IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Feivoriitaa filma

sandis

New member
Pievienojies
18. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
Kas ir juusu visu laiku feivoriitaa filma?

Man tas jorpojaam ir matrix:) varbuut tagad jau pabaleejis no atminjas bet nu taadaaa zinjaa tas bija COOOLAAKAIS gan no efektu gan no filozofijas viedoklja redzeetasi gabals par cilveeci un nakotni;)

Don't Be a Manace In South Central While Drinking Your Juice In The Hood

iis nosaukums :D

Visu laiku labaka filma, tads gabals ka nevar vardos izteikt, ta ir jaredz katram, bez iznemumiem. Liiks var palikt. Uz kresliem nesedet! nokritiesiet - 100% garantija.

filmas daudz neskatos, bet patika Tokyo Drift
no serialiem milakais paslaik Prison Break ar nepacietibu gaidu otrdienas kad iznak nakama serija

Ilgi nav jaadomaa. BORATS!!! Vissoriginaalaakais stulbums kaadu esmu redzeejis :D apbrinoju vinja improvizacijas speejas. Naakamaa vinja filma solaas buut vel labaaka :)

Mana topa pirmo vietu viennozīmīgi ieņem Matrix. Nav tā ka konkrēti kāda no šīs filmas daļām, bet gan viss projekts kopā. Visas filmas daļas, Animatrix un speele, jo tas viss ir jāredz, lai kopā izprastu ideju, kas tur bija domāts. Spēli izgāju tāpēc, ka spēlējot ik pa brīžiem parāda filmu, kurā rāda notikumus, kas iet paralēli Matrix filmā redzamajiem notikumiem. Visas filmas daļas noskatoties tiešām var ieslīgt filozofiskās pārdomās par savu eksistenci. :)
Tālāk manu mīļāko filmu topu laikam nevarēšu sagrupēt pa vietām, jo tās ir filmas kā piemēram FightClub, Butterfly Effect utt

Vel labs sausmu gabals ir Cube, Cube 2 vislabak.
Parejas abas dalas struntigas. hyper cube, jau vispar galigs murgs, par daudz parspilets viss.

ai murgs gatavais, tur dazadi jauni paveidi ka apvakt visus, vel tur laiks mainijas. laika kubs. Viens vecis klida un visu laiku citus apeda. Jau palika vecs itka visu muzu butu tur gajis, bet tur sajaucas dazadas laika linijas un kad ieet cita telpa atkal satiek tos ko apeda jau un aped velreiz, ta visu laiku. 2 iegaja viena telpa un palika par skeletiem, laiks atri tur gaja :D
tad tur bija viena isutita ar tadu kaklarotu, kas savac visu informaciju, pedeja kas tika ara, vinu nosava. i viss.

Es jau gadu atpakaļ visas sērijas noskatījos :D

Nevaru sagaidīt Otro sezonu... :evil:

A ka air ar sriaalu Hustlers laikam :) tur kur dzjeki baigie spechuki uz maniishanu!

andy otra sezona jau sen ir. pagaidam ir lidz otras sezonas astonpadsmitajai serijai

Es domāju uz DVD,,, vai tad jau ir??? original release

nu es velku no danger.lv un jaunaka tagad ir otras sezona 18. serija. katru otrdienu ieliek jaunu seriju

Atpakaļ
Tops