IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate EBay - Trafika Ģenerēšanas Paradīze

Labi ka man eBay jau sen bija reģistrēts konts :D Jūtos atvieglots :) Veicu jau 15 pirkšanas un ievietoju arī tos 15 komentus :) Pastīšos tagad kāda ir atdeve :)

Teikšu godīgi vakar ap 24:00 tajā ebay jau biju iepostējis kādus 20 feedback, bet šodien skatos un atnākuši no turienes ir tikai 2 visitori. Es domāju tas ir pārāk maz... praktiski vēl sūdīgāk par forumiem :D Bet nu iespējams man vienkārši nepaveicās nav ne jausmas...

njaa no forumiem tiesham efektivi nak, nesmu jau postejis paris dienas bet kads ik pa laikam no foruma iebrein, tas ir diezgan efektivi man skjiet

loud teica:
njaa no forumiem tiesham efektivi nak, nesmu jau postejis paris dienas bet kads ik pa laikam no foruma iebrein, tas ir diezgan efektivi man skjiet
Iebrien bet vai nopeerk?Tas ka naak neko veel nenoziimee!Efektiivi buus kad saaks pirkt!

heh nu bet labak ir kad trafix vairak nak, protams, atkarigs cik merkjeti ir tie visitori. bet kopuma es nez vai ar 2 no ebay bus lidzets ar 20 no kada money maker foruma :)

Par to Ebay - redzi tā metode ir jāskata nedaudz ilgtermiņā. Jo tie feedbaki jau tur paliek uz mūžu, cilvēki nāks vēl ilgi pēc tam. Tu saki ieliki 20 feedbackus (kas tev izmaksāja 0.20 Ls) un pusdienas laikā atnākuši tikai pāris cilvēku.

Bet es maksāju pat 1 EUR par klikšķi, par vienu cilvēku, Google Adwords :D :D :D

Andy teica:
Par to Ebay - redzi tā metode ir jāskata nedaudz ilgtermiņā. Jo tie feedbaki jau tur paliek uz mūžu, cilvēki nāks vēl ilgi pēc tam. Tu saki ieliki 20 feedbackus (kas tev izmaksāja 0.20 Ls) un pusdienas laikā atnākuši tikai pāris cilvēku.

Bet es maksāju pat 1 EUR par klikšķi, par vienu cilvēku, Google Adwords :D :D :D

Nez ja papēta, kas pārdot tās preces par 0.01Ls tad tiem pārdevējiem tādas viena santīma preces tur vien ir... Un tā man liekas galīgi nav mana mērķauditorija reklamēties lietotājiem, kas pērk preces par vienu santīmu... :D Bet par to ilgtermiņu arī negribas piekrist... Tie feedback tur ātri nonāk ļoti tālu no pirmās lapas... Un parasti neviens pircējs nešķirstīs 20 lapas ar feedbackiem, lai tiktu līdz manējam :)

A tu zini, kāpēc Viņi tirgo tos 1 sant. produktus???

Listinga minimālās izmaksas ir kādi 0.15 Ls + PayPal paņem minimālo komisiju 0.20 Ls!

Labs bizness - iztērē 0.35 Ls un nopelni 0.01 Ls, vai ne?
Fiška slēpjas tur, ka viņi tiek pie cilvēkiem, kotaktinformāciju, e-mail, lai vēlāk "up-sell" dārgākas lietas. Kā arī nopelnītu milzīgus feedback scores.

Un tici man - tas anglis, kurš EBay skatās 0.01 Ls items ir 1000 x maksātspējīgāks nekā i-bizness.info vidējais apmeklētājs :D :D :D

Tas man patiik par ebay, un butiski ir saprast, ka ebayaa nav 'free seekeri', ok, vinji mekle varbut kaut ko leetu biezhi, bet tomeer beigu beigaas, tur ir visi kas grib PIRKT :) un ja sadabuu teiksim, 100 prospektus, kas izmaksaa 35 marcinjas, un 10% conversion ratio = 300 GBP - 35 :) smukas summas:)

sandis teica:
Tas man patiik par ebay, un butiski ir saprast, ka ebayaa nav 'free seekeri', ok, vinji mekle varbut kaut ko leetu biezhi, bet tomeer beigu beigaas, tur ir visi kas grib PIRKT :) un ja sadabuu teiksim, 100 prospektus, kas izmaksaa 35 marcinjas, un 10% conversion ratio = 300 GBP - 35 :) smukas summas:)

Vienmēr jau ir viegli pasapņot kā no 30GBP uztaisīt 300GBP utt. Bet realitāte ir cita...

Nu kamer tu notjuunosi un iemaaciisies to metodi, iespejhams paies paris nedeljas, 1000 GBP/LS iztereeti testosos utml, jo kaa nekaa uz shodienu tev nav:

- sapratnes par bettingu kaa taadu (daudz jalasa un jamacas pasham);
- tev nav ebooki ko paardot lai piesaistiitu shos leedus;
- tev nav atstradaata after sales sisteema;
- nav autoresponderis ar sekvenceem vai kada cita metodologija;

bet faktiski ir ok, shitais stradaa :) kolegjis kazino tirgo, vinjam aptuvnei 1/10 kas noperk ebooku par 3$ kljust par klientu un maksaa ap 100$ :)

Nu laikam jau neies cauri šis triks ar ebay. man atnāca brīdinājums, ka tādas atsauksmes ar weblapas adresi nedrīgst rakstīt un ka mans konts tiks dzēsts, ja es tā turpināšu un visas atsauksmes arī tiks dzēstas :(

jā, īsi prieki, tas jau bija sagaidāms, palaidīs vienu, visi sāks, ebay to nepieļautu

Der Open3 ,,,
Citas zemakas neder ,, !
Un Paypal lai regotos waig wsm 1 $ konta uz to bridi jo sawadak nelauj regu !

visas taas ebook ir meesli kuri jau visur ir simtos kopijaas
! par baltu velti tonaam var pumpeet no torrentiem vai dc++.
Savukaart jaunaas ebook- Piemeeram atrodi kaadu ebook kursh maksaa ap 100 $

Mans piemeers : svaiga egraamata
http://www.seoelite.com/($167!)
gahooyoohle.com ieraksti seoelite exe
atradu un nokacaaju par velti no viena japaana FTP

aa un par taam Visa karteem paypal nem pretii pat isic galvenais lai visa classic un
tik uz konta jaabuut min kaads 1 ls.
studentiem taada ir par 2 ls vai par velti "D

forshi vai ne sendlar:) tu uztaisis sabu biznesu un mes visi kachasim no tevis pa velti neko nemaksaajot :DD haha :P

Atpakaļ
Tops