IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate e-booki

kekss

New member
Pievienojies
27. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Andijam un Sandim cik saprotu ir daudz pirktu ebooku par affiliate. Kapeec lai juus nedabuutu dalju naudinjas par tiem atpakalj un nepaardotu vinjas sheit vieteejiem iesaaceejiem par pusi letaak vai kaut 5reiz letaak? jo daudzi protams nevar atljauties vai neriskee izmest 50 un vairaak $ par booku, bet ja cena buutu 5-10$ vai pa velti, tad jau butu cita djela.

Jus neko nezaudeejat!
iespejams dabunat kadu dolaru atpaklaj.
Palidzat jaunajiem iespejams iesaakt biznesu.
Latviaja ir neiciiba uz pasaules, tapec nav jabaidaas ka jaunie kadreiz tieshi tev kaaps uz papeeziem e-komercijas konkurencee.

man personigi affiliate neinteresee, jo ir cita laba nodarbe, bet daziem te jusu teemas saak intereseet.

Ne jau grāmatās slēpjas brīnums. Un domāju, ka uz šo brīdi manā rīcībā esošās grāmatas un kursi nevienam neko nedotu.

Tāpēc, ka tās nav grāmatas par to, kā nopelnīt miljonu! Tās ir mārketinga grāmatas un kursi par konkrētām lietām: adsense, adwords, link building, JV strategies, affiliate program management un tādā garā.

Tas būtu tāpat, kā nolikt man priekšā grāmatu par aviāciju - vai tad tāpēc es iemācīšos lidot?

Kā jau iepriekš esmu minējis, konkurence mārketingu "guru" vidū šobrīd ir tik liela, ka pilns internets ar ļoti noderīgu bezmaksas informāciju - grāmatas, audio (podcasts), newsletter utt.

Tajā pašā www.associateprograms.com ir atrodama ļoti laba bezmaksas informācija.

Reģistrējieties www.income.com , jo , kad šis John Reese projekts ies vaļā, jums neko citu nevajadzēs.

Tikai vienu lietu saprotiet - affiliate mārketings un interneta mārketings kā tāds - nav nekāda sistēma, ko nokopēt un pelnīt naudu. Tā ir vesela zinātne, māksla, zināšanu un prasmju kopums, kurš prasa milzīgu gribasspēku, laiku, pacietības, ja vēlies, ko sasniegt.

Veiksmi!

Income.com izskatas bus baigais projekts, satricinaas riktiigi affiliate pasauli:) kartejais 1 miljarda apmekleetaaju projekts kaa izskataas :)

Starpcitu, ebooki nav slikti, bet nu es vinjus nepardotu citiem kaut vai eetisku apsveerumu deelj.

Iesaku pamkeleet shadus 2 bezmaksas ebookus:

Seo made easy

AdWords made easy

Brad Callen darbi;

Iesaku arii registreeties guru veestkopaas, tur ir vertiigs info ik pa laikam;l protams tas nenozime ka vis ir japeerk utml;)

hmm, man ar ir drusku e-booki galvenokārt par adsense un e-mārketingu, varu arī dabūt pāris video!Pats ar to nenodarbojos bet ta kā sāku interesēties, tad ar sakrājušies e-booki kurus varu dabūt!

Reku neliels saraksts ja nu kādam interesē!!! :)
Adsense Gold by Jonathan Leger
Google Advertising Tools Cashing in with AdSense A
Adsense Secrets v3 - Joel Comm
Adsense Secrets: Making More Money with Adsense
Make Easy Money with Google : Using the AdSense Ad
Peachpit Press - Make Easy Money with Google
Joe Kumar - 30 Days to Internet Marketing Success - Vol. 1
Joe Kumar - 30 Days to Internet Marketing Success - Vol. 2
Rosalind Gardner - Super Affiliate Handbook
Perry Marshall - The Definitive Guide to Google Adwords - (Password = adwords)
Joel Comm - Google Adsense Secrets 2005
Jim Cockrum - The Silent Sales Machine Hiding on eBay
Jeremy Wilson - Google Cash Adwords - From Chump To Champ
Jack Humphrey - Power Linking 2005
Brad Callen - SEO Made Easy 2006
Aaron Wall - Search Engine Optimization

[Internet Marketing] Affiliorama - Affiliate Marketing Course
hzzp://www.affiliorama.com

A comprehensive course on affiliate marketing.

Main course contents with videos and workbooks are:

Mini Course
90 Day Road Map
Video Lessons

Then, there are videos & workbooks on:

Setting up an article site with XSitePro
Search Engine Optimization

There are also bonus interviews with Tom Hua, Michael Fortin, Brett McFall & Dave Mizrachi.

Nja! Man ar te pat kautkur ir bishki eBooks:D Vis kas nepiecieshams un svariigakais, ir tieshi kontakti ar Brad Callen! Ir visas vinja licenzētās programas;) Ja jums kas vajadzīgs varu palīdzēt;) Ir visi Brad Callen SEO kursi un stratēģijas;)
mans email: nookio@tvnet.lv

njaa. Bet viniem es domaju ir pietiekami liels pieprasijums no vinju pashu affilate trafika.

vispār, ir jau daudz arī bezmaksas materiālos laba. Man arī sakrājusies materiālu kaudzīte. Tagad pamazām braucu cauri, šķiroju. Moš uzbliezt kādu saitu, kur var to kačāt arī latviešu puikas? Jo ir daudz lapu, kur var novilkt viskautko, bet tur arī daudz mēslu iekšā. Tas gan laikam gaumes jautājums.

nu es Adminam pirms kāda laika rakstiju ieteikumu par jaunas sadaļas/kategorija izveidošanu kur varētu postot linkus uz bezmaksas ebookiem, man jau ar ir piekrājies kompis ar visādām

Atpakaļ
Tops