IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Ieteikums!

kknd

New member
Pievienojies
14. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Manuprāt lai forums būtu pietiekami kvalitatīvs, vajg izveidot arī kvalitatīvus tutoriāļus ar bildītēm, kā piemēram reģistrēties webmoney,e-gold utt., jo iesācējam tas viss var likties nesaprotami :)

e-gold turtorialis jau ir izstradats. forums tiko ir izveidots. citi tutoriali vel tikai bus. protams jus ari pasi varat izveidot tutoriali un ievietot to attiecigaja sadala.

P.s ir atseviska sadala ieteikumiem. pārvietoju

Mums vajadzeetu manualjus visaam "Pelni internetaa" sadaljaam. ja jums ir sakariga un saprotama pamaaciiba tad lieciet iekshaa attiecigajaas sadaljaas. galvenais lai viss ir latviski visiem saprotams. 8) Kad buus kads laicinjsh, megineshu es ar uztaisiit kaadu manuaali, bet pagaidaam... laiks ir nauda :D

ADMINS teica:
Mums vajadzeetu manualjus visaam "Pelni internetaa" sadaljaam. ja jums ir sakariga un saprotama pamaaciiba tad lieciet iekshaa attiecigajaas sadaljaas. galvenais lai viss ir latviski visiem saprotams. 8) Kad buus kads laicinjsh, megineshu es ar uztaisiit kaadu manuaali, bet pagaidaam... laiks ir nauda :D

kas man par to bus ja manuaali vai flashu uztaisiishu?

Domaaju, ka svariigi ja pievienojas jauninjais tad to nevajag pirmaas 10-t dienas bomabardeet ar BRIIDINAAJUMIEM!!! Vajag uzlikt maratoriju, ja jauninjais nedara neko par ko var ieseedinaat cietumaa chata autorus...neko kriminaalu tad lai aprod ar chatu ...Peec tam kad buus 1000 daliibnieku var striktaak kontroleet daliibniekus saistiibaa ar neveelamiem linkiem, u.t.t.

Galvenais Labs Admins- Slinks Admins!!!!

llai pierod ka jaseko ir noteikumiem, un ja tos nemak vai negrib pildit tad pats vainigs. ta ir visos forumos. un sis ir forums nevis kaut kads cats. un kapec labam adminam jabut slinkam?

Lai nebūtu lieki jauns "topiks" jātaisa

Iesaku izveidot darījumu sadaļu, tādu kā pērk pārdod.
Kāds sūrfers grib nopirkt refus, tad tur varētu likt, gribi ko nopirkt vai pārdot, tur likt. utt.

es domaju ka parak maza aktivitate butu, tapec to var likt pie reklamas vai oftopika, bet nu ja te vel cilveki uzrakstis ka vajag , tad ari varetu :)

Atpakaļ
Tops