IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Gribetu precizet vienu lietu saistiba ar paypal!

vik4a89

New member
Pievienojies
12. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Es izdomaju tadu stelli. :D Es esmu pieregojies paypal. Es sava majaslapa gribu ielikt dazus produktus. Mekleju e-gold scriptu kas darbojas taa: kad par preci samaksa to lauj lejupieladet, bet tas ir maxas scripts :( Nevaru to atlauties :D Bet redzeju ka paypal to var izdarit vienkarsak :)

1)tatad ta es veletos uzzinat ka var izdarit tadu fisku. Es ielieku kadu produktu majaslapa. Un vinu var lejupieladet tikai tad kad samaksa par vinu caur paypal. Kaa to izdarit varbut vajadzigi kadi scripyi vai kas?

2)taa ir taisniba ka paypal var neta apmainit pret e-gold vai webmoney?? Un kur to var izdarit :)

Paldies

Vai tad jau netika daudzkārt apgalvots, ka uz PayPal nevar saņemt naudu latvieši?!

Tādu e-gold skriptu uztaisīt nav nemaz tik sarežģīti, iespējams man kaut kur ir saglabājušies paštaisīti skripti, ko varētu piemērot šim nolūkam.

Daerils teica:
Vai tad jau netika daudzkārt apgalvots, ka uz PayPal nevar saņemt naudu latvieši?!

Tādu e-gold skriptu uztaisīt nav nemaz tik sarežģīti, iespējams man kaut kur ir saglabājušies paštaisīti skripti, ko varētu piemērot šim nolūkam.

ja atrodi e-gold scriptu ludzu dod zinu :) Bet par to paypal es domaju taa! Es sanemu uz to paypal un tad apmainu pret e-gold vai webmoney. Esu dzirdejis ka ta ir iespejams :)

pirmkārt jau tu nesaņem!
tikai nesaki ka arī tev vēl nav skaidrs, kā izbesijies šito lietu skaidrot.

individual teica:
pirmkārt jau tu nesaņem!
tikai nesaki ka arī tev vēl nav skaidrs, kā izbesijies šito lietu skaidrot.

sasodits man ir skaidrs! jaa es nevaru vinu iznemt latvija bet maksat ta4u varu!!!! UN ja es kaut ko pardodu ta nauda ir ta4u uz mana paypal konta vai ta nee??? Un tad es atkal mainu vinu(maksaju un man parskaita e-gold vai webmoney) sasodits vai ta tiesam jums ir slinkums izlasit :P

sasodīts! kad cilvēkiem pieleks!
te neiet runa par izņemšanu!
N-E-V-A-R S-A-Ņ-E-M-T N-A-U-D-U!
uz paypal! jopt!

vislabāk laikam būtu tā:
dariet! - aplauzieties! un būs beidzot miers

http://www.resellrightspack.com/ pieregestreejies un pie bezmakas downloads bija taads - Payment Processor Script- vai meklee searchos.

Skriptus atradu, bet bez lielas pārraxtīšanas lietojami nebūs. Vienkāršāk paņemt e-Gold API dokumentāciju un uztaisīt no nulles :P

rofl, es liix, e-gold skripta uzmonteshana notiek 28 sekundes (atkariba no neta) :DD

1) ieejam e gold lapa
2) panjemam shopping cart info
3) nobraucam lejaa
4) panjem sho kodu:

<form action="https://www.e-gold.com/sci_asp/payments.asp" method="POST" target=_top>
<div align="center">
<input type="hidden" name="PAYEE_ACCOUNT" value="000998">
<input type="hidden" name="PAYEE_NAME" value="Put Your Company name here">
Enter Amount You'd like to Donate:<br>
<input type=text name="PAYMENT_AMOUNT" size=4>
<input type=hidden name="PAYMENT_UNITS" value=1>
USD worth of e-gold
<input type=hidden name="PAYMENT_METAL_ID" value=1>
<input type="hidden" name="STATUS_URL" value="mailto:YourEmailAddress@YourDomain">
<input type="hidden" name="NOPAYMENT_URL"
value="http://www.e-gold.com/unsecure/sci_home.html">
<input type="hidden" name="NOPAYMENT_URL_METHOD" value="LINK">
<input type="hidden" name="PAYMENT_URL"
value="http://www.e-gold.com/unsecure/sci_home.html">
<input type="hidden" name="PAYMENT_URL_METHOD" value="LINK">
<input type="hidden" name="BAGGAGE_FIELDS" value="CUSTOMERID">
<input type="hidden" name="CUSTOMERID" value="0">
<input type="hidden" name="SUGGESTED_MEMO" value='Thanks for paying with e-gold!'>
<br>
<input type="submit" name="PAYMENT_METHOD" value="Donate Now">
</div></form>

5) izmainam mainigos
6) saglabajam
7) uploudeejam

loud teica:
1) ieejam e gold lapa
(...)
7) uploudeejam

1) Apmeklētājs ieet vik4a89 lapā
2) Paņem View -> Source
3) Paskatās, kāds ir PAYMENT_URL
4) Priecīgs aiziet uz to lapu un ielādē produktu par velti. Mjā, tiesa gan tikai gadījumā, ja vik4a89 negrib personiski pārbaudīt katru pirkumu un sūtīt savu whatever uz e-pastu pircējam. Priekš manis tas būtu pārāk neautomatizēti.

nu tas jau tev japrasa e gold kapee taa, nu var jau kodeet, kaa to dara bookmakeri :))

es jau betfair megjinaju moneybookers apchakaret neizdevaas nekas vairak pa thankyou lapu, bet profilaa nekas nepieskaitijas

loud teica:
nu tas jau tev japrasa e gold kapee taa, nu var jau kodeet, kaa to dara bookmakeri :))

e-Gold nav pie vainas. Ir jāliek STATUS_URL uz savu skriptu, kas pārbaudīs darījuma hešu (kurā ir iekļauts tavs alt. password, tātad apmeklētājs to principā nevar noviltot) un, ja tas sakrīt, saglabās batch nr (vienkāršākajā gadījumā) k-kur datubāzē vai failā. Pēc tam PAYMENT_URL skripts paskatās, vai tāds batch nr ir saglabāts. Ja ir - ļoti labi, maksājums veikts. Nav - apmeklētājs krāpjas. Lūk.

Var arī, piemēram, atļaut e-gold kontā API pieeju un PAYMENT_URL lapā ielogoties (ar to pašu PHP) savā e-Gold kontā un pārbaudīt, vai nauda ir parādījusies.

Atpakaļ
Tops