IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme Grāmatu kuru vajadzētu katram...

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
A

Anonymous

Viesis
Ja TU domā, ka šī ir kārtēja grāmata, ar kuru tu nopelnīsi 1 ļemonu 24h laikā, tad tu smagi kļūdies !

Mh.. es pats vispār reti, kad rekomendēju kādu grāmatu, vai produktu kura saistība ir ar peļņu internetā, vai internet marketingu, jo vairums no viņiem ir pēdējie šiti.

Bet šis ir kautkas jauns, un tik tiešām labs. Kā jūs zināt, tad Warrior Forums ir internetā labākais interneta marketinga forums kopš 1999. gada, un tur apgrozās, teiksim tā, labākie no labākajiem. Ja ir kāda publiska vietne kur sastapt vienus no vis labākajiem interneta marketeriem, tad tas ir Warrior Forums. Jo tur tik tiešām ir tie īstie, kuri pelna, un dzīvo zaļi pateicoties internetam.

Tad nu foruma Admins - Allen Says (Allen Says ir multimilionārs kurš ieguvis savus milijonus pateicoties internetam, un kad viņš kautko saka, tad visi uzmanīgi klausās viņā, viņs ir sava veida Bills Geits iekš interneta marketinga) tad nu Allen Says pirms 2 mēnešiem paziņoja katram foruma biedram, vai viņs var atbildēt uz vienu svarīgu jautājumu, tas jautājums ir šāds :"Ja kāds kurš neko nesajēdz no interneta tev paprasītu kā vis ātrāk nopelnīt naudu internetā, ko tu viņam teiktu ?"

Un ticiet, vai nē, bet ļoti daudz cilvēki atbildēja, nenormāli daudz. Un vis labākais ir tas, ka atbildēja arī ļoti daudz respektabli un pazīstami interneta marketeri, kā piemēram - Steven Wagenheim, John Taylor, RobD, Bev Clement, u.c. ļoti pazīstami cilvēki. Šie cilvēki tik tiešām zin ko viņi runā.

Lai nu kā, kad visas atbildes tika saņemtas, Allen Says ar savu komandu izvēlējās 99 labākās metodes. Pats labākais ir tas, ka šīs nav nekādas teorētiskas metodes, bet gan īstas, un kuras jau ir pārbaudītas, bet tomēr ļoti, ļoti unikālas. Un izveidoja ebook'u - "Warrior Guide for Newbies - The Job Slayer", šī grāmata satur "Labākās no labākajām" metodes. Līdzīgi kā grupas izlaiž savus "Best of The Best" albūmus, tā Warrior Forums izlaida "Best of The Best Making Money Online Methods".

Pats iegādājos šo grāmatu pirmajā dienā, grāmatu izdod ir Francois du Tot, kurš ir sadarbības partneris Allen Says. Grāmatai ir ja nemaldos 204 lpp, kas satur 99 unikālas un pelnošas metodes. Katra ir atsevišķa un unikāla. Vis labākais ir tas, ka ja jums gar attiecīgo metodi nav kautkas skaidrs, jūs varat sazināties ar metodes autoru, lai uzzinātu ko vairāk (Tas protams viss par brīvu).

Mhhh..., un teikšu vienu, cena ir ļoti, ļoti, ļoti zema, cena ir tikai nieka $7. Kāpēc tik zema cena ? Tāpēc, ka grāmata tika radita priekš jauniņajiem, un parasti jaunajiem marketeriem nav tik daudz naudas lai izviestu $97 pa labi, vai kreisi. Es izlasīju grāmatu, un teikšu, ka pat man daudz metodes bija unikālas un jaunas, un ar pāris jau esmu nopelnījis.

Ja jūs domājat, ka nespēsiet atpelnīt tos septiņus dolārus pateicoties šīm metodēm, tad laikam interneta marketings nav jūsu lauciņš.

Lai nu kā, grāmata ir izdevusies, ļoti izdevusies. Nekur internetā nav negatīvu atsauksmju par grāmatu. Es visā savā laikā esmu tikai rekomendējis no visas sirds 2 Interneta Marketinga produktus. Un viens ir tieši šis. Ļoti silti iesaku iegādāties šo grāmatu.

Nopirkt varam šeit.

Kristaps.

ūūu, jau skrienu pirkt :D Visas labāks gramatas var nokačāt torrentos, ja ir tāda vajadzība, bet parasti nav, jo tur pasaka visu to,ko jebkurš cits guru - puse grāmatas ievads par affiliate marketing un otra puse pārfāzēts kontents. Es jau saprotu, ka tu cneties te noreklamēt, jo tu to produktu promot'o, bet nu būtu izvelējies kaut ko pārliecinošāku...

Iepriekš jau atvainojos ... Vai pipuku vārdā Kvarcs kāds var nobanot? Kačātājs nah ...

Ojārs teica:
Iepriekš jau atvainojos ... Vai pipuku vārdā Kvarcs kāds var nobanot? Kačātājs nah ...
Kāds tev bļa kačātājs? Tu domā man tie posti svarīgi?? Man tie posti ir pie dirsas, bļeģ. Pats pēc sevis citus nevērtē. Varat man noņemt tos postus, ja gribat pavisam nost. Es te esmu lai lamerus apgaismotu. Un vispār ja nobanosiet, big deal. Ja gribēšu ienākšu ar proxy lol.

Kvarcs teica:
Kāds tev bļa kačātājs? Tu domā man tie posti svarīgi?? Man tie posti ir pie dirsas, bļeģ. Pats pēc sevis citus nevērtē. Varat man noņemt tos postus, ja gribat pavisam nost. Es te esmu lai lamerus apgaismotu. Un vispār ja nobanosiet, big deal. Ja gribēšu ienākšu ar proxy lol.

Hmmmmmmm intereses peec.... pastaasti tad kaa pats naudu pelni internetaa ja vispar pelni, savaadaak nesaprotu, kapec teeree savu laiku sheit stastot cik visas metodes ir sliktas.

Tas ir vienkārši saucamais $7 skripts. Šīs grāmatas affiliati dabūn 100% komisiju, to estj $7. Tāpēc nauda tiek sūtīta pa taisno man.

Lai nu kā, es negribu, būt kārtējais kurš vienkārši iesmērē grāmatu (tādu ir pārāk daudz riņķī), bet nu teiksim tā, grāmata ir tik tiešām vērta tos $7, un ir idejas kur pasmelties.

Kvarcs, ar to nav jālepojas, ka zodz. Tas nav jāpropogandē.

Ojjj... kāda tu mums svētība esi, pats dievis tevi laikam ir sūtījis lai apgaismotu lamerus. Kas pēc tavām domām ir lāmeris ? Pēc manām domām vis lielākais lāmeris esi tu. Ar saviem ūber krutajiem tekstiem, kuri satur uzbraucienus un lamuvārdus. Nemāki kā normāls izteikt savu viedokli bez uzbraucieniem ? Laikam pārāk šaura tev tā pierīte. Tu mums mēģini pierādīt kāds tu krutoi badboy esi ? Tici man tev tas slikti izdodas.

Teikšu godīgi, nevienam nav vajadzīgs tavs negatīvais/pesimistiskais viedoklis, vienkārši, tas nevienu neinteresē. Mr. BadBoy....

Maini savu attieksmi...

Izskatās labi, Trenz! Nopirku! Man vismaz prieks Tev pārskaitīt 7$ par tik labu postu ;)

dažam labam te - es saprotu, ka kačāt, pa torentiem dzīvot ir daudz labāk un vienkāršāk, izdevīgāk, bet nu sāc aprast ar normāla saprātīga cilvēka domāšanu, ka ar kačāšanu tālu netiksi. Un vēl, kas ir 7$? Un kas ir 10$ par Stomper lielisko produktu? Es to gaidu ar lielāko nepacietību! Un kas var būt labāks par to, ka Tu saņem iepakojumu ar tikai Tev domātu produktu, kas ir glīti sapakots kastē, ar visiem DVD diskiem, manuāļiem, uhh... Tas nav nekāds na haļavu novilktais fails, kas ieguļ D diskā uz mūziem ;)

kvarcam k+b :DD.. izskatas ka kaads vinju netaa smagi ir apchakarejis un tgd velj vainu uz visiem :))... tiri psihologjiski.. :) ...u ntu jau kljudies pirmaja postaa ka labakas gramatas ir torrentos u.c warezos - nee draudzinj labakas gramatas tiek izliastas notiektas tirazhas lai neizveidotos tik aatraa laikaa liela piramiida jeb betting industrijaa - liquidty parsmelshana

da jaa kamer njemos tikmer bij kkaadi 400 zaljie sanaca :) bet nu man jau apnicis ir :D.. kaa redzi pedejais posts vasara kkad

Atpakaļ
Tops