parex piedāvā 64% gadā?
Tad jau neviens vairs naudu makā neturētu.
Cik zinu tad bankas dod labi ja 4-6% gadā.
Ja tev ir kāds links uz šo parex lapu ar šo likmi - dod tik šurp - nesīšu savu naudiņu tur.![]()
:lol: :lol: :lol: Preston , neaizmirsti pienākt pēc mēneša un pastāstīt kā tev sokas, un tas ka tu strādā ar "masterfokusu" :lol: pierāda cik zaļš vēl tu esi :lol:Prestons teica::lol: es masterforexaa dienaa pelnu 40-70% a juus te par gadiem runaajat![]()
Un neieguldot nekaadus tuukstoshus!Bet kaa teikt katrs jau pelna kaa maak![]()
latino teica::lol: :lol: :lol: Preston , neaizmirsti pienākt pēc mēneša un pastāstīt kā tev sokas, un tas ka tu strādā ar "masterfokusu" :lol: pierāda cik zaļš vēl tu esi :lol:Prestons teica::lol: es masterforexaa dienaa pelnu 40-70% a juus te par gadiem runaajat![]()
Un neieguldot nekaadus tuukstoshus!Bet kaa teikt katrs jau pelna kaa maak![]()
Briksons teica:Kur tu rāvi ka parex piedāvā 64% gadā?
Ja tev ir kāds links uz šo parex lapu ar šo likmi - dod tik šurp - nesīšu savu naudiņu tur.![]()
ilys teica:Briksons teica:Kur tu rāvi ka parex piedāvā 64% gadā?
Parexaa nevis uz procentiem bet investiicijaas - aviizes palasi, aizej uz Parex banku nevis man linkus prasi... Halavsciku teelo... P.S - protams ka nevienam negribas kraameeties ar kaut kaadiem paaris tuukstosiem - ja ir reaali vismaz 5k, tad varam runaat...
Mēs izmantojam nepieciešamos sīkfailus, lai nodrošinātu šīs vietnes darbību, un izvēles sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi.