IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Iesakiet kur var aatri un leeti dabuut daudz trafiku?

sandis

New member
Pievienojies
18. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
Piemeram, kur par 50-100$ varetu nopirk parsimt visitorus?

Vajag tiiri testeeshanai bet aatri :P

craiglist.org yahoo answers youtube bet vajag atieciigu softu paskaies blackhatworld.com

njealjo softu utml, domaju vairaak kaadu surfu vai kurt vai paid to read vai tml kjeemi darbojas;)

http://www.payperclicksearchengines.com/directory/top-10-ppc-search-engines/

50$ crediitaa ieksh yahoo( +keywords elite pameklee warezaa) ieliec atieciigus keywordus un bid. apmeeram 10 centus par kilku nevairaak. Buus daudz laba trafika

Tad jau paskaties manā lapā zem traffica sadaļas ir daudz labi traffika ģenerātori gan manuālie gan auto: http://autosurfs-monitor.com

nesapratu !!! a kur mans posts pazuda, skaidri atceros ka iepostēju ap plkstn. 10.00 zem sendlerad, kas šajā forumā notiek, Brikson , vai tas tavs darbs???!!!

paldies, sendlerad, yahoo kameer approvees es galus atstiepshu ;P

bet skatos ka tev arii patiik keyword elite :P

tad paskaidro kāpēc tas tika izdzēsts!!! jau paredzot iespējamo atbildi, kāpēc nav izdzēsts Briksona saits???

redzu ka lasīt proti, tad lasi uzmanīgi zara tēmu : "Iesakiet kur var aatri un leeti dabuut daudz trafiku? "
cilvēkam vajadzēja linku kur var dabūt trafiku, es iedevu, kam atkrita gabals ka tur bija mans refs galā, vai labāk būtu ka sandis savus zaļos rubļus iztērētu anonīmajos ineta plašumos . Saprastu ja es spamotu bezjēgā pa labi un kresi, tad arī dzēšana būtu saprotama.
Katrā gadījumā ja tev kā adminam jāseko līdz lai viss būtu taisnīgi, tad vai nu izdzēs Briksona saitu vai arī atjauno manu, citādi tev sāk pielipt šī kaite jau regulāri, samriga linku arī izdzēsi un nekaunīgi ieliki savu!

izlasi noteikumus pa prieksu ;)
un samriga bija savadak, mans bija ielikts jau pirms tam.

atdziesti, es tev skaidrā latviešu valodā jautāju - tu izdzēsīsi Briksona linku vai atjaunosi manējo?

Kāpēc mans jādzēš ārā - tas nav nekāds reflinks, bet atbilde uz Sanda jautājumu par trafiku.

sandis teica:
paldies, sendlerad, yahoo kameer approvees es galus atstiepshu ;P

bet skatos ka tev arii patiik keyword elite :P

kaada tew krediitkarte ?? Man pa paaris stundaam wisu izdevaas uztaisiit galvenais kad beigsies krediits aizer to Yahoo kontu jo vini meeginaas automaatiski iekaseet naudu un krediitkarti arii labak liec taadu kuraa nav naudas tikai tie min 5$ kas ir vajadziigi lai saaktu.
keywords elite naw nevaians bet plusaa vel izlasi sito
www.rapidshare.com/files/11763984/High.Performance.Affiliate.Marketing.rar

Briksons teica:
Kāpēc mans jādzēš ārā - tas nav nekāds reflinks, bet atbilde uz Sanda jautājumu par trafiku.
==============
Brikson, neizliecies par naivu pamuļķīti , ar ko atšķiras mans reflinks ar tavu saitu kurs sastāv tikai no taviem reflinkiem?

Atpakaļ
Tops