IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Google Co op pakalpojums, search engine

Guna

New member
Pievienojies
12. Aprīlis 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Cau, Andy kadu laiku atpakal prasija, kapec te tik maz cilveku.. Nu tad reku sanemiet vel vienu :)

Man vajadzetu jusu padomu.
Izveidoju savu bloga lapu un saliku visu nepieciesamo info serch engine caur googles lietotaju.
bet uz meklesanu mana lapa neparadas. ieliku ari otru , affiliate lapu (angliski), bet tas pats.
Ko es neesmu izdarijusi ka nakas?? :(

Tev jāpagaida kāds laiciņš pirms Google noindeksē tavu blogu.

Ātri gan tu visu gribi, kādas 2 nedēļas jau būs! Bet nekādi precīzi laiki nepastāv.

Paldies par atbildi, savadak es to search engne jau esmu nospīdzinājusi :)).
bet 2 ned.... es jau 2 menesus ar adwordiem esmu nonemusies, vakar jau bija ta , ka gribejas visam atmest ar roku, pa sapniem to vien daru ka serfoju pa google .

2 vardos:

- tev vajadzeetu vienu postu vismaz 3 dienaas;
- tev vajag reklameet savu blogu ar linkiem (ok, te no foruma tagad tev bus links, bet vajag vel nodarboties ar linku apmainjaam ar saistiitiem resursiem - respektiivi, citaam, jau sevi nostabilizeejushaam lapaam;

un uz kadiem vardiem tu gribi lai tevi atrod?
(lai kaadi arii tie nebuutu,
1) tiem jaabuut ir lapas virsrakstaa (title);
2) tiem jabuut piemineetiem tekstaa;
3) tiem jabuut piemineetiem linka tekstaa;

piemeeram, shitaa vietaa:
http://pelnamnaudu.blogspot.com/

butu jaliek: adas kopshana

tjipa, nu tie vardi, par ko tad tava lapa ir :P

cau , paldies ka atradi bridi lai iedzilinatos, es jau jutu ka bisku vairak japiestrada.
man ir doma padzivot pa forumiem, bet ari ka lasiju te pirms tam un skatijos, tur lautini ir tik neiecietigi, aprej ka suni, varetu domat ka pedejo kreklu rauj nost.. :(
vai ir vel kadi varianti bez forumiem?

tu izlasiiji ok es rakstiiju? linku apmainjas!!!

un forumi ir ok, tikai neesi idiote, nespamo;

bet ja ir diskusija piedalies vinjaa, uzraksti 50 vaardus apakshaa paliec neitraalu; teklsta sava nepiemini nevaardu par savu lapu, bet iesaisties topikaa it kaa tev nemaz nebuutu paraksta;

__
Lapa par skaistum kopshanu

karoche, 50ls kosnsultaacija + kafija un varam runaat 1-2h apmaciibu mini kursu

Hi! Iesaku iet mypagerank.net un panemt sadalu "Engines submit" Tur tu varesi ielikt savu lapu popularakajos search enginos. Bet tava lapa paradiisies vinos pec kada laika nevis uzreiz.

engineem neko submiteet nevajag, ja nu vieniigi ir veleshanas, tad izmantojot sitemapus; submiteet vajag online katalogos/direktorijaas;

saproti, tas ka lapa ir enginee nosubmiteeta, nonoziimee pat to ka vinja bus top 1000 vai sanjems 500 apmekloeetajus dienaa; laba keywordu strateegija un linki ir tie kas nosaka rankingu pa lielam;

Piekriitu tev, bet par sliktu jau nenaks nosubmitet savu saitu taks. :D

SEO sabiedriibas doma ir taada, ka labaak search engineem pashaam atrast tavu lapu caur citiem linkiem, nekaa submiteejot;

moraale: koncentrejies uz to no kaa lielaaka jeega;)

Atpakaļ
Tops