IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

grūti...

sintija

New member
Pievienojies
13. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
man ir piedāvājums_vai nu kāds man uztaisa to lapu vai nu pasakiet kur var uztaisīt?

un ko tu piedava par lapas uztaisisanu? tev jau visu laiku stasta kur un ka taisit

un ko tu gribētu kā samaksu? bet pašu vienkārško variantu iesakiet,jo man jau tas dators apnicis.

nu teikshu godiigi, saliec to lapu wordaa iesaakumaa

izdomaa kaadas sadaljas buus un katrai sadaljai sagatavo tekstu wordaa, salasi bildiites utml;

pirmaalapa.doc

jautajumiatbildes.doc

atsauksmes.doc

kaalietot.doc

vai nu angliski, atkariiba uz ko tu teemee;)

sandi,šitais viss ko raksti man jau gatavs. tik nezinu kā to visu iedabūt netā lai pārvēršas par www lapu? :)

nu tas ir labi, tad iesakumam iesaku nospikot kaadu dizaina ideju, ieapstee te, pastiisimies cik sarezgiiti ir tas ko domaa dariit

sarežģīti tas tiešām nav jo tā ir tikai reklāma. tā andija grāmata iesākumā. es nokopējo tos linkus no viņa adreses-viņi tiešām parvērtīsies par bildēm?jo parasti ja wordā uzrakstu kādu linku vai adresi man automātiski pasvitrojas un varu klikšķināt virsū. bet kāpēc man ar šiem andija baneriem un linkiem tā nenotiek?

tatad tu andija saitu promotee? ar hosted banners utml; nu tev tur vajag HTML;

jā,viņa saitu. "nu tev tur vajag HTML;"--->kā šis izklausās vienkāršākos vārdos?man viss pa jaunu jātaisa?

bet palasi citus topikus. andy tak dod jau gatavau lapu un hostu par brivu. pasam tik domens jadabu

saprotiet es esmu stulba laikam! bratans man vairs neko nesaka kas kā jādara. tapēc atliek vien pašai domāt . kas tas par domēnu?

noperc www.trakaasintija.com no www.godaddy.com un rulee zalji:P

nu forši...tagad vel kautkas jāpērk... nu kamdēļ tik sarežģīti? šķiet atkal jāsāk vecais triks ar paid to click... agrāk klikšķināju un man apnika. vispār tagad man 3% gudrības nākusi galvā salīdzinot ar tukšumu. :D

nu vis ir elementaari

1) tev ir lapa
2) tev vinjai ir jadod nosaukums (domains)
3) tev vajag serveri uz kura vinju tureet;
4) tad domains tiek sasaistiits ka ievadot www.sintijaslapa.com paraadaas taa lapa ko esi izveidojusi un uzlaadeejusi uz servera;

kapeec serveris? nu vienkarshi - savu datoru tu tak netureesi 24/7 ieslegtu vai ne? bet hostinga serveri tieshi kaa reiz ir paredzeeti tam lai butu onlainaa un visi kas intereseejas spetu piekjuut, pat tad kad tu guli:)

tā...tagad mierīgi un bez kliegšanas...
*wordā uzmeistaroju viskautko
*galvā izdomāju to nosaukumu lapai,piem,sintijaslapa
kas man tālāk jādara?

File / Page Properties

pec tam

File / save as

pie tipa izveelies lai buutu nevis .doc bet .html

un uraa!!

saglabaa kaa index.html

Ar to viss tikai sakas :P
Vajag lai kads ari to lapu apmekle, man jau laicinju ir bookijam veltita web lapa, bet ar to vien nepietiek, ta otra dalja ir ta problematiskakaa

nu ja, prmotion vienmer bijis gruutaakais:) tapec vai nu ej maksas celju, vai nu bezmaksas;)

Man patīk tās zvaigznītes kas rādās, Sintija tagad skaitās profesionālajo redz ir ievadījusi 100 postus :D Bet pati saka ka ir stulba :)

Atpakaļ
Tops