IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme ES PELNU 145eiro DIENA!

DianaDiii

New member
Pievienojies
17. Aprīlis 2012
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Pirms apmeram 6 menesiem izdomaju pamekleet internetaa darbu vai veidu kaa pelniit naudu, apmeeram meenesi vilshanaas peec vilshanaas, nekas nesanaaca un taa parasti notiek ar visiem, braalis smeejaaspar mani un teica ka driiz taapat kaa vinsh padoshos bet es netiishaam iepazinos facebook ar francuuzi kas apgalvoja ka pelna naudu un es pameeginaaju! IESAKU NO VISAS SIRDS PAMEEGINAAT, NEKO JAU NEZAUDEESIET! Man pagaaja 4 meeneshi liidz 145e ienaakumiem, pati sobriid dziivoju aarzemees un labpraat paliidzeeshu saviem tautieshiem, pati paarzinu 4 valodas labi taapeec man bija viegli iesaakt bet ja kaadam ir probleemas ar anglju valodu jautaajiet labpraat paliidzeeshu! Taatad vieta kur pelnu naudu:

JUSTBEENPAID

JBP projekts jau labs, tik lai sāktu kaut ko pelnīt vajadzīgs laiks.

Es arī meklēju papildus peļņas iespējas internetā.

Mani galvenie nosacījumi interneta projektiem bija - maksimāli lielāki procenti, ātra peļņas gūšana un bez riska.

Teiksi, tādu nav! Nē, ir gan! Un labu labais - peļņu jau saņēmu otrā dienā.

Sīkāk e-pastā: vintavi9@gmail.com

Atpakaļ
Tops