IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Get Google Pay-Per-Click Ads Free! Vai tas ir nopietni?

CSharp

New member
Pievienojies
3. Janvāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Kādas ir domas par http://getgoogleadsfree.com/ izklausās diezgan nereāli bezmaksas google AdWords :)

Ak dies', beidzot tas nonāca arī līdz šim forumam. Nē, nav tas nopietni. Man ir tā grāmata (nelegāli iegūta). Principā tur stāsta, ka vajag lapā, uz kuru norāda tavas AdWords reklāmas, pārdot reklāmlaukumus (bannerus u.tml.), tādējādi atpelnot AdWords izdevumus, kā rezultātā reklāma sanāk "bezmaksas". Kā izteicās kāds citā forumā, šis produkts var pretendēt uz "2007. gada vismaldinošākā reklāma" titulu :P

ja kas tad esmu beidzot uzkodis ari SEO ...
Beidzot ir skaidrs kapec un pec kadiem principiem google atrod ari jaunas web lapas un kapec tas indexe !
Lai tiktu google uz pirmajam lapaam to var izdarit neizteereejot ne centa ! :)

Daerils teica:
Ak dies', beidzot tas nonāca arī līdz šim forumam. Nē, nav tas nopietni. Man ir tā grāmata (nelegāli iegūta). Principā tur stāsta, ka vajag lapā, uz kuru norāda tavas AdWords reklāmas, pārdot reklāmlaukumus (bannerus u.tml.), tādējādi atpelnot AdWords izdevumus, kā rezultātā reklāma sanāk "bezmaksas". Kā izteicās kāds citā forumā, šis produkts var pretendēt uz "2007. gada vismaldinošākā reklāma" titulu :P
Tā jau apmēram arī biju iedomājies :) Bet nu jā tagad maz zūd visa gribēšana to grāmatu pat iegūt... :)

Atpakaļ
Tops