IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Feivoriitaa filma

jā, nokačāt jau var arī tajā pašā Amazon.com

vienkārši negribās sabojāt "kaifu" noskatoties kaut kādu kreiso variantu.

īstais efekts jebkurai filmai jau parādās tikai uz 50 in LCD + normālu skaņu :D :D :D

ir gan 1-2 un dala 3 sezonas :)
velku no trakera kurs gribeja nopirkt savu valsti. tik atrums tads ka gadu vajadzes

individual teica:
ir gan 1-2 un dala 3 sezonas :)
velku no trakera kurs gribeja nopirkt savu valsti. tik atrums tads ka gadu vajadzes

3. sezona nemaz nav uznjemta, tas ko tagad raada pa FOX katru 2dienas riitu ir 2.sezonas peedeejaas seerijas, naakamnedeelj jau 19aa, kopaa laikam 22 buus. Un vilkt vajag no latvieshu trakeriem, jaunaakaas seerijas paraadaas maksimaali aatri! :)

nu nez, tur ir no 3 sezonas 13 serijas, to vai tas ir ka tas ir redzes tikai kad novilksies.
A kada valoda ir LV trakeros? Eng vai Rus?

abas

to andy:
es jau ar protams skatos labaka kvlaitate un vel labak dzimtaja valoda. bet es nevaru tik ilgi nociesties gaidot nakamas serijas. un parasti tiesi serijas beigas beidzas tik interesanti, ka tiesam nevar sagaidit nakamo seriju.

Traffic, babele, brilianta roka, about a boy, Paris, je t'aime, Amelie utt. :)

"visu laiku labāko" grūti nosaukt...
varētu būt kaut kas no Kubrika (Space odyssey 2001 vai Clockwork orange varbūt), Fight Club, Matrix, Monty Python and the holy grail arī labas, ir daudz tīri labu filmu, bet neviena nav tik laba, lai būtu pati labākā ;)

Pēdējā laikā redzētās- vislabākā noteikti ir "Thank you for smoking" laba satīra.

nu jā un ja runā par seriāliem, tad labākais ir Blackadder, no animācijas seriāliem- Futurama, tie abi tiešām ir gandrīz perfekti, totally recommended visiem.

man no serialiem Lost patika.. kamer vini nesaputroja vinu lidz bezjedzigumam.

savulaik Sherlok Holms & Dr. Vatson (un Dr. Dre :) ) serials bija labs. un protams "Draugi", no sitcom serialiem, - zhel ka beidzas.

Atpakaļ
Tops