Sekojiet līdzi zemāk esošajam video, lai redzētu, kā instalēt mūsu vietni kā tīmekļa lietotni savā sākumekrānā.
Piezīme: Šī funkcija pašlaik var nebūt pieejama dažos pārlūkos.
Iebrien bet vai nopeerk?Tas ka naak neko veel nenoziimee!Efektiivi buus kad saaks pirkt!loud teica:njaa no forumiem tiesham efektivi nak, nesmu jau postejis paris dienas bet kads ik pa laikam no foruma iebrein, tas ir diezgan efektivi man skjiet
Andy teica:Par to Ebay - redzi tā metode ir jāskata nedaudz ilgtermiņā. Jo tie feedbaki jau tur paliek uz mūžu, cilvēki nāks vēl ilgi pēc tam. Tu saki ieliki 20 feedbackus (kas tev izmaksāja 0.20 Ls) un pusdienas laikā atnākuši tikai pāris cilvēku.
Bet es maksāju pat 1 EUR par klikšķi, par vienu cilvēku, Google Adwords![]()
![]()
![]()
sandis teica:Tas man patiik par ebay, un butiski ir saprast, ka ebayaa nav 'free seekeri', ok, vinji mekle varbut kaut ko leetu biezhi, bet tomeer beigu beigaas, tur ir visi kas grib PIRKTun ja sadabuu teiksim, 100 prospektus, kas izmaksaa 35 marcinjas, un 10% conversion ratio = 300 GBP - 35
smukas summas
![]()
Mēs izmantojam nepieciešamos sīkfailus, lai nodrošinātu šīs vietnes darbību, un izvēles sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi.