IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme Gribu pārdot grāmatu ebayā

cik apm. nonjem nost par ielikshanu vien ? buus jaaietestee shitas, nets pilns ar resell e-book'iem, vajag tikai maaceet lietot google

BTF teica:
cik apm. nonjem nost par ielikshanu vien ? buus jaaietestee shitas, nets pilns ar resell e-book'iem, vajag tikai maaceet lietot google

Ebay ielikšanas nodevas: http://pages.ebay.com/help/sell/fees.html Ja ir ebay veikals un tirgo veikalā tad jāmaksā :http://pages.ebay.com/help/sell/storefees.html.

Ja vajag tad Ebokus var novilkt šeit:
http://www.4shared.com/file/7966756/f230bde8/EBooks_Link.html Pagaidi kādas 20sec. tad parādīsies DOWNLOAD FILE.

MakeMoneyOnline teica:
BTF teica:
visi tie tavi buuki ir nokachaati kaa pats teici dc, torrent utt ? cik ar to nopelni aptuveni ?

Nu tagād ebay man rādas šādi cipari:

Last 24 hours=$1,49
Last 7 days=$88.36
Last 30 days=$278.62
Viss protams nav peļņa, jāņem nost vēl nauda kas iztērēta par ielikšanu izsolēs.
Kāds vēl tirgo ebookus ebayā, kā panākumi?! Man liekas vienā forumā andy teica ka nopelnot ap 500ls.

Andy citēju " .........Iesaku sākt ar to pašu eBay - iespējas ir milzīgas gan
digitālo gan fizisko produktu tirdzniecībā.

Piemēram, mans eBay veikals ---

http://stores.ebay.co.uk/Bookie-Club

Mēneša laikā uztaisīju 3 produktus (ebooks), saliku
visu kopā un GATAVS!

Dienā tam veltu varbūt 10 - 20 min. laika, bet
nopelnu ap 500 Ls - 600 Ls mēnesī, tikpat cik
dažs labs strādājot no rīta līdz vakaram"

[/url]http://i-bizness.info/viewtopic.php?p=11473&highlight=ebay+pea#11473

Tas arī ir mans eBay veikals :D

eBay ir perfekts kā "lead generation tool".

Izklausīšos jau pēc galīga dunduka un laikam jau tā arī ir, bet lasu lasu un kā nevaru tanī visā iebraukt, tā nevaru :(

Esmu ebay šo to pirkusi un esmu iemēģinājusi roku arī pārdošanā, bet tā īsti nekas nav izdevies, laikam jau neīstās preces esmu centusies pārdot, tagad mani ir ieinteresējusi tā ebooku pārdošana, bet ne vella nesaprotu ar ko ir jāsāk. Paypal man ir, ebayā reģistrējusies esmu, gribētos iemēgināt un sākt kaut ar mazumiņu, bet nesaprotu vispār kā tas notiek,

Labi dabonu kautkur nokačāt pāris ebookus un tālāk ko ? Un kā izpaužas tā resell tiesības un vai tās tiek piešķirtas uz mūžu ? Ko tālāk ? Vai varu neskaitāmas reizes tirgot vienu un to pašu e-booku, nu nekā nesaprotu, lūdzu lūdzu palīdziet durakam ...

Nu pārdod ebookus ir ļoti izdevīgi, jo klients uzreiz tiek pie produkta un nav nekādas sūtīšanas maksas. teikšu uzreiz tev,jāpavada diezgan daudz laika pie kompja lai kaut ko varētu normāli pārdod, bet pēc tam tev pat guļot nāk nauda kad kompis ir izslēgts vai tu neesi mājās. bet....daudz jāstrādā un tad jau aizies. Ar Resell tiesībām vari tirgot grāmatas cik reizes gribi. Dodies uz ebay iraksti RESELL, iegādājies grāmatas par $0.01 vai nedaudz vairāk un sāc tirgot!! Uzmet aci manam ebay veikalam, tur tu arī atradīsi HOW SETUP DIGITAL DELIVERY ON EBAY par smieklīgu cenu vai arī 30,000 ebokus par nepilniem $4 kurus tālāk varēsi tirgot. Kā arī veikalā atradīsi grāmatas par $0,01 un sāc tirgoties!

[=http://stores.ebay.com/FUTURE-EBOOK-SHOP]DOTIES UZ EBAY VEIKALU

Paldies :)
Vai vēl varētu man skaidrā latviešu valodā apskaidrot par tām RESELL tiesībām, to kur es tās varu redzēt pērkot grāmatu es zinu, bet kā reāli atšķiras RESELL ebooks no parasta, kur tas ir redzams ka man IR pārdošanas tiesības uz konkrēto grāmatu un kā tālāk notiek pārdodot šādu grāmatu, vai arī es viņu tad pārdodu ar RESELL tiesībām, vai ne un kur es to uzrādu un kā ?

meginaju vienreiz gramatas tirgot, bet neviens vinas nenoprika un sanaca tikai zaudejumi :D
bet laikam tomer ir tadi cilveki kas perk ebay gramatu par 4$ ja tur pat blakus ir paka ar 1000 tadam gramatam par letaku cenu :D

:D No manis viens umņiks 8 vienādas grāmatas nopirka uzreiz :D Vari tirgot visas grāmatas kuras tu esi nopirkusi ar resell tiesībām,kad tirgosi to grāmatu norādi ka tev ir resell tiesības vai kaut ko tamlīdzīgu:

Note to EBAY Staff: This listing complies with all eBay rules and regulations. The item is either in the public domain, we own resale rights to it, or we are the publishers and sole copyright holders. No trademarks, copyrights, or eBay rules have been violated in this listing. This product fully conforms with eBay compilation and international media policy and downloadable media policy. Vaurāk par autortiesībām lasi http://pages.ebay.com/help/tp/copyrights.html.

Visas grāmatas kas tirgojas un kurām rakstīts RESELL, tās tu arī vari tirgot tālāk...

MakeMoneyOnline teica:
:Vari tirgot visas grāmatas kuras tu esi nopirkusi ar resell tiesībām,kad tirgosi to grāmatu norādi ka tev ir resell tiesības vai kaut ko tamlīdzīgu:
Visas grāmatas kas tirgojas un kurām rakstīts RESELL, tās tu arī vari tirgot tālāk...
- jā nu to es saprotu, bet vai tā grāmata man tālāk arī ir jāpārdod ar RESELL tiesībām, jo cik saprotu pašā grāmatas tekstā tur kautkur bija norāde RESELL, tātad viņa uz mūžu mūžiem sanāk kā ir Pārpādodama.
Un kā Ebays pārbauda ? Tik tiešām tiek pārbaudīti visi Ebooki vai ir tās tiesības vai nav ?
Nu labi par grāmatām kur tā acīmredzamā un saprotamā veidā tiek pārkāptas autortiesības jau skaidrs, bet te tirgojas pilnīgi vienādas grāmatas čupām un vienām ir tās RESELL tiesības, citām nav, ( man gan šoreiz nav mērķis kautkā krāpties, tik pirms tirgošanās gribas izprast būtību )

Vēl jautājums par bildīti ko liek galerijā un pie teksta - tās ir paštaisītas tb kats pārdevējs pats kautko tur ieliek, tipa lai glītāk izskatās, ka nezinot kādam nenozogu lielu darbu un bildi :D

sorry, ka man ir tik daudz glupu jautājumu, pieļauju, ka centīgi lasot noteikumus visas atbildes ir atrodamas, bet "'čaiņikam " jau gribas lai kāds izstāsta vēl un vēl...

roltons teica:
MakeMoneyOnline teica:
:Vari tirgot visas grāmatas kuras tu esi nopirkusi ar resell tiesībām,kad tirgosi to grāmatu norādi ka tev ir resell tiesības vai kaut ko tamlīdzīgu:
- jā nu to es saprotu, bet vai tā grāmata man tālāk arī ir jāpārdod ar RESELL tiesībām, jo cik saprotu pašā grāmatas tekstā tur kautkur bija norāde RESELL, tātad viņa uz mūžu mūžiem sanāk kā ir Pārpādodama.
Un kā Ebays pārbauda ? Tik tiešām tiek pārbaudīti visi Ebooki vai ir tās tiesības vai nav ?
Nu labi par grāmatām kur tā acīmredzamā un saprotamā veidā tiek pārkāptas autortiesības jau skaidrs, bet te tirgojas pilnīgi vienādas grāmatas čupām un vienām ir tās RESELL tiesības, citām nav, ( man gan šoreiz nav mērķis kautkā krāpties, tik pirms tirgošanās gribas izprast būtību )

Vēl jautājums par bildīti ko liek galerijā un pie teksta - tās ir paštaisītas tb kats pārdevējs pats kautko tur ieliek, tipa lai glītāk izskatās, ka nezinot kādam nenozogu lielu darbu un bildi :D

sorry, ka man ir tik daudz glupu jautājumu, pieļauju, ka centīgi lasot noteikumus visas atbildes ir atrodamas, bet "'čaiņikam " jau gribas lai kāds izstāsta vēl un vēl...

Jā,jā jā.....vari tirgot ar resell tiesībām vari bez, tas ir sava veida bonuss pircējam kurš tālāk var pārdot to grāmatu tālāk un dabūt savu naudu atpakaļ. Ebay šaubos vai pārbauda, bet labāk norādīt ka tev ir resell tiesības. Grāmatu ir siemtiem vienādu, tavs uzdevums ir izvēlēties pareizo cenu tavam produktam, pievērst uzmanību, smuki noformēt, laipni kontaktēties utt.un tjp. Zelta likums: NO AUCTION=NO TRAFFIC=NO SALES.
grāmatu par ebay ir pilns, kā ari ir ebay forums utt. visu te nevar izstāstīt kas un kā. Sāc tik tirgot tad jau aizies!

Lūdzu lūdz tagad mani nesist un ar akmeņiem nenomētāt :D, bet vēl nesaprotu par tām RESELL tiesībām, tātad varu pārdot ar un varu pārdot bez tām tiesībām, bet kas un kur tad man ir jānorāda vai jāmaina, ja pārdodu ar vai to pašu bez RESELL, labi, norādīšu to virsrakstā un aprkastā, bet tas taču nevar būt viss ??? :roll: ne jau taču es pati tām grāmatām tā varu noņemt un uzlikt tās tiesības pēc savas patikas un garastāvokļa ? Kāda tad vispār jēga tām tiesībām, ja katrs kam nav slinkums tās uzliek vai noņem ? Es laikam nemāku precīzi uzrakstīt ko īsti nesaprotu... bet tik tiešām nesaprotu, tad jau sanāk ka varu nopirkt grāmatu bez RESELL tiesībām un arī piedomāt tās un pārdot tālāk ar ???

Vēl jautājums, varu taču izvietot grāmatas arī uz FTP ?

Atpakaļ
Tops