IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Help!!!!!!!!!!!Kā var no sava e-gold konta dabūt naudu uz

kinjonas

New member
Pievienojies
16. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
latvijas hansabankas parasto algas kontu. Plz paliidziet es nemaaku. Pasakaidrojiet

nepieciešams E-Ls konts ar kura stapniecību vari pārskatīt uz e-gold. pa priekšu uz e-ls kontu un tad no e-ls uz e-gold. ja kaut ko nemaki vai vajag sikaku info raksti šeit

e-ls kontu izveidoju jau vakar. Bet nesaprotu vienu lietu. Piemeeram es no e-gold aizssuutu uz e-ls to naudu. A kaapeec man atkal no egold jaasuuta nauda.

e-ls ir ka starpnieks. tu parskaiti no e-gold uz e-ls un pec tam no e-ls uz bankas kontu

P.S kinjonas netaisi pa velti divus postus pec kartas. lieto pogu edit

nu tagad sapratu šito :lol: bet mani moca vēl lielāka problēma. Kā lai no e-gold parsuta naudu kad šits viss izdarīts uz hansabankas kontu.

ps: kas tur jāizvēlas. Neesmu vēl e-goldu atkodis jo nesen sāku.

e-ls kontaa ir vieta kur vari izveeleeties papildinaat kontu. njem papildinaat no e-gold. pectam ieraksti vajadzigo summu, ne mazaak kaa 10 euro, attiecigi tas ir kadi 14$ laikam. tad piedaavaas e-gold lapu kur tu ierakstisi paroli un tad aizuutiisi uz e-ls. parasti diennakts laikaa ieskaita e-ls kontaa. iznjemot brivdienaas neskaita. tad kad sanjemsi e-ls kontaa tos dolaarus, tad parkonvertee uz latiem un tad spied realizeet lidzekljus, tur panjem bankas parskaitijums un ieraksti savu banku un kontu un parejo visu, un tad vel peec diennakts parasti ieskaita bankaa :)

ROBOEXCHANGE man patiik tas stabili straadaa un veel shodien fiksi samainiiju no E-gold uz WMZ. Vispaar jaatceras ka virtuaalaa banka jebkura gan ELS gan E-gold gan WM visas galvenokaart darbojas kaa starpnieki naudas pluusmu nodroshinaashanai...var naudu konvertaacijai izmantot arii megaprojektu platformas EN101, INTWAY, yetswap u.c.

Es atkal jau otro dienu gaidu, kad būs egold rezerves un nevaru samainīt no WMZ uz egold

<<Es atkal jau otro dienu gaidu, kad būs egold rezerves un nevaru samainīt no WMZ uz egold>> nu ko te var saprast neko...kur nav rezerve...kaadam sponsoram nau pietiekoshai daudz lai konverteetu??? Cik vajag apmainiit...kaada vajadziiga paliidziiba...konverteet, dot padomu...u.c...Veiksmi!!! :?:

Dazhreiz vakaros taa gadaas bet no riita man nekad nav bijis ka shiem nav E-golda...varbuut taas ir veel Jaunaagada atvaljinaajuma sekas..nav paspeejushi ielaadeet rezerves naudu. lai veicas...Mani pastaviigie refi var pa taisno e-mail veestulee atrakstiit kaadas summas ir interesantas un varbuut kautko izdomaasim....Veiksmi...

tapec jau domata si sadala, lai varetu uzrakstit ka grib samainit naudu.

http://www.boze1.lv/S/lwml1.html te var atrast pastaaviigu WM diileri kas atrodas Riigaa un sazvanoties var arii parun aat par E-gold pirkshanu vai paardoshanu.
http://www.boze1.lv/S/lreit1.html sponsoru reitings no Bruno!!!

Atpakaļ
Tops