IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Google AdWords - Unacceptable Content

CSharp

New member
Pievienojies
3. Janvāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Ar Google's AdWord var rasties zināmas problēmas, jo lieta tāda, ka viņiem tie noteikumi ir nedaudz dīvaini...
Pirmais ko mēģināju ar viņiem reklamēt bija betting rewiev saits bet to viņi man atmeta atpakaļ pasakot ka viņi betting lapas vairs neļauj reklamēt... Nu ok tas bija mans pirmais Unacceptable Content!
Nāmais mēģinājums man bija ar Satellite software kuru es caur AdWords mēģināju reklamēt, bet arī to viņi man atmeta atpakaļ kā Unacceptable Content ar iemeslu, ka hacking un cracking lapas viņi nereklamē... Jo sanāk ka tas softs ir nelikumīgs, jo bez maksas ļauj skatīties TV.
Tad nu man rodas loģisks jautājums ko vispār es varu reklamēt... Jo man kaut kā negribas atkal pirkt jaunu domēnu ja es pat nezinu vai varēšu kaut ko tādu reklamēt... :x

zeku adishanas komplektus (adatas un dziju).
Domaju googlei nekas nebus pretim.
Bet ja nopietni, vienkarsi nomaini vardus saglabajot domu.

Šis vairāk bija kā padoms pārējiem, kas vēl tikai taisās kaut ko reklamēt ar AdWords, ka rūpīgi jāizvēlas produkts, jo savādāk ar googli var rasties konflikts :)

var izmantot keyword elite izsplaus tuukstosiem keywordus pat teemu betting no kuriem var atlasiit long term keywordus un liidziigu nishu keywordus kurus nebanno. Trafiks bus nekvalitatiivs bet labaaks nekaa ja keywordi buus par pamperiem bet patiesiibaa tu reklamee azartspeeles

Tu neesi lietas kursā :P
Google visas tās reklāmas pārbauda. Viņiem ir speciāli cilvēki, kas tām reklāmām pirms palaišanas iziet cauri un ja viņiem nepatīk tad vienkārši uztaisa kā Unacceptable Content un viss :P Viņi pārbauda arī web lapu un ja tur ir par betting tad nekas neies cauri :)

P.S. starp citu man nācas gaidīt apmēram 2 dienas kamēr viņi tika līdz manām reklāmām un nobanoja... kamēr viņi nav pārbaudījuši tā reklāma vienkārši negāja :)

Tad man jāpalasa par to info cik tas ir efektīvi un vai ir vērts tādu mazu rewiev lapu caur tādu sistēmu reklamēt.

nu atskjiriiba no jauneeklja, nekadus nelegalus softus vai tml lietas nevienam netiek piedavaatas

un par spamu - tas nav spams, tu pac pieteicies, gribeeji pelniit, tikai nesaprotu kapec neko nedari :)

Ir citi daudz labaaki affiliate saitu par moreniche. tas wnk. gadiijaas tu pieregoties..

Nu ja tew liidz spamam taalu :D
ja tu zinaatu kas ir Black Hat un kaa ar to pelna wnk. sinii forumaa pat negribas neko par to postot jo te baigie pareizie apgrozaas :D

kapec tu domaa ka es nezinu kas ir BH :P kaa es savu karjeru saaku, tu domaajies :D

sandis teica:
ak jaa, vari padaliities kuri saiti tev patiik labaak un kapeec?
kadi vel saiti?? taadi kuros runaa rinkii apkaart un viens otram ceshas paardot peec iespeejas lielaakus meeslus kaa
http://www.blackhatworld.com/
reaalie spameri jaameklee krievu forumos.
wiss kas vajadziigs atieciigi tooli kaa xrumer, pmblaster, cotent generatori, rss, blogu, guestbooku spameri
ja vajag varu so to paardot :D

nu krievijaa ir daudzi fakts :) bet nu arii uk/usa/canada ir paris labi frukti :)

anyway, es domaju - saiti, kurus tu promotee lai pelniitu naudu nevis tuuljus, ar kuriem gjenereet trafiku ;)

pardod 10 SizeGenetics = 175 x 1750$, normali un reaalistiski;)

Atpakaļ
Tops