IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Global-Funds.eu

Saņēmu 35 $

Global_funds_31_05_10.jpg

Esmu izņēmis pa šo laiku $1,335.05

Aktīvais depozīts 1700 $

7/12/2010 10:30 41143001 U7796545 (Global-funds.eu) + $118.99

7/13/2010 09:07 41196298 U7796545 (Global-funds.eu) + $237.60

Maksā, ik pa laikam viņiem rodas tehniskas ķibeles ar serveri. Un arī viņi taisa jaunu scriptu. Tā ka attīstās.

Kāds man var paskaidrot, kur ir būtiskā atšķirība starp Bronze un VIP plānu? Bronzai 0,5% dienā ir 2,5% nedēļā, kas sastāda 5% divās nedēļās. Savukārt VIP katras divas nedēļas izmaksā 4% un viņiem ir augstāka minimālā likme. Es pieņemu, ka VIP plāns skaitās labāks (lasi - ienesīgāks), taču šo momentu ar procentu starpību Bronzas plāna labā es nesaprotu.

nezinu kāpēc tā, bet man bija refs kurš ieguldīja VIP - uz 6 nedēļām!

Kāds nezin, kas par problēmām ar izmaksām??? Es jau divas nedēļas gaidu, bet vēl nekā....

Neizskatās labi, lapa nestrādā un man 2 nedēļas nav izmaksāts.... varbūt kādam kāds info ir?

Worker28 teica:
Neizskatās labi, lapa nestrādā un man 2 nedēļas nav izmaksāts.... varbūt kādam kāds info ir?

viņi liek jaunu scriptu. būs 2 fondi. visticamāk ka tikai pirmdien atvēries tas. prasi kompensāciju ;)

Atpakaļ
Tops