Sekojiet līdzi zemāk esošajam video, lai redzētu, kā instalēt mūsu vietni kā tīmekļa lietotni savā sākumekrānā.
Piezīme: Šī funkcija pašlaik var nebūt pieejama dažos pārlūkos.
BTF teica:cik apm. nonjem nost par ielikshanu vien ? buus jaaietestee shitas, nets pilns ar resell e-book'iem, vajag tikai maaceet lietot google
MakeMoneyOnline teica:BTF teica:visi tie tavi buuki ir nokachaati kaa pats teici dc, torrent utt ? cik ar to nopelni aptuveni ?
Nu tagād ebay man rādas šādi cipari:
Last 24 hours=$1,49
Last 7 days=$88.36
Last 30 days=$278.62
Viss protams nav peļņa, jāņem nost vēl nauda kas iztērēta par ielikšanu izsolēs.
Kāds vēl tirgo ebookus ebayā, kā panākumi?! Man liekas vienā forumā andy teica ka nopelnot ap 500ls.
Andy citēju " .........Iesaku sākt ar to pašu eBay - iespējas ir milzīgas gan
digitālo gan fizisko produktu tirdzniecībā.
Piemēram, mans eBay veikals ---
http://stores.ebay.co.uk/Bookie-Club
Mēneša laikā uztaisīju 3 produktus (ebooks), saliku
visu kopā un GATAVS!
Dienā tam veltu varbūt 10 - 20 min. laika, bet
nopelnu ap 500 Ls - 600 Ls mēnesī, tikpat cik
dažs labs strādājot no rīta līdz vakaram"
[/url]http://i-bizness.info/viewtopic.php?p=11473&highlight=ebay+pea#11473
- jā nu to es saprotu, bet vai tā grāmata man tālāk arī ir jāpārdod ar RESELL tiesībām, jo cik saprotu pašā grāmatas tekstā tur kautkur bija norāde RESELL, tātad viņa uz mūžu mūžiem sanāk kā ir Pārpādodama.MakeMoneyOnline teica::Vari tirgot visas grāmatas kuras tu esi nopirkusi ar resell tiesībām,kad tirgosi to grāmatu norādi ka tev ir resell tiesības vai kaut ko tamlīdzīgu:
Visas grāmatas kas tirgojas un kurām rakstīts RESELL, tās tu arī vari tirgot tālāk...
roltons teica:- jā nu to es saprotu, bet vai tā grāmata man tālāk arī ir jāpārdod ar RESELL tiesībām, jo cik saprotu pašā grāmatas tekstā tur kautkur bija norāde RESELL, tātad viņa uz mūžu mūžiem sanāk kā ir Pārpādodama.MakeMoneyOnline teica::Vari tirgot visas grāmatas kuras tu esi nopirkusi ar resell tiesībām,kad tirgosi to grāmatu norādi ka tev ir resell tiesības vai kaut ko tamlīdzīgu:
Visas grāmatas kas tirgojas un kurām rakstīts RESELL, tās tu arī vari tirgot tālāk...
Un kā Ebays pārbauda ? Tik tiešām tiek pārbaudīti visi Ebooki vai ir tās tiesības vai nav ?
Nu labi par grāmatām kur tā acīmredzamā un saprotamā veidā tiek pārkāptas autortiesības jau skaidrs, bet te tirgojas pilnīgi vienādas grāmatas čupām un vienām ir tās RESELL tiesības, citām nav, ( man gan šoreiz nav mērķis kautkā krāpties, tik pirms tirgošanās gribas izprast būtību )
Vēl jautājums par bildīti ko liek galerijā un pie teksta - tās ir paštaisītas tb kats pārdevējs pats kautko tur ieliek, tipa lai glītāk izskatās, ka nezinot kādam nenozogu lielu darbu un bildi
sorry, ka man ir tik daudz glupu jautājumu, pieļauju, ka centīgi lasot noteikumus visas atbildes ir atrodamas, bet "'čaiņikam " jau gribas lai kāds izstāsta vēl un vēl...
Mēs izmantojam nepieciešamos sīkfailus, lai nodrošinātu šīs vietnes darbību, un izvēles sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi.