IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana Google Webmaster Tools - keywords

WhereIsMyMoney

New member
Pievienojies
13. Septembris 2010
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveicinati, pec ilgas foruma lasisanas ari es pievienojos jusu pulkam. Ieinteresejas, gribeju patrenneties ar seo. Tatad pieregistreju domenu, saliku pamacosus postus utt. Darbojos ieks Wordpress. Ir salikiti keywordi meta taga, itka viss kaa vajadzetu. Ievadot adresi google, ta atrod domenu 1/2 lapaa ar visiem posta nosaukumiem. Bet lapu nevaru atrast pec keywordiem. Piemeram google webmaster tools visur noradits No data available . Ieks webmaster tools ir pieregistreti gan www gan non-www variants. Crawl errors - no known errors. Sorry par mikstinajumu zimju trukumu.
Ceru uz kaut kadu padomu! Paldies.

Ieks webmaster tools nekas nav mainijies. Tapatas rada No data available. Pie Crawl stats stats var redzet, ka vismaz google botam interese lapa. Bet man tiesi gribas lai pec search querijiem var atrast google, esmu salacis tadus, manuprat tiri normalus keywordus, kuru meklejumu skaits lidz ~40k un konkurence maza. Bet kautkur lasiju, ka google nemaz neskatas uz meta keywords tagu, vai ta ari ir?

Atpakaļ
Tops